Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Укрсиббанка: Хмельницкий, ул. Подольская, 21

Адрес:
Хмельницкий, ул. Подольская, 21
Телефон:
729
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-17:00, без перерыва, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
5
1 января 2024, 12:15
В конце 2022 года мне позвонили из Укрсиббанка и предложили оформить карту по проходившей акции. Новым участникам предпологалось выдать 1000 грн.за открытие счета. Думаю, лохотрон, но пошел. Надоела приватовская карта без чипа. Семья посмеялась с меня, но через три недели зачислили тысячу.
В конце 2023 года новая акция. Расчитайся картой 20 раз за три дня и на счет падает 500 грн. Неплохо, думаю. Немного напрягся и выполнил условия. И что вы думаете? Через неделю падает 500 грн! И так уже два раза за декабрь.
Как-то не слышно от других банков о подобной щедрости. Рекомендую этот банк и по качеству обслуживания в филиале. Всё четко и быстро.
Написать комментарий
1
30 июня 2022, 9:31
Я мала кредит в укрсиббанку. Платила все справно але як почалась війна залишилась без роботи. Останній платіж мав бути в квітні. Прийшло смс про кредитні канікули але нічого не було сказано про те що штраф буде колосальним. От і я при пенсії 2300 не могла сплатити 4500. Тому і платила як змогла зібрати кошти відразу. Все сплатила. Написала в чат скільки потрібно кинути щоб закрити кредит відповіли 3890. Я кинула 3900 і думала все. А ні через пару днів смс що я ще винна 2030грн. Та щоб не ці ваші канікули я би перепозичила але вчасно б сплатила. Ви шахраї які наживаються на війні. Чому не пишете в смс про канікули що там проценти 55%. І за них потрібно платити.
Написать комментарий
5
13 июня 2021, 14:54
Несколько лет назад открыла соц. счет в Укрсиббанке, ещё ни разу не пожалела. Случались некоторые нюансы, их помогали решать сотрудники банка в тот же день. Очень удобное и понятное мобильное приложение. Комиссия в сравнении с другими банками небольшая, пополнение мобильного без комиссии. Вежливый персонал.
Комментарии (1)
1
20 сентября 2018, 15:16
Сьогодні знімав гривні зі своєї валютної картки(іншого банка) в банкоматі головного відділення м.Хмельницького-Подільська, 39.
Вказав суму-1250 грн, після чого на eкрані видало-Операція НЕ МОЖЕ БУТИ ВИКОНАНА.І банкомат віддав картку.Я пішов в інший банк.
По дорозі зайшов в мобільний банкінг і побачив, що трансакція пройшла і з моєї картки списана еквівалентна сумма в валюті.

Повернувся назад і звернувся до робітників банку щоб зафіксували факт спірної трансакції-мені відмовили, звернувся на горячу лінію- теж саме.
Подзвони в свій в банк банк сказали що трансакція находиться процесі очікування.Якщо УкрСиб підтвердить знаття готівки-то гроші будуть в них.

Дата 20.09.2018
Банкомат A0309479
Операція №1419

Квитанція в мене на руках.

Хтось щось може мені пояснити?! Плакали мої гроші?
Комментарии (1)
без оценки
10 июля 2017, 23:16
11 червня 2017 року ввечері з чоловіком знімали кошти у центральному відділені «УкрСиббанку» м. Хмельницького в сумі 5000,00 грн. Банкомат кошти відрахував та не видав. Повернув тільки картку та видав чек, що потрібно звернутися в банк. Одразу невідходячи від банкомату протягом години дзвонили на так звану «гарячу лінію». Дозвонилися!!! Спочатку розмовляли з Владом та Юрієм. Вони сказали, що бачать, що кошти банкомат не видав, але нічим допомогти не можуть, потрібно звертатися до банку з заявою. Звернулися в банк. З такою проблемою звреталася не тільки я, а й ще декілька чоловік. Сказали, що кошти повернуть аж через 30 днів. Ми були в шоці, Зіврвалася поїздка. Класно.А банкомат так і не працював.Його навіть ніхто не відключив і не попереджав, що банкомат не працює.Відповідальний працівник Наталія Вікторівна тільки спостерігала за цим неподобством. Коли люди почали обурюватися, почепила папірець, що мовляв банкомат тимчасово не працює. Неодноразово дзвонили та зверталися в банк. Все кормлять обіцянками, що розберуться. Сьогодні 10 липня 2017 року знову дзвонила в банк. Так мене ще й звинуватили, що я можливо нібито брала кредит та тепер не хочу повертати. Який кредит??? Я знімала свою зароблену заробітну плату!!! Та ще сказали, що до закінчення 30 днів залишилося 2 дні та мовляв зателефонуйте пізніше і не сподівайтеся на швидке повернення коштів, бо це ще все має перевірити СБУ. Та це просто жах, що свої зароблені кошти та ще й неможливо повернути. Жахливий банк, жахливе обслуговування, некомпетентні працівники.
Комментарии (1)

На странице собрана вся информация про отделение Укрсиббанка по адресу Хмельницкий, ул. Подольская, 21.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Укрсиббанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Укрсиббанка  расположенном по адресу Хмельницкий, ул. Подольская, 21- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.