Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Українці , не користуйтесь послугами ПриватБанку!!!

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
solt2010 12 сентября 2013, 18:34
по-перше: вони не поважають українську мову — головною робочою мовою в них є російська (деякі сервіси як от приват24 взагалі не мають україномовного інтерфейсу). Українська в них за залишковим принципом — для аборигенів.

по-друге: ПриватБанк по своїй суті є ЖИДІВСЬКИМ банком як і його власники. Вони не думаю за комфорт чи користь для суспільства, головна їхня мета якнайбільше нажитися на нас. Подивіться які в них банкомати-коропки. А чи чули ви щоб цей найбільший банк в Україні займався благодійництвом??

Одним словом: ні патріотизму, ні соціальної відповідальності. Що й притаманне жидам!
Приватбанк
Ответ банка
12 сентября 2013, 19:49
Шановний Клієнт, Доброго вечора!
Дякуємо за запитання!
Нам дуже шкода, що у Вас склалося негативна думка про Приватбанк. Ми б бажали допомогти Вам, якщо у Вас є невирішені питання. Будемо ради допомогти у їх вирішенні, якщо Ви висловте нам, на нашу електронну адресу: web-hotmail@privatbank.ua.
Також бажаємо звернути Вашу увагу на нашу благодійність в якій Ви можете взяти участь!
Благодійний фонд «Допомагати просто!» працює над програмами підвищення ІТ-грамотності дітей, матеріальної допомоги дітям-сиротам та онкологічним відділенням дитячих лікарень, є партнером у програмах щодо влаштування дітей до сім'ї, захисту лісу, відновлення пам'ятників і допомоги людям, що потрапили у великі пригоди (теракти, дтп, повені, пожежі і т.д). Надати допомогу можна тут на сайті, в банкоматах і касах ПриватБанку. Список останніх заходів, проведених фондом дивіться тут blago.privatbank.ua/.
З повагою, ПриватБанк.

Комментарии - 4

+
+9
solt2010
solt2010
12 сентября 2013, 19:58
#
Не треба тут шаблонні відповіді писати. Не словом а ділом! Якщо Ви не почнете хоча б сторінку в Фейсбуці (https://www.facebook.com/privatbank) вести українською мовою або самі не пожертвуєте на благодійність а не закликатимете про це своїх клієнтів, доти я не вважатиму що Ви прислухаєтеся до критики!
+
+5
delirious
delirious
12 сентября 2013, 23:30
#
Шановний solt2010.
З повагою відношусь до вашого недовольства, але хотів би де що зауважити…
Коли ви пишите таке: «ПриватБанк по своїй суті є ЖИДІВСЬКИМ банком», то ви ображаєте людей, які є євреї по-національності. Тільки ця Ваша фраза заслуговує на те, що би Вас вважати антисимітом, адже Ви нічим не ліпше нацистів, які з 1939 по 1945 рр ганьбили нашу країну. Я би до Вас їх прирівняв.
Сам я русский человек, но родина моя — Украина. Пишу я по-русски, потому что думаю по-русски, и вырос я при совдепе (что уж тут поделать). Однако ценности у меня христианские.
Являюсь клиентом ПриватБанка лет так уже 8. У Приватбанка (как и у других банков) много недостатков, много разных неудобств, которые связаны с тем, что создаются новые технологии обслужвания (например, неприходящие вовремя СМС-ки, когда стоишь у банкомата или пытаешься зайти в «клиент-банк»).
Но в целом я могу сказать, что это самый продвинутый банк на территории нашей страны, и если быть внимательным, то вряд ли ПриватБанк можно уличить в обмане своих клиентов. Такого нет, иначе бы он не занял лидирующие позиции в нашей стране.
Насчет русского языка, который используется в системе общения Привата — тут все ясно. Большинство клиентов и работников Привата — с востока. Катастрофы в этом нет. Я живу на западной Украине, но в моём окружении почти все русскоязычные люди (в т.ч. молдаване, румыны и венгры, живущие в нашей стране — они не знают украинского, но знают русский!). Если надо — мы общаемся на украинском. Пытаемся… стараемся… хоть и неудобно это для нас…
И подытожить хочу всё вышенаписанное: Приватбанк старается изо всех сил сделать сервисы удобными. За много лет работы с этим банком я ругался на них и спорил с его сотрудниками, бывало выходил из себя, но в конечном итоге я получал то, что хотел.
P.S. Хочу заметить, что я НЕ являюсь сотрудником банка, и также НЕ являюсь миллионером, к которому банк относится как к VIP-персоне. Нет у меня суперпривелегий в обслуживании. Просто у меня есть с чем сравнивать — я говорю о других банках.
Прочитав Ваш отзыв, я настолько возмутился, что решил потратить час своего времени на написание этого отзыва, и даже специально зарегистрировался на этом (непонятном мне еще) ресурсе.
И пусть Вас Бог благословит на всех ваших путях.
+
+3
solt2010
solt2010
19 сентября 2013, 2:15
#
Дорогий delirious! Я цілком згідний з Вами про те що ПриватБанк є найбільш інноваційним в Україні, я знаю що він найпершим запровадив інтернет-банкінг і смс-банкінг. Я тільки за щоб він надалі розростався і відкривав материнські банки закордоном подібно як це роблять іноземні банки в Україні.

Однак, справа в тому, що він не зовсім є українським. Чому я назвав його жидівським? Я родом з під Львова і в нас в Галичині завжди їх так називали, лише останнім часом воно частіше замінюється загальноукраїнським «євреї». Але чому це слово несе негативний зміст? Напевно не просто так, правда ж? Тут мені згадується одна цікава, реальна історія, яку мені розповів мій стрико на тему «Чому не люблять жидів?». Йому в свою чергу розповів його тато тобто мій дід.

Точно її зміст я не пам'ятаю, але приблизно суть її така: До другої світової війни на вулиці через дорогу мого діда жив один жид. І коли фашисти наступали він вирішив втікати на схід. Він прийшов до мого діда і каже:
— так і так, я тікатиму на схід а ти тут дивися за моєю хатою, господарством.
— добре — відповів дід.
І от вже після війни цей жид повернувся і питається:
— ну, як моя хата, що тут відбувалося?
На що мій дід відповідає:
— ну жили в тебе деякі німці під час війни.
— а що з городом?
— ну садив на ній дещо — не дармувати ж їй.
На що жид відповів:
— ти користувався моїм городом — тепер заплати!!!

Розумієте? «ти користувався моїм городом — тепер заплати». Ця маленька, реальна історія яскраво описує усю жидівську ментальність. Я не маю нічого проти єврейської національності власників ПриватБанку, але коли вони ведуть свій бізнес в Україні, будь-ласка, поважайте українську культуру, мову, традиції, будьте європейськими по духу. Однією з головних засад ведення бізнесу є соціальна відповідальність, тобто потрібно дбати про суспільство в якому ведеться цей бізнес (детальніше почитайте у вікіпедії: Соціальна відповідальність бізнесу). Наприклад, я недавно був на Львівському форумі видавців де одним з спонсорів був Райффайзен Банк Аваль (напевно я його і оберу як альтернативу ПриватБанку, бо ж недавно відмовився від послуг Привату.) Саме такі кроки повинен робити кожен український бізнесмен, а надто найбільший банк України.

Щодо української мови, зрозумійте одне: якщо російська повністю заполонить український інформаційний простір, Україна перестане бути незалежною. Яскравий приклад тому — Білорусь, вона вже практично регіон Російської Федерації. Ви цього хочете?
+
0
sanch ☺
sanch ☺
16 сентября 2013, 8:47
#
Жид (в позднепраславянском *židъ) — еврей, иудей[1], скупец, скряга[2]. Заимствовано (через балканские романские языки) из итал. giudeo[3], где из лат. judaeus (и из ивр. יהודי‎) — «иудей».
Жид (заст. Жидовин) — етнонім на позначення євреїв у лексиці багатьох народів, зокрема, і в українців. Однак в Україні, внаслідок впливу норм російської мови, вживання цього етноміма має негативне забарвлення і в сучасній українській мові вважається застарілим.[1][2][3] Попри це, у деяких регіонах, а також в літературних джерелах збереглося необразливе, традиційне використання цього етноніма для означення євреїв.[4]
uk.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D1%82%D0%BD%D0%BE%D0%BD%D1%96%D0%BC%D0%B8_%D1%94%D0%B2%D1%80%D0%B5%D1%97%D0%B2

Вполне нормальное выражение, равносильно меня назовут хохлом.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 42.1 43.1
USD 39.5 40.1
Все курсы банка

Курс валют в Приватбанке

Валюта Покупка Продажа
EUR 42.1 43.1
USD 39.5 40.1
Все курсы банка
Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отзывы о Приватбанке 📝 / Українці , не користуйтесь послугами ПриватБанку!!!