Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Не сподівайтесь швидко розрахуватися з Укрсоцбанком під ТМ UNICREDITBANK !

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
SvobodaU 15 июля 2014, 12:38
Спочатку окреслю досвід спілкування з Укрсоцбанком.
У кризовий рік мав в Укрсоцбанку доларовий кредит на квартиру і депозит.
Наївно розраховував, що все дуже просто – депозит можна, якщо не отримати на руки, то перерахувати на оплату кредиту. Звернувся до Укрсоцбанку. Виявилося, що все не просто. Писав заяву за заявою, ходив і спілкувався зі співробітниками Укрсоцбанку, але грошей не отримував і в оплату кредиту їх зарахувати не міг. Пропонували з’явитися іншим разом до іншої особи, але справа не рухалася. На очах розігрувалися цілі драми, коли клієнти Укрсоцбанку не мали змогу забрати свої гроші на конче необхідні цілі і майже втрачали свідомість. Після того, як людина на емоціях покидали відділення Укрсоцбанку, чув байдужі коментарі менеджерів банку з приводу людини та успішного її відфутболення. Було цікаво дізнатися, що власники свіжопобудованої нерухомості не отримують на руки документи на квартиру до укладення іпотечного договору з Укрсоцбанком, для чого їм нав’язують оформити довіреність на представника Укрсоцбанк.
Фортуна звела з досвідченими юристами. Під їх натиском добився зарахування суми депозиту в рахунок оплати кредиту. Необхідні для цього папери підписували з юристами Укрсоцбанку довго, бо активно нав’язувалися нові хитрі умови виплати кредиту – добровільна згода на розгляд претензій до банку в третейському суді у потрібному складі суддів, а також підвищення проценту за кредитом.
Часто Укрсоцбанк обґрунтовує жорсткі умови до своїх боржників саме турботою про вкладників. От Вам досвід перевірки такої турботи.
Далі прийнявся активно сплачувати кредит. Вдалося відстояти у Укрсоцбанку пільгові умови і переважно оплачувати суму кредиту, а не відсотки. Пощастило, бо дізнався, що багато людей навіть в суді не змогли оскаржити підвищення Укрсоцбанком проценту за кредитом. Дуже помилилися ті люди, які звернулися до Голосіївського районного суду м.Києва за місцем реєстрації Укрсоцбанк. З рішень цього суду люди дізналися, що виявляється вони погодилися на підвищення процентів вже самим фактом оплати кредиту з новим процентом проти їх волі та без підпису документів. Бачив два таких рішення Голосіївського районного суду м. Києва – суддів Плахотнюка К.Г. та Шевченко Т.М. Рішення є в Інтернеті в державному реєстрі.
Навіть в пільгових умовах зрозумів, що не зможу виплатити кредит. Гарно запам’ятав початок кризи 2008 року, коли саме перед її початком:
— був знижений курс американського долару до гривні,
— мовби між іншим в новинах пройшла інформація про кризу в Америці без повідомлення про її наслідки для України за принципом – це десь там в них,
— десь за півроку до кризи банки ускладнили процедуру видачі кредитів,
— дві відомі політичні особи продали свої відомі банки,
— тодішній голова НБУ почав активно рекламувати гривню, повідомляючи про її стабільність, хоча таке питання тривалий час не виникало.
Деякі важливі тенденції погіршення ситуації в Україні і підвищення курсу долару помітив у 2012. Менеджери Укрсоцбанк тоді активно займалися ЄВРО-2012 і нічого грамотного мені порадити не могли. Як альтернативу продажу квартири лише запропонували перевести доларовий кредит у гривню під понад 25 відсотків річних. Курс долару в Укрсоцбанк був одним з самих найвищих, інформація на стенді з курсами валют вчасно не змінювалася. Прийняв рішення – ДОСИТЬ. Треба або десь зайняти і повернути кредит, або продати квартиру. Без відсотків позичали тільки у доларах, а отже продав, на щастя, не єдину свою квартиру. Укрсоцбанк продажу не сприяв. Багато втратив на продажу, але виплатив кредит. При виплаті кредиту Укрсоцбанк захотів зайвих грошей. Цей спір владнав за допомогою юристів та з умовою збереження таємниці. Зберігати в таємниці все інше написане тут не обіцяв. Від досвідчених ріелторів дізнався, що їм та банкам вигідно штучно тримати високі ціни на квартири у гривнях для спонукання боржників банків триматися за квартири і платити кредит, поширювати інформацію про їх майбутнє зростання у невідомому році. Напевно такого псевдо-підвищення вартості квартир дочекалися мешканці Луганську та Донецьку.
Радий, що вчасно виплутався з кредитного кріпатства і зберіг здоров’я. Втратив дуже багато, підскочив тиск, але випробовувати себе далі не маю наміру. Соціально розвиватися з Укрсоцбанком ТМ UNICREDITBANK бажання ніколи не виникне.
Можу порадити боржникам Укрсоцбанк не бути слабкими і мати свою позицію. Зрозумійте – Укрсоцбанк не зацікавлений у Вашому звільнені з кредитного кріпатства. Не розраховуйте на допомогу Укрсоцбанку. Це один з найбільш непоступливих банків України. Така допомога Укрсоцбанку може призвести до того, що Ви втратите всі заощадження на виплату кредиту, бізнес і помешкання, здоров’я і перспективи. Проти Вас працює система байдужа до Ваших страждань. Всі урядові проекти щодо полегшення долі боржників банку ніколи не будуть запроваджені на практиці, бо розробниками і виконавцями таких проектів є сам банк. Рідко кому щастить, щоб його спір з банком розглядав дійсно народний суддя, який не має контактів з штатними та позаштатними працівниками банку.
Укрсоцбанк активно рекламує себе, як рятівника країн, гаранта її стабільності і єднання, благодійника. Можливо це так, бо боржники Укрсоцбанк різних національностей об’єднанні єдиним горем, про яке писали ще класики російської літератури (див. Ф.Достоєвський «Злочин та покарання»), європейські автори (див. О.Бальзак «Гобсек») і українські автори (див. І.Франко «Сам собі винен»). Останній твір раджу прочитати уважно.
На жаль, не можу нічого порадити боржникам, для яких квартира є єдиним помешканням. Вам щиро співчуваю.

Комментарии - 2

+
0
Denya85
Denya85
23 июля 2014, 14:05
#
Цікаво було почитати.
Мабуть, вам дуже пощастило виплутатися з ваших негараздів із кредитом.
Більшість втратила би набагато більше ніж ви…
+
0
Игорь Бродский
Игорь Бродский
11 февраля 2019, 0:38
#
Суддя Плахотнюк К.Г. постійно плутає КПК із ЦПК України та змушує органи досудового розслідування вчиняти дії, які не передбачені чинним Кодексом і Конституцією https://proisvol.info/2019/02/10/suddya-plaxotnyuk-k-g-i-bila-garyachka-v-naradchij-kimnati/
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 
Главная / Банки Украины 🏦 / Укрсоцбанк 💰 / Отзывы о Укрсоцбанке 📝 / Не сподівайтесь швидко розрахуватися з Укрсоцбанком під ТМ UNICREDITBANK !