Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Приватбанк на межі банкруцтва...

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
без оценки
Valdemar1987 26 марта 2014, 10:44
Щодня надходят тривожні сигнали про те що приватбанк не видає людям їх кошти (не лише по вкладам але й пенсії, соціальні виплати, золото та інше) це свідчить про те, що ліквідність банку = 0. В Криму і в інших не стабільних регіонах співробітники банку взагалі відмовляються щось пояснювати людям, численні скарги в НБУ ігноруються, це означає що керівництво НБУ є спільником «безпредела» і покриває всі злочини приватбанку. Адже не дивно що саме коломойського призначили головою Дніпропетровської обласної, висновок один-банда нікуди не втікла а лише поміняли свою злочинну морду, зрада Майдану очевидна. Шановні громадяни читайте відгуки і робіть висновки, не довіряйте свої кошти які Ви заробили важкою працею продажним фін установам які зрадили Батькувщину і тотально обманюють громадян.
Приватбанк
Ответ банка
26 марта 2014, 10:52
Добрий день, Valdemar1987!

Дозвольте нам процитувати офіційний коментар банку по цьому питанню.

ПриватБанк поки не може відновити операції за рахунками та картками своїх клієнтів через відсутність легітимної законодавчої бази, що визначає основи діяльності банківської системи в Криму. Як повідомила прес-служба банку, сьогодні на півострові банки не можуть продовжувати працювати в рамках діючого раніше правового поля, а нові законодавчі акти з роботи банків і валютної системи так і не затверджено. У такій ситуації ПриватБанк продовжує працювати в режимі «банківських канікул», не обслуговуючи рахунки своїх корпоративних і приватних клієнтів.

«На жаль, сотні тисяч наших клієнтів опинилися заручниками створеної владою Криму ситуації, коли за багаточисельними лозунгами та гучними заявами немає жодної правової бази та чіткого розуміння механізму роботи банківської системи, – зазначає прес-служба ПриватБанку. – На сьогодні банк не має законних підстав для проведення операцій з рахунками та картками клієнтів, конвертації рахунків і розрахунків у рублях. Окрім того, на півострові не працює система міжбанківських і казначейських платежів, через що нормальна робота банку просто неможлива».

У ПриватБанку переконані, що якнайшвидший розгляд парламентами законів про функціонування банківської системи на території Криму дозволить почати розробку процедури роботи банків у Криму вже найближчими днями. Окрім того, для відновлення роботи банківської системи Криму потрібно якнайшвидше вирішити головні питання підтвердження прав власності на майно, що виступає як застава за банківськими кредитами; питання фінансового обліку банків та оподаткування, а також ще ряд базових питань роботи банківської системи.

«Ми сподіваємося, що після розгляду парламентами спеціальних законів про діяльність банків на території Криму, регулятори як з української, так і з російської сторони зможуть розробити чітку та зрозумілу процедуру роботи банків, що буде в першу чергу захищати інтереси клієнтів», – йдеться в повідомленні прес-служби ПриватБанку.

Мережа банківського обслуговування ПриватБанку є найбільш сучасною та розвиненою в Криму. На півострові діє 2 філії та 337 відділень банку, 483 банкомати, а також 773 термінали самообслуговування. ПриватБанк обслуговує в Криму понад 790 тисяч приватних клієнтів і 12 тисяч корпоративних клієнтів, у Кримській філії банку працює понад 1 300 співробітників.

Нагадуємо, що вся актуальна інформація надана на privatbank.ua/news/ і ще раз приносимо щирі вибачення за незручності, спричинені цією ситуацією.

З повагою, ПриватБанк.

Комментарии - 8

+
+5
Valdemar1987
Valdemar1987
26 марта 2014, 11:02
#
Можете зробити кольорову копію вашого офіційного коментаря банку і почепити його на магніт на холодильник, щоб милуватись ним. А людям треба конкретні гарантії і дії а не тупі відписки під копірку, всеодно репутація вашої продажної кантори має дуже серйозні проблеми і ні одна людина більше вам не понисе свої кошти, тому можете заздалегіть придивлятись приміщення в Ростові =)
+
+2
olechka1409
olechka1409
26 марта 2014, 11:26
#
Это откуда приходят тревожные сообщения? Одна бабка сказала, а другая добавила? Я как клиент банка категорически заявляю, что никаких проблем с получением зарплаты, переводов и депозита у меня не возникало. Так что нечего тут народ будоражить! Что касается Крыма, то здесь не ПриватБанк виноват, а Россия, которая захватила чужую территорию, а что с этим всем делать похоже и сама не знает!
+
0
KOM413328
KOM413328
26 марта 2014, 12:49
#
А в том что этот прихват на протяжении многих лет безжалостно дурил и обдирал клиентов тоже Россия виновата? Не надо хоть теперь нас всех тут держать за быдло и дураков…
+
0
olechka1409
olechka1409
26 марта 2014, 13:06
#
Если вас обдирал, значит вы это позволяли делать. Повышайте финансовую грамотность, читайте внимательно договора и будьте бдительны.Тогда никто и никогда вас не обманет. Я выражаю свое личное мнение, как клиент Привата с 2001 года и переживший вместе с ним нестабильность 2004г. и кризис 2008-2009 годов-банк надежный.
Он неидеален по качеству обслуживания, здесь я согласна. Но если не хотите стоять в очередях можете практически все операции делать лежа на диване не выходя из дома.
И уж кричать о том, что Приват- банкрот и призывать людей забирать вклады может только откровенный провокатор.
+
0
KOM413328
KOM413328
26 марта 2014, 14:25
#
С Ваших слов понятно только одно-чтобы иметь хоть какие либо дела с прихватом-надо иметь экономическое и юридическое образование-а то кинут 100%… и если клиент не может себя защитить от произвола приватбанка-то он сам виноват… за время тяжб с этим горе банком я переобщался с уймой серьезных юристов-все в один голос твердят, что с такими прохвостами как в прихвате еще не встречались…
+
+3
Valdemar1987
Valdemar1987
26 марта 2014, 15:27
#
Не потрібно нам тут писати відгуки на замовлення пана дубілета, страшні часи ссср і тотальної брехні давно минули, народ має право і буде знати правду. Давно вже не секрет що приватбанк-це фінансова піраміда яка грунтується на аферах і обманах людей, кожна піраміда рано чи пізно падає і той час коли приватбанк рухне це питання дуже короткого часу.
+
0
KOM413328
KOM413328
26 марта 2014, 15:38
#
Я думаю 2 месяца ему-это придел…Кредиты уже не дает, депозиты клиентам не отдает, а свои деньги на депозит ему никто не понесет… получит то что заслужил уже давно… нам останется только смотреть на его агонию… только сильно жаль своих кровных, которые он уже никогда мне и Вам не вернет…
+
+3
Valdemar1987
Valdemar1987
26 марта 2014, 20:39
#
KOM413328 не все ще втрачено,є надія на ФГВФО тимбільше що ЄС просто напросто не дозволе ошукати вкладників. Теж саме стосується кримчан, якщо не ФГВФО компенсує втрати то путін гроші найде. Головне щоб зараз люди зрозуміли яка це банда приватбанк і не робили тих помилок як вже зробили інші вкладники.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 41.9 42.9
USD 39.25 39.85
Все курсы банка

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 41.9 42.9
USD 39.25 39.85
Все курсы банка