Минфин - Курсы валют Украины

Установить

До «Громадянської позиції» звернулися вкладники VAB з проханням зупинити незаконні дії з боку керівництва банку.

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
LITVIN777 28 октября 2014, 21:09
До «Громадянської позиції» звернулися вкладники VAB з проханням зупинити незаконні дії з боку керівництва банку. Власники депозитів VAB банку не можуть повернути вкладені гроші, незважаючи на те, що усі терміни вкладу вже вийшли.

Проблеми почалися ще в листопаді минулого року, коли банк почав затримувати виплати. Через кілька місяців Нацбанк встановив ліміти на видачу грошей – сума не повинна була перевищувати 15-ти тисяч гривень на тиждень. Тоді ж банк VAB вирішив нараховувати тільки по тисячі гривень на день, але ці виплати систематично не здійснювалися.

Вкладники заявляють, що банк грубо порушує чинне законодавство: «Цей банк займається шахрайством, обманює нас, спотворює реальну інформацію. Керівництво VAB чинить службові злочини, перевищує свої службові повноваження».

Власники депозитів скаржаться, що з лютого місяця не можуть отримати свої вклади: «Були встановлені ліміти, але й цих грошей неможливо отримати, так як банкомати не працюють, а в касі немає грошей. Банк не дає ніяких роз’яснень щодо того, на яких підставах ведені такі ліміти і не віддають депозити».

«При цьому банк неодноразово отримував рефінансування від Нацбанку, але ці кошти пішли на фінансування бізнесу власника банку Олега Бахматюка», — стверджують вкладники.

В результаті, починаючи з 7 жовтня, клієнти установи зіштовхнулися з неможливістю будь-яких розрахункових операцій за платіжними картками, емітованих банком. Персонал банку пояснює, що проблема технічна і найближчим часу вона буде усунута.

Голова правління банку, Денис Мальцев, говорить, що затримка у виплаті пов’язана з жорсткістю валютного регулювання в Україні.

«У зв’язку з погіршенням ситуації в банківській системі України і новими обмеженнями на валютні розрахунки, у нас зараз обмежені можливості купувати валюту, в тому числі для розрахунку по зовнішніх зобов’язаннях», – запевнив він.

Вкладники, в свою чергу, намагаються відчайдушно повернути власні кошти і декілька разів на тиждень влаштовують спроби встано

Комментарии - 3

+
+4
Алексей ААА
Алексей ААА
28 октября 2014, 21:12
#
Рефинансирование уходит на первоочередные нужды-выплата наших вкалдов их не интересует. У нас путь один прокуратура и суд.
+
0
serjantik
serjantik
28 октября 2014, 21:36
#
Прокуратура там заодно, а после суда работает исполнительная власть, в которой сидят balls scratchers
+
0
itsmeee
itsmeee
28 октября 2014, 21:58
#
Истину глаголите…
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 
Главная / Банки Украины 🏦 / ВиЭйБи Банк (VAB Банк) 💰 / Отзывы о ВиЭйБи Банке 📝 / До «Громадянської позиції» звернулися вкладники VAB з проханням зупинити незаконні дії з боку керівництва банку.