ВХОД
Вернуться

Будьте обачні шахраї і некомпетентні співробітники банку (можливо злочинці)

vvolodumurm vvolodumurm
25 ноября 2014, 16:22
1
24.11.2014 в 13.09 подзвонили з номера 380919446370 представилися співробітниками приват банка, сказали що хочуть збільшити ліміт по кредитній карті, я погодився, попросили вказати ПІБ, моб номер, дату рік народження, я надав ці дані.
Пройшло хвилин 20 і тут я зрозумів що мене розводять (ВСІХ ЗАСТЕРІГАЮ НЕ ВКАЗУЙТЕ НІЯКІ ДАНІ НЕВІДОМИМ НОМЕРАМ!).
Зразу ж зайшов чат привата і перепитався чи з такого номера могли дзвонити співробітники банку, в чаті мені співробітник Кузавкова Ксения відповіла що в їхній базі такого номера не зареєстровано, попросив поради що мені робити, співробітниця банку сказала заблокувати карту, я перепитався чи потрібно блокувати всі свої карти (4 реальні, 4 віртуальні), співробітниця написала що можете блокувати всі реальні картки і написала що віртуальні немає потреби, я заблокував свої реальні картки, і ще раз перепитувався чи потрібно блокувати віртуальні картки вона мені вже вдруге написала що віртуальні непотрібно.
Після переписки з спеціалістами приват банку, пішов в банк щоб мені перевидали ті карти які я заблокував та змінити кодове слово(черга годину).
Ідучи додому пропала мережа на телефоні, пішов сервісний центр, відновив номер(в сер центрі пояснили що хтось відновив мій моб н), прийшовши додому, через 30 хвилин знову пропала мережа, знову в сер центр знову відновив номер, прийшовши додому провірив картки на одній (ВІРТУАЛЬНІЙ)з яких пропало з рахунку 3002грн.
В кол центрі(3700) надали дані куди був платіж Аксенова Наталія Анатолієвна 4149 4978 2746 4332.
Сказали що було підтвердження з мого номера і повернути кошти не можуть, але я не здійснював даний платіж.
Так як мені порадила в чаті співробітниця банку не блокувати віртуальні картки, значить співробітниця Кузавкова Ксения, може бути пречетна до даної афери.
Заяву в миліцію написав, покищо лиш на пропажу грошей з моєї картки, думаю ще написати заяву в миліцію на Кузавкову Ксению так як вона надала недостовірну інформацію.
Номер заявки в приват 2719526.
Ответ банка
ПриватБанк
25 ноября 2014, 16:49
Шановний клієнте, добрий день!
Нам дуже шкода, що Ви зіткнулися з подібною ситуацією.
Наші фахівці займаються Вашим питанням, але точних термінів його рішення, на жаль, назвати на поточний момент не можуть. Ми обов'язково повідомимо Вас, як тільки отримаємо відповідь. Питання залишається на контролі і як тільки проблема буде вирішена, з Вами зв'яжеться співробітник банку.
З повагою, ПриватБанк

Комментарии (11)

+
0
Lisalisa
Lisalisa
25 ноября 2014, 20:51
#
Прикольно так, считай методом тыка хотите обвинить человека в мошенничестве
А сотрудник банка, которая по вашему вымыслу ко всему этому может быть причастна, сама на вас в чате вышла? или может ваш диалог, созданный в чате был подхвачен первым освободившимся оператором (той самой несчастной сотрудницей)?
Максимум в чём виновата сотрудница — это в некорректной консультации, а вы тут целое дело хотите пришить. Понимаю, что пропала сумма и это обидно, но вы конечно гоните. Это вы ещё считай на небольшую сумму попали, почти поучительную, чтобы впредь отпало желание по телефону разглашать какие-то данные непонятным лицам.
+
0
vvolodumurm
vvolodumurm
25 ноября 2014, 22:16
#
Я Вас розумію, але от коли кинуть Вас таким способом, і працівники не допоможуть, подивимося на Вашу реакцію.
+
0
Lisalisa
Lisalisa
25 ноября 2014, 22:42
#
Сохраняйте холодную голову хоть сейчас, если во время телефонного разговора этого не получилось, вместо того, чтобы публично обвинять в мошенничестве сотрудника банка с разглашением имени и фамилии, не имея на то доказательств, кроме переписки в чате, которую мог подхватить любой другой свободный на тот момент сотрудник.
+
0
vvolodumurm
vvolodumurm
25 ноября 2014, 23:04
#
Я не доказую що я правий що розголосив свої дані, просто дані я розголосив в 13.09, з співробітником банка списався через хвилин 20, то ж не моя вина що співробітник не компетентний і сказав причому 2 раза не блокувати віртуальні карти, якщо б співробітник сказав блокувати всі картки, то гроші б залишилися на місці, так як пропали гроші аж в 16.59, а це не мало часу (за цей час встиг годинку постояти в черзі у віділенні приват банка(перевидавали картки), раз роблокувати телефон і майже встиг другий раз не вистачило 4 хвилини, так як другий раз я розблокував стартовий в 17.03).
Я радий би був якщо б на момент переписки вільний співробітник надав мені достовірну інформацію!
+
0
Lisalisa
Lisalisa
25 ноября 2014, 23:08
#
Ок, вам просто легче делить ответственность за ситуацию вместе с сотрудником банка или перекладывать её вовсе.
+
0
Lisalisa
Lisalisa
25 ноября 2014, 22:53
#
Оставьте жалобу на горячей линии на некомпетентную консультацию со стороны сотрудника банка. Приват как раз из тех банков, который оперативно реагирует на жалобы относительно качества обслуживания. Это компетенции банка проверить вашу переписку, данные которые вы сообщили и как были поставлены вопросы, чтобы расценить депремировать/оштрафовать/уволить такого сотрудника и т.д. Но мошенничество — слишком серьёзное заявление, чтобы так просто разбрасываться словами.
+
0
vvolodumurm
vvolodumurm
25 ноября 2014, 23:10
#
Жалобу вже оформили в приват банку, а це не Вам надала співробітниця фальшиву інформацію, отже і не Вам вірішувати що саме я маю робити дальше.
+
0
Lisalisa
Lisalisa
25 ноября 2014, 23:13
#
Ну и не у меня так тупо увели деньги и на том спасибо, ага.
+
0
vvolodumurm
vvolodumurm
25 ноября 2014, 23:20
#
А тупо вкрали не лише через мене…
Я за Вас радий і дай Бог щоб у Вас їх і не крали.
+
0
Lisalisa
Lisalisa
25 ноября 2014, 23:23
#
Спасибо. Удачи в дальнейшем!
+
0
vvolodumurm
vvolodumurm
25 ноября 2014, 23:23
#
Дякую Вам також.

Написать комментарий

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 
×
окно закроется через 20 секунд