Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Приватбанка: Ровно, ул. Соборная, 108

Адрес:
Ровно, ул. Соборная, 108
Телефон:
3700
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:00, (касса: 09:00-18:00, перерыв: 13:00-14:00), Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
3
8 августа 2019, 12:23
Являюсь клієнтом Приватбанку близько 4 років. До недавна жодних проблем не виникало. Нещодавно з'явилась потреба змінити празвище. Прийшовши до відділення я вичекала довжилезну чергу (бо у відділенні була лише одна працівниця) вона зробила фотокопію ID, витягу, на цьому ніби все. Але через кілька днів мені подзвонили, попросили прийти, бо система не прийняла зісканований документ, знову ж довжилезна черга, і все те ж саме. Через кілька днів знову дзвінок, з питанням чому я не прийшла в зазначений день, хамство з боку працівниці, бо виявляється я повинна була прйити в інше відділення. У підсумку купа витраченого часу і нервів, заради зміни особистих даних, що не мало б викликати стільки проблем. Зараз карту майже не використовую, найблищим часом планую відмовитись від послуг даного банку.
Написать комментарий
Ответ банка
Приватбанк
8 августа 2019, 13:25
Доброго дня!
Нам дуже шкода, що Ви стикнулись з такою ситуацією.
Ваше питання вже розглядають спеціалісти. Ми прагнемо вирішити його у найкоротший термін. Про результати Вас одразу повідомлять.
З повагою, ПриватБанк.
без оценки
15 октября 2016, 0:50
положила на карту гроші через термінал,іх не має… сума не значна 500грн… але всеодно дуже неприємно… довіру приват банк втратив… з ним більше співпрацю продовжувати не буду
Комментарии (9)

На странице собрана вся информация про отделение Приватбанка по адресу Ровно, ул. Соборная, 108.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Приватбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Приватбанка  расположенном по адресу Ровно, ул. Соборная, 108- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.