Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Skrill, Swift перекази та ПриватБанк

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Сергій Кемінь 31 октября 2014, 20:57
Хочу поділитися неприємністю, яка мене спідкала як власника єврової Gold картки від ПриватБанк-у. І застерегти інших клієнтів від втрати своїх грошей, часу та нервів. Я давно працюю з платіжною системою Skrill (skrill.com), ще з тих часів, коли всі її знали як Moneybookers. Добре знайомий з усіма підводними каменями, нюансами, тарифами, процедурами верифікації і так далі. Доводилось навіть кілька разів підключати на сайтах клієнтів для оплати. І ось одного разу потрібно було вивести кошти з skrill рахунку. Зі способів було обрано swift переказ. Звісно, таку процедуру робив не вперше, тому нічого не передвіщало неприємностей. Всі ліміти зняті, всі дані верифіковано — жодних перепон. Однак цього разу відкрив спеціальний євровий рахунок в Приваті, одержав Gold картку, з'ясував заздалегідь всі питання щодо комісій, пояснив ціль відкриття картки — євровий swift переказ. Короче все зробив як слід. Роблю два звичних кліка і замовляю swift переказ у розмірі 103.6 Євро (всі комісії вже сплачено, чиста сума). Через деякий час отримаю підтвердження — номер транзакції, час та дату і власне підтвердження самої суми — відправлено 103,6 Євро на мій рахунок в Приваті. І ось нарешті очікуване повідомлення з банку — СМС, в якому говориться, що я отримав на свій рахунок, УВАГА!!! — 78.60 ЄВРО !!!.. Як вам така комісія ??? Це при тому що картка в мене GOLD, все наперед з'ясовувалось, уточнювалось, переказ без жодних конвертацій валют (ЄВРО => ЄВРО). Добре що розуму вистачило перевірити спочатку на незначній сумі. А то можна було б і посивіти :(.
Листування з службою підтримки і з'ясування стосунків нічого не вирішили. Сказали, що так і має бути. В історії платежів swift транзакцію з зазначеним номером звісно я не знайшов, як і жодну інформацію про комісію. Ну то вже справа десята. На мої аргументи про те, що з іншими рахунками в інших банках такого не відбувається (працюю з різними банками), і суми зараховуються без жодних комісій і стягувань, тільки розводять руками.
Приватбанк
Ответ банка
1 ноября 2014, 9:57
Шановний Сергію!

Нам складно прокоментувати ситуацію, що склалася, тому що зазначених даних недостатньо, щоб ідентифікувати Вас як клієнта.

Дозвольте нам докладно розглянути описану ситуацію. Напишіть, будь ласка, на help@pb.ua деталі питання і контактні дані, вказавши посилання на відгук, щоб ми могли перевірити інформацію і допомогти Вам.

Заздалегідь дякуємо Вас за зворотній зв'язок.
З повагою, ПриватБанк.

Комментарии - 11

+
0
Сергій Кемінь
Сергій Кемінь
1 ноября 2014, 11:04
#
Відправив запит на help@pb.ua. Стосовно ідентифікації, всі мої дані дійсні. (укр. Кемінь Сергій Олександрович або рос. Кеминь Сергей Александрович). Я не залишаю відгуки анонімно.
+
0
PrivatBankQM
Ответ банка
PrivatBankQM
3 ноября 2014, 9:20
#
Шановний Сергій Олександрович, дякуємо за зворотній зв'язок!
Ваше питання знаходиться в роботі у відповідальних фахівців. На жаль, ми не можемо повідомити Вам про результат так оперативно, як нам би цього хотілося. Інформація залишається на контролі і як тільки питання буде вирішено, ми Вас відразу ж проінформуємо. Приносимо вибачення за можливі незручності.
З повагою, ПриватБанк
+
0
Gherasymuk
Gherasymuk
13 мая 2015, 19:44
#
Доброго дня. В мене виникла подібна ситуація до вашої, приватбанк посіяв 20 долларів з виведених мною коштів з системи Skrill на валютну карту. Ваше питання хоч якось вирішилось? Дякую за відповідь
+
0
Gherasymuk
Gherasymuk
13 мая 2015, 19:33
#
Практично точно така сама ситуація сталась зі мною сьогодні. Замовив в Skrill вивід клштів на суму 198.3 доллара. Там же сплатив комісію — 3.2 доллара, якщо не помиляюсь. Отримав на валютну картку приватбанка і вуаля — 178.3 доллара. Онлайн підтримка спочатку надала виписку, а коли виявилось що в виписці все правильно, було мені відправлено правильну суму, а отримано на 20 долларів меншу, підтримка почала плутатись в показаннях і ссилатись на існування міфічних посередників, яких згідно виписки просто не існує.

20 доларів по дорозі в приватбанк просто випарувалось.
+
0
obrazovanuy
obrazovanuy
21 мая 2015, 14:43
#
Добрый времени суток, сегодня 21.05.2015 сложилось такая же самая ситуация, со скрила выводил 51 доллар (по чеку от скрила Вам отправили 51$) а пришло 31, 20 долларов пропало. ПриватБанк разводит руками, где? что? куда? 20 долларов испарились…
+
0
Олег Волощук
Олег Волощук
22 мая 2015, 11:09
#
Вчора так само попався на це. остаточно для себе вирішив змінити банк.
+
0
t1ma
t1ma
9 июня 2015, 20:00
#
У меня вот только что тоже самая проблема случилась с Приватом. Делал перевод с Skrill через Swift на ПриватБанк. Skrill отправил 60.53 USD, а пришло 40.53 USD, тоже 20 USD пропало, сказали какие-то посредники. Банк полное гов…
+
0
shulyakav
shulyakav
27 июля 2015, 17:38
#
А приват тут не причём. Это скрил выполняет СВИФТ перевод с помощью банка-посредника.
+
0
katrin123
katrin123
8 сентября 2015, 8:52
#
Cпасибо за отзыв. И скрил тут не причем. Два раза получала вестерн юнион. Один раз В райфайзен банке — без проблем вся сумма. Второй раз в приват банке — на 25 долларов меньше (может быть и на 20). Приват банк редчайшее «г» его судя по всему можно использовать только для перевода гривны в рамках этого же банка и для бесплатного пополнения счета мобильного телефона. больше ни для чего он не годится ввобще.
Пожалуйста порекомендуйте банк для вывода сердств из skrill…
+
0
shulyakav
shulyakav
10 сентября 2015, 22:41
#
Причём тут вестерюнион к скрилл? Я вон на ОТП с скрилла бабки отправил. Два месяца гдето гуляли, а после вернулись обратно на скрилл. но за минусом 70ти баксов.

ТАк что — скрилл, гавнище редкое. А свифт оам стоит 25 баксов. (читай внимательно договор)
+
0
Andriy Makukha
Andriy Makukha
2 апреля 2016, 17:57
#
Див. цю тему: minfin.com.ua/company/privatbank/review/74026/
Повідомлення від Alexey Zgola. — Треба виводити на картку Visa по номеру картки, а не на банківський рахунок через SWIFT. Тоді не буде комісії $20.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 41.9 42.9
USD 39.35 39.95
Все курсы банка

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 41.9 42.9
USD 39.35 39.95
Все курсы банка