Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Приватбанка: Хуст, ул. Карпатской Сечи, 38

Адрес:
Закарпатская область, Хуст, ул. Карпатской Сечи, 38
Телефон:
3700
Время работы:
Пн-Пт: 08:30-17:30, перерыв: 12:30-13:30, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1
28 сентября 2021, 18:51
Доброго дня. Не знаю чи і в інших відділеннях приватбанку таке але в м. Хуст просто жах. Черги по 25−40 людей кожен день (вже майже рік там така ситуація). Персонал таке відчуття що набирали з найближчого ринку або просто з вулиці. Не компетентні і більш ніж пів години тратять на одного клієнта. З 5 столиків працюють лише два. Це відділення завжди повне людей (таке рідко де побачиш) люди просто один на одному і 90% з них без распіраторів (як і самі працівники банку). Це просто страшно дивитись як в черзі мліють і обливаються потом старші жіночки й бабусі. Ну невже у вас нема контролю якості і хоч якогось контролю?!?
Комментарии (3)
Ответ банка
Приватбанк
28 сентября 2021, 19:48
Ми дуже стурбовані тим, що у вас накопичилося стільки негативу. Хочемо звернути вашу увагу, що більшість операцій ви можете провести без відвідування відділення.
Ми постійно працюємо над тим, щоб скоротити черги, розширюючи і удосконалюючи віддалені сервіси — Приват24, мобільні додатки під різні послуги тощо. Це допоможе вам ефективно використовувати свій час і при цьому буде потрібно мінімум зусиль для виконання потрібної вам операції.
Повідомте, будь ласка, нам, яка операція вас цікавить, і ми зможемо підказати, як провести її, не витрачаючи свого часу на поїздку до відділення.
1
30 марта 2021, 8:38
Вирішили відкрити рахунок. Прийшли в відділення в м. Хуст вул. Карпатской Сечи, 38 там нас прийняли дали контракт сказали де підписати. На прохання дати час хоча б пробігтись по тексту щоб знати що підписую дівчина почала говорити що я ображаю їх і приват банк своє недовірою.
Сфотографували з паспортем в руках (хоча це маразм і порушення закону України але пропустимо це) і сказала «це все. Допобачення»
На моє прохання видати копію контракту що я підписав сказала «ми не видаємо копії». Нажаль прийшли за дві години до закриття і головної відділу не було на місці щоб вирішити це питання
Це як зрозуміти? Приват економить на папіреві? Чому мені не видають копію мого ж контракту з банком?!?
Комментарии (29)
Ответ банка
Приватбанк
30 марта 2021, 10:34
Добрий день!
На жаль, вказаних вами у відгуку даних недостатньо, щоб ми могли вас ідентифікувати та перевірити інформацію за вашим зверненням у відділення. Тому ми звернулись в особистому повідомленні для уточнення контактних даних.
Що ж до договору, то ви можете ознайомитись з Умовами та Правилами надання банківських послуг на нашому сайті https://privatbank.ua/, а в Приват24 зайшовши в налаштування картки можна завантажити документ, підписаний при оформленні картки натиснувши на кнопку «Заява про приєднання до Договору».
5
25 января 2021, 8:42
Хороше обслуговування, дуже приємні працівники, працюють швидко і якісно
Написать комментарий
Ответ банка
Приватбанк
25 января 2021, 9:14
Доброго ранку!
Дякуємо, що ви з нами. Будемо продовжувати й надалі радувати вас якісним обслуговуванням!
без оценки
10 мая 2016, 19:29
Я вчора пересилала гроші одній особі на карточку, замовляла через інтернет подещо і потрібно було гроші їй переслати. Набрала на терміналі 178 грн а положила 180 грн, а мені після цього пише 127 грн разом 130 грн. на 50 грн мене термінал надурив.номер чека 09052016103803
Комментарии (1)
Главная / Банки Украины 🏦 / Приватбанк 💰 / Отделения и банкоматы Приватбанка в Хусте 🏦 / Отделение Приватбанк: ул. Карпатской Сечи, 38, Хуст

На странице собрана вся информация про отделение Приватбанка по адресу Хуст, ул. Карпатской Сечи, 38.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Приватбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Приватбанка  расположенном по адресу Хуст, ул. Карпатской Сечи, 38- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.