Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Приватбанка: Вараш (Кузнецовск), мкр-н Вараш, 5-А

Адрес:
Ровенская область, Вараш (Кузнецовск), мкр-н Вараш, 5-А
Телефон:
3700
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:00, без перерыва, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Дежурное отделение Приватбанка, которое оборудовано системами непрерывного питания и работает в условиях длительного отключения электричества.

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
5
18 сентября 2023, 17:03
Подобається обслуговування, завжди коли замовляєш готівку касири привітні та видають нові купюри. Можливо мені кожного разу щастить, все ж дуже приємно! Думаю співробітниці касс заслуговують на бонус, що скажеш ПриватБанк?
Комментарии (1)
Ответ банка
Приватбанк
18 сентября 2023, 17:56
Вітаємо.
Ваш відгук — краща мотивація! Дякуємо, що ви з нами.
4
2 марта 2023, 20:46
Декілька раз, на протязі двох днів, телефонувала по проблемі, що мій переказ не був нарахований на ФОП картку і лежить на розподiльчому рахунку. Просила прикріпити документ в електронному кабінеті ФОП в якому чітко вказується причина чому мені не віддаюь мої гроші.
Тому що версії, які мені озвучують постійно міняються. Хочу бачити чітко, що не так, бо зі своєї сторони я ніяких проблем не бачу. Адже реквізити не змінювались на протязі року, тобто це не перший платіж. Спочатку кошти були зараховані видно система автоматично перерозпреділила, а потім їх забрали без пояснень. Банк вкрав мої гроші — так складається думка.
І не розумію як просто можна забрати гроші з рахунку без прикріплених офіційно пояснень. Це взагалі як? а права клієнта тут якось враховуються. Є номер транзакції. І так не прості часи. Як ФОП може азагалі нормально працювати за таких умов та сплачувати податки? І взагалі спочатку вони заперечували, що ніби ці гроші у них, але в системі ФОП відслідковується. Це як?
Комментарии (1)
Ответ банка
Приватбанк
3 марта 2023, 10:16
Добрий день!
Бачимо, що ви підтвердили вирішення питання. Будь ласка, звертайтесь, якщо виникнуть нові питання — ми будемо раді допомогти.
1
14 марта 2022, 14:03
Доброго дня! В столь трудное время для страны почему в тихих точках Украины (Ровенская область, г. Вараш) банк устанавливает себе рабочий день с 9 до 16? При этом нигде не прописывается что есть часы обеда. Говорят у них в военное время скользящий график. У нас на предприятии рабочий день с 8 до 17. Пошла во время своего обеда с 12 до 13. Остояла очередь и тут перед моим носом закрывают окошко с фразой «у меня обед и буду через час «, про который нигде в объявлениях не прописано. Обратилась к управляющей, почему не прописано точное время работы банка? Она сидя на мягком стульчикеи в теплом помещении, ответила что они работают в условиях трудного времени и у нас военный стан. Да ну? На улице при этом стояло человек с 20 только в кассу. Интересно как-то, банкоматы не работают, наличку не завозят, терминалы тоже в мёртвом состочнии.
Комментарии (3)
Ответ банка
Приватбанк
14 марта 2022, 15:30
Добрий день!
Враховуючи поточну ситуацію, яка є форс-мажорною, у відділеннях час роботи може бути змінено залежно від ситуації у регіоні. Відділення банку працюють у безперебійному режимі в тих населених пунктах, в яких немає загроз для здоров’я й життя працівників та клієнтів. Інформація щодо роботи відділень оновлюється в онлайн-режимі, переглянути можна на карті відділень за посиланням https://privatbank.ua/map, де ви можете, також, побачити завантаженість відділення та зарання розрахувати свій час.
Ми докладаємо максимум зусиль, щоб своєчасно наповнювати банкомати грошима там, де немає загроз для здоров’я й життя співробітників та клієнтів. Повідомити, в якому банкоматі наразі є кошти, на жаль, немає можливості. Хочемо підказати, що зняти готівку до 6000 грн на 1 чек ви можете і в торгових точках через POS-термінал, зробивши покупку на будь-яку суму.
Сервіс зняття готівки працює по всій мережі магазинів в різних містах: Сільпо, Fozzy Group, Клевер Сторс, Аптеки 911.
Працює не по всій мережі, але географія постійно розширюється: Варус, Подорожник, Мед Сервис, АНЦ, Новус, Апельмон, Розетка
Кількість магазинів регулярно збільшується.
З повагою, ПриватБанк.
5
4 ноября 2020, 17:29
У мене підходила до завершення картка. Я зробив замовлення картки через кур'єрську службу(безкоштовно), картку доставили до самої квартири, сфотографували з карткою і все-сервіс без черги та нервотріпання. І не потрібно стояти в чергах у відділенні банку. Але у мене була неординарна ситуація: мені привезли не той тип картки. Зв'язався з КолЦентром за номером 3700, зафіксував звернення і його розглянули, признали помилку, вибачилися та замовили мені ту картку яку потрібно та надали ряд переваг від банку та подарунків(це не обман, я правду пишу). Сервіс сподобався. Рекомендую однозначно найкращий банк України.
Комментарии (9)
Ответ банка
Приватбанк
4 ноября 2020, 18:48
Дякуємо Вам за відгук!
Ми намагаємося надати максимально зручний сервіс, за допомогою якого наші клієнти зможуть комфортно почувати себе за будь-якої ситуації. Задоволений клієнт – це показник нашої роботи, і ми раді бачити, що зусилля, які ми докладаємо, приносять свої плоди.
1
12 июня 2018, 12:38
Доброго дня! Приват банк це просто ЖАХ!!! Раніше було все оперативно та зручно, а зараз просто…

Розраховувались картою приват банку в аптеці. Термінал відхилив платіж, а з картки за 4хв. було знято 4 рази кошти. Додзвонитись до оператора було не можливо, а після того як додзвонились пообіцяли поверути на протязі 5-7 днів, через декілька днів подзвонив оператор і сказав, що протягом дня буде вирішено питання, чекайте. В результаті повернення немає. Подзвонили знову, сказали, що від 45до120днів. Вибачте, але за 4хв. зняли, а повертати ніхто не хоче. Після цього випадку будемо переходити в інший банк і нікому не буду рекомендувати! P.S Ми є чоенами Gold клубу.
Комментарии (3)
Ответ банка
Приватбанк
12 июня 2018, 17:16
Нам дуже прикро через незручності, з якими Вам довелося зіткнутися. Направте, будь ласка, на help@pb.ua Ваші контактні дані, вказавши посилання на відгук, щоб ми могли перевірити інформацію і надати коментарі по Вашому питанню.
1
19 января 2016, 21:18
Замена карты GOLD по окончанию срока — без проблем! 10 дней и 100 грн, хотя первую давали на халяву. Далее кардабалет… 1. вход в Приват24 — просят ПИН код карты. Для чего ??? Я ж пароль при входе в систему ввел и пароль подтвержение из СМС!!! ПИН код это моя конфиденцальная информация, для чего я ее должен вводить на сайте ПриватБанка??? Маразм на последней стадии!!! 2. пополнение карты… как идиот хожу по терминалам пополняю, а она наличку через терминал не принимает. Два звонка в кол-центр — результат нулевой… вставьте в банкомат, запросите баланс, снимите деньги… Выяснилось в конце, после выдачи карты, я как ее законный владелец, не имею возможности 2 недели ее наличкой через терминал пополнить!!! Когда такое было ??? БАНК МЕДЛЕННО ПАДАЕТ В ПРОПАСТЬ…
Комментарии (13)

На странице собрана вся информация про отделение Приватбанка по адресу Вараш (Кузнецовск), мкр-н Вараш, 5-А.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Приватбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Приватбанка  расположенном по адресу Вараш (Кузнецовск), мкр-н Вараш, 5-А- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.