Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Ипотека

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Kornienko 14 августа 2014, 11:48
Добрый день.
Почему Банковские сотрудники при обращении к ним, в том числе и вы, не даете ответ возможно ли на данный момент оплачивать % по ипотеки ( валютной).

Ответ данный вами ранее:
Александр, здравствуйте!
Банком рассмотрен Ваш случай в индивидуальном порядке и, к сожалению, у нас нет возможности выполнить Ваши требования.
При разработке других вариантов выхода из сложившейся ситуации, они обязательно будут предложены сотрудниками банка. Во избежание просроченной задолженности, рекомендуем соблюдать правила погашения.

Если

Re: Проблеми іпотечного кредитування
Serg » Чет грудня 22, 2011 4:16 pm

Згідно зі статтею 55 Закону України «Про банки і банківську діяльність» відносини банку з клієнтами регулюються законодавством України, нормативно-правовими актами Національного банку України та угодами (договорами) між клієнтом та банком.
Порядок вирішення питань щодо внесення змін до кредитних договорів врегульований статтями 6, 12-13 Цивільного кодексу України (далі — Кодекс), за якими сторонам цивільних правовідносин надане право врегульовувати свої правовідносини в договорі на власний розсуд.
Відповідно до статті 651 Кодексу зміна договору допускається за згодою сторін, якщо інше не встановлено договором або законом.
Верховною Радою України 22.09.2011 за № 3795-VI прийнято Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо врегулювання відносин між кредиторами та споживачами фінансових послуг», пунктом 8 якого передбачено, зокрема, доповнення статті 11 Закону України «Про захист прав споживачів» частиною щодо надання права кредитодавцю проводити за погодженням із споживачем реструктуризацію заборгованості за договором про надання споживчого кредиту.
Реструктуризація, зокрема, здійснюється шляхом:
1) надання позичальникам відстрочки сплати суми основного боргу за договорами про надання споживчого кредиту на строк не більше трьох років;
2) продовження строку договору про надання споживчого кредиту з урахуванням обмежень, що діють у банках, та обставин щодо фінансового стану позичальника;
3) зміни механізму нарахування відсотків таким чином, щоб частина щомісячних платежів з обслуговування кредитів не перевищувала 35 відсотків сукупного місячного доходу сім'ї;
4) поділу існуючого кредитного зобов'язання в іноземній валюті за договором про надання споживчого кредиту на:
зобов'язання, забезпечене іпотекою, у розмірі залишку кредиту на момент реструктуризації, вираженого в гривнях за курсом, що діяв на момент отримання кредиту;
зобов'язання, не забезпечене іпотекою, у розмірі різниці залишку кредиту в гривнях за курсом на момент реструктуризації та залишку кредиту в гривнях за курсом, що діяв на момент отримання кредиту, яке повністю виконується в кінці строку договору про надання споживчого кредиту.
Банк має право за реструктуризованими згідно із цією частиною договорами звільнити позичальників від сплати будь-яких штрафних санкцій за несвоєчасне виконання умов кредитних договорів, що виникли до дати такої реструктуризації.
У разі якщо позичальник у повному обсязі та своєчасно виконає реструктуризовані зобов'язання за кредитним договором протягом трьох років з дня реструктуризації боргу, комерційний банк має право на щорічне зменшення на 0,5 відсотка суми основного непогашеного боргу протягом наступних п'яти років з віднесенням зазначеної суми до складу витрат банку.
Враховуючи вимоги законодавства, питання щодо порядку погашення кредиту та процентів вирішуються виходячи з вимог Кодексу та умов кредитного договору.
При цьому, питання щодо зміни передбаченого договором порядку погашення кредиту мають вирішуватись за домовленістю між банком та позичальником шляхом проведення переговорів і внесення відповідних змін до раніше укладених договорів.

Форум Міністерства фінансів України
Forum of Ministry of Finance of Ukraine
Приватбанк
Ответ банка
14 августа 2014, 12:05
Уважаемый клиент, Ваше обращение от 06.08.2014г., касательно изменения планового платежа, в индивидуальном порядке рассмотрено нашими специалистами. К сожалению, мы не можем выполнить Ваши требования и во избежание просроченной задолженности, рекомендуем соблюдать правила погашения.

С официальным ответом Банка, Вы можете ознакомится в личном кабинете Приват24, меню «Новые сообщения».
С уважением, ПриватБанк.

Комментарии - 1

+
+1
fotina
fotina
17 августа 2014, 13:56
#
Хватит упрашивать банки, присоединяйтесь к КРЕДИТНОМУ МАЙДАНУ! НАС ОЧЕНЬ МНОГО! Среди нас есть и юристы, и нотариусы, окажут вам юридическую поддержку. https://www.facebook.com/KredytnyjMajdan pravdyvakraina.org.ua/ gkb.org.ua/forum/index.php
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 42.1 43.1
USD 39.55 40.15
Все курсы банка

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 42.1 43.1
USD 39.55 40.15
Все курсы банка