Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Коли Укрсоцбанк буде надавати відповіді на кожне, у тому числі незручне питання клієнтів?Мене, як і багатьох інших, цікавить глобальне: «Чи віддадуть мені гроші з депозиту і чи надасть мені банк змогу розрахуватися за кредитом?

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
SvobodaU 4 августа 2014, 11:52
Мій відгук щодо роботи Укрсоцбанку розміщений 15.07.14 о 12:38. Я не отримав жодної відповіді Укрсоцбанку на мій відгук. Мій повторний відгук, підкріплений аналітикою, був розміщений 01.07.14 в колонці відгуків, але з невідомих причин був видалений з цього поважного сайту, певно, за вказівкою невідомої особи. Також зникають деякі активні станом на 01.07.14 адреси сайтів з інформацією про Укрсоцбанк. Проте вище написане дублюється на інших джерелах, якщо в рядках пошукових сайтів набрати словосполучення щодо діяльності Укрсоцбанку. Вимушений писати повторно. Мені хочеться вірити, що підприємливі, але доброзичливі італійці потужної групи UniCredit не обізнані з негативною інформацією про придбаний ними банк Укрсоцбанк, який під поважною маркою не змінив методів своєї роботи щодо порушення прав своїх позичальників та вкладників. Особисто я не звик збирати інформацію таємним чином, фіксуючи розмови з персоналом Укрсоцбанку на технічні пристрої, але цей банк цинічно та демонстративно порушує права особи, змушуючи боротися за свій добробут і гідність. Укрсоцбанк практикує неналежне повернення депозитів, перенавантаження клієнтів різними зборами та комісіями, визначення курсу валют на одному з найвищих рівнів, одностороннє підвищення процентів за кредитами, сумнівне привласнення заставного майна, нав’язування послуг пов’язаних з Укрсоцбанком фізичних та юридичних осіб. Все це нібито відбувається за добровільної згоди клієнтів Укрсоцбанку, але це тільки на папері. Часто, підписуючи папери, клієнти Укрсоцбанку не розуміють не тільки змісту таких паперів, але й мови, на якій папери складені. Клієнти Укрсоцбанку подавлені заявами співробітників Укрсоцбанку про могутність цього банку, про безцільність оскарження його дій та відвертим хизуванням персональними зв’язками. І дійсно, багато скривджених Укрсоцбанком людей не змогли отримати належний захист в державних органах, хоча закон, моральні норми, громадська думка були на їх боці. Такі люди у відчаї, вони замовчують правду, а Укрсоцбанк все більше нахабніє.
Починаєш вірити у всемогутність Укрсоцбанку, таку собі державу в державі, і з огляду на наступне:
1. Публікація в Діловій столиці з красномовною назвою (зміст можна переглянути на сайті www.dsnews.ua/economics/italyantsy-prosyat-yatsenyuka-spasti-ih-bank-i-investitsii-17072014162000)
«Італійська група UniCredit, під брендом якої в Україні працює Укрсоцбанк, активно використовує представників дипломатичної місії Італії для тиску на прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка».

2. Публікація на поважному порталі «Liga» news.liga.net/news/politics/1982331-mvd_obyavilo_v_rozysk_zamglavy_nabsoveta_vetek_timonkina.htm про оголошення у розшук колишнього голови правління ПАТ «Укрсоцбанк» Тимонькіна Б.В., який також займав посаду заступника голови наглядової ради компанії С.Курченко «Східно-європейська паливно-енергетична компанія». При цьому, Тимонькін Б.В. заявляє, що лікується в одній з європейських країн та готовий дистанційно (!?) співпрацювати зі слідством (http://news.liga.net/news/politics/1982365-timonkin_gotov_udalenno_sotrudnichat_so_sledstviem.htm).

3. Одіозна поведінка Тимонькіна Б.В. на посаді голови правління ПАТ «Укрсоцбанк» (інтерв’ю журнал Експерт №8-9(338) від 12 березня 2012 року, доступне на сайті: www.expert.ua/print/83/58/9951/:
«Банкира Бориса Тимонькина в финансовых кругах все знают как человека, открыто выражающего свои мысли и не стесняющегося в крепких выражениях. При этом он чаще других попадает на прием к председателю Национального банка Сергею Арбузову, а недавно возглавил Независимую ассоциацию банков — альтернативу инертной Ассоциации украинских банков (АУБ).
— Дают ли банки взятки судьям, чтобы выиграть дело?
— Они просто нанимают сильных и знающих свое дело адвокатов.
— Иными словами, нанятые банком адвокаты иногда подкупают судей?
(В ответ наш собеседник многозначительно улыбнулся.)» Співрозмовник – Б.Тимонькін.

4. Нав’язування в договорах Укрсоцбанку так званої договірної підсудності спорів Укрсоцбанку з клієнтами з віднесенням таких спорів до підсудності третейського суду при асоціації українських банків у визначеному складі суду або до підсудності Голосіївського районного суду м. Києва (частково це питання втратило актуальність завдяки позиції Верховного суду України та змінам до законодавства, але на цій підставі Укрсоцбанк психологічно тисне на клієнтів).

5. Відсутність в Єдиному державному реєстрі (http://reyestr.court.gov.ua/) багатьох судових рішень у спорах Укрсоцбанку з клієнтами, їх раптова недоступність для публічного перегляду в реєстрі. Неймовірно високий відсоток розгляду спорів Укрсоцбанку з клієнтами окремими суддями з майже однаковим результатом вирішенням спору не на користь клієнта. Ця інформація відома мені та набула розголосу – публікація izvestia.kiev.ua/article/14621): «По словам журналистов, все суды Укрсоцбанка проходили по следующей схеме. «Кредитор нанимает юридическую компанию «Боярчуков Алексеев и партнеры», те подают иск в Хозяйственный суд Киева по взысканию имущества в пользу банка. За рассмотрение дел всегда берется только одна судья — Марина Дидиченко, которая по странному стечению является двоюродной сестрой юриста Сергея Боярчукова. Суд принимает решение всего за одно заседание и передает все имущество клиента банка. Как показывает опыт, по такой схеме банк может получить права собственности на все что угодно», — рассказала программа.»

6. Надання переваг при прийомі на роботу до Укрсоцбанку колишнім працівникам суддівського апарату, державної виконавчої служби. Так, юристи Укрсоцбанку раніше займали посади помічника голови суду, головного виконавця. Така інформація доступна при ознайомлені з резюме юристів Укрсоцбанку в мережі Інтернет. Наприклад: www.work.ua/ua/resumes/1885419/.

7. Поширення колишніми співробітниками Укрсоцбанку інформації про отримання ними неприродно низької заробітної платні (станом на 18 вересня 2013 року – заробітна плата 1900 гривень), що виглядає дивно з огляду на їх освіту та кваліфікацію. Джерело інформації: www.otzyvua.net/ukrsotsbank.html. І це тоді, коли громадяни України будуть платити з зарплат гроші на армію.

8. Привласнення Укрсоцбанком або особами за його дорученням окремих функцій правоохоронних органів в питаннях стягнення боргів та майна клієнтів (так званого колекшену), коли клієнти банку відслідковуються, переслідуються та допитуються в жорсткий спосіб.

9. Привласнення Укрсоцбанком заставної нерухомості у непрозорий спосіб.
Зокрема, закритість інформації банку про пропонування заставної нерухомості для продажу:
www.prostobank.ua/zalogi/stati/zalogovoe_imuschestvo_na_saytah_bankov_gde_iskat_i_chto_my_tam_uvidim
Заниження вартості нерухомості: www.kasyanenko.com.ua/index.php/about/publications/398-v-ukrsotsbanke-obysk
Підозри щодо тиску банку на державних реєстраторів прав на нерухоме майно: comments.ua/money/426430-ukrsotsbank-zapodozrili-popitkah-skrit.html

Інші публікації стосовно теми:
censor.net.ua/news/240348/jurnalisty_razoblachili_shemu_po_kotoroyi_lyudi_izza_bankov_teryayut_nedvijimost
ord-02.com/item/13547-Pochemu_glava_Ukrsotsbanka_Boris_Timonkin_poshel_protiv_IAnukovicha
comments.ua/money/400459-zhurnalisti-razoblachili-shemu.html www.stroimdom.com.ua/forum/archive/index.php/t-12033.html
antiraid.com.ua/news/17950-ukrsocbank-prodolzhaet-otbirat-biznes-u-ukraincev-izza-dyrjavogo-zakonodatelstva.html
politica-ua.com/ukrsocbank-poslednee-preduprezhdenie-bankovskim-rejderam/
http://news.finance.ua/ru/~/1/0/all/2013/09/23/309475

10. Не зацікавленість Укрсоцбанку в достроковому погашені клієнтом кредитних зобов’язань. Переважна більшість кредитних договорів на придбання нерухомості були укладені в 2006-2008 роках з умовою оплати комісії в розмірі 1% за дострокове погашення кредиту, тобто напередодні кризи Укрсоцбанк створив всі умови для втягування клієнтів в борги. Ця інформація відома мені та набула розголосу. Публікація: http://news.finance.ua/ru/~/2/0/all/2006/05/12/75608
credits.zp.ua/2012/09/samye-zlye-resheniya-protiv-bankovskix-zaemshhikov-top-5-ukrainy/
Укрсоцбанк, з порушенням принципів добросовісності, розумності і справедливості та за підтримки лояльних йому суддів навмисно збільшує заборгованість своїх клієнтів за кредитами, прагнучи заволодіти їх майном. Є інформація, що рішення суду за позовом Укрсоцбанк увійшло в п’ятірку найбільш злих, якщо не сказати безглуздих: «Суд вынес решение удовлетворить требования истца в полном объеме. То есть, заемщик, который уже успел раньше выплатить банку около 5 тыс. долл. по телу кредиту плюс проценты, остается должен на 6 тыс. долл. больше, чем он получил у кредиторов.» credits.zp.ua/2012/09/samye-zlye-resheniya-protiv-bankovskix-zaemshhikov-top-5-ukrainy/

В мене є набагато більше інформації, але я звик надавати її з посиланням на джерела. Добувати її складно, бо навіть мережа Інтернет переповнена лозунгами про велич Укрсоцбанку. Ці лозунги часто ховають дійсне за бажаним. В мережі Інтернет дивним чином зникають цікаві новини щодо Укрсоцбанку, можливо, як результат певних домовленостей.
А може Укрсоцбанк вже завтра стане іншим і зміниться глобально? В мене є сумніви, що так станеться, з огляду на відсутність відповідей Укрсоцбанку на найбільш гострі запитання клієнтів. Мене в менший спосіб цікавить хто зі співробітників банку розкладає пасьянс у робочий час або як надіслати до Укрсоцбанку платіж. Віддати Укрсоцбанку належне – він згоден чекати на платежі, адже ці платежі настільки перенавантажені, що Укрсоцбанк завжди отримає своє та ще зверху. Мене, як і багатьох інших, цікавить глобальне: «Чи віддадуть мені гроші з депозиту і чи надасть мені банк змогу розрахуватися за кредитом?»
Укрсоцбанк
Ответ банка
4 августа 2014, 12:10
Доброго дня!

Переконливо просимо ретельно перевіряти джерела інформації та не піддаватися на провокації. Офіційна позиція банку розміщена на сайті за посиланням: www.unicredit.ua/news/

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 
Главная / Банки Украины 🏦 / Укрсоцбанк 💰 / Отзывы о Укрсоцбанке 📝 / Коли Укрсоцбанк буде надавати відповіді на кожне, у тому числі незручне питання клієнтів?Мене, як і багатьох інших, цікавить глобальне: «Чи віддадуть мені гроші з депозиту і чи надасть мені банк змогу розрахуватися за кредитом?