Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Киевским отделением ProCredit на Спасской, 5 командует уборщица?

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
CM 06082013 7 августа 2013, 6:00
СКАРГА

06 серпня ц. р. у період із 17:10 до 17:30 ( докладніше час можна встановити за допомогою запису відеоспостереження за банкоматом ) я, [ ім'я та адресу повідомлено банку ], клієнт банку " ПроКредит ", прийшов до відділення банку що знаходиться за адресою вул. Спаська, 5, м. Київ, аби скористатися банкоматом.

Коли надійшла моя черга, переді мною, навіть не питаючи мене дозволу, до нього підійшла жінка-прибиральниця з відділення " ПроКредит ". Оскільки по-перше, підійшов до банкомату раніше за неї, по-друге, вже досить поспішав, а по-третє жодної черги за мною вже не було, попросив її дати мені можливість зняти гроші, а вже потім прибирати. У відповідь почув: " Нічєво, падаждьош єщьо! " І вона насправді змусила мене чекати, доки повозить якоюсь брудною ганчіркою по банкомату. Коли вона ніби то скінчила це своєрідне " прибирання " і відійшла, я спробував нарешті скористатися банкоматом. Але вона підійшла знову і… заходилася шваброю змітати бруд та будівельне сміття із накриття над банкоматом просто мені на голову. Причому робилося це навмисно та демонстративно ( існує матеріальний доказ: запис із камери відеоспостереження за банкоматом ).

Я запитав її ім'я, у відповідь вона розвернулася до мене спиною і зайшла у приміщення відділення банку. Я зайшов за нею із метою поскаржитися на її поведінку її начальникові. Там я звернувся до найстаршого присутнього на той момент працівника відділення із проханням зробити своїй підлеглій зауваження та роз'яснити, як працівник банківської установи має поводити себе стосовно клієнта. Керівник відділення викликала її з туалету, куди прибиральниця спробувала сховатися, та запросила мене та її до кімнати перговорів ( відокремлене скляними панелями приміщення у загальному залі відділення ). У відповідь на це прибиральниця почала кричати: " Нікуда я нє пайду! Пашол вон, можєш жаловться куда хочєшь! Бєрі і сам тут за пятсот грівєн убірай! " Усе це відбувалося у загальному залі відділення, в присутності усіх працівників та клієнтів( доказ: записи із камер відеоспостереження за залом відділення ).

Я зрозумів, що дівчина, що відрекомендувалася координатором роздрібного відділення Яною Савочкою, взагалі не володіє ситуацією і тому немає жодного сенсу скаржитися їй на поведінку прибиральниці. Я ще раз попросив прибиральницю назвати мені своє прізвище, що вона у вкрай нечемній формі ( " А ну пашол вон атсюда! " ) відмовилася зробити. Тоді я повідомив керівника відділення, що не маю намірів терпіти подальші приниження від її прибиральниці, тому зараз залишаю відділення і буду скаржитися письмово, для чого попросив написати мені прізвище та ім'я прибиральниці. Із невідомих мені причин керівник відділення не зробила цього, натомість написала тільки ім'я та по-батькові — Лариса Олексіївна ( доказ: нотатка, що її написала мені ник відділення ). Жодних пробачень або пояснень такої ненормальної поведінки я тоді так і не почув.

О 17:44 мені на номер мого мобільного телефону подзвонила особа, що представилася Яною, тобто керівником, що була свідком подій у відділенні банку. Вона перепросила за цей інцидент, при цьому декілька раз зауважила, що не має ані жодного впливу на поведінку прибиральниці, ані засобів дисциплінарного впливу на неї, оскільки та не є її підлеглою.

У зв'язку із викладеним вище прошу прийняти до розгляду дану скаргу та письмово повідомити мене не пізніше термінів, що їх встановлено ст. 20 Закону України " Про звернення громадян " про наступне:
1. Прізвище та ім'я прибиральниці відділення " ПроКредит Банк " за адресою м. Київ, вул. Спаська, 5.
2. Які дисциплінарні стягнення накладено на неї та на керівника відділення за результатами розгляду даної скарги та які заходи прийнято керівництвом банку із метою недопущення повторення таких ситуацій.
3. Якщо прибиральниця не є працівником банку, то прізвище, ім'я та повну поштову адресу її безпосереднього керівника із метою подання скарги за належністю, оскільки у відділенні банку мені цієї інформації не надали.

06 серпня 2013 р.

[ підпис, ім'я та адреса ]

Комментарии - 1

+
0
Denya85
Denya85
30 мая 2014, 22:15
#
Жесть!
хочется ответить уборщице что-нибудь из Леся Подеревянского...
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Прокредит Банке

Валюта Покупка Продажа
EUR 41.9 42.95
USD 39.45 39.95
Все курсы банка

Курс валют в Прокредит Банке

Валюта Покупка Продажа
EUR 41.9 42.95
USD 39.45 39.95
Все курсы банка
Главная / Банки Украины 🏦 / Прокредит Банк 💰 / Отзывы о Прокредит Банке 📝 / Киевским отделением ProCredit на Спасской, 5 командует уборщица?