Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Для теперішнього стану банківського ринку, банк ще дихає, однак почав відчувати проблеми як і всі ті, кого визнали неплатоспроможним

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
без оценки
Николай Снисаренко 20 марта 2015, 13:33
Почитав відгуки про банк та замислився, бо маю депозити. Мав такі самі в ПАТ «Дельта Банк», який лопнув. По досвіду з Дельта скажу наступне: весною 2014 року виникли проблеми з видачою валютних депозитів (видавали частинами, пізніше по 100дол. в тиждень, восени зовсім перестали видавати), наприкінці літа 2014 року перестали кредитувати все і всіх. Восени почали частково видавати гривневі депозити. Восени перестали ходити СВІФТ, в грудні 2014 перестали обслуговуватися картки в банкоматах та терміналах (виправдання — перехід на власну процесінгову систему). З січня 2015 року почали видавати по 500грн. в день, пізніше — в тиждень. 03.03.2015 введена ТА. Однак, банк до останнього дня здійснював продаж валюти клієнтів (фізосіб) на міжбанку, тривалість операції від 3-х до 6-ти днів. Тож, по досвіду скажу наступне — 1. з валютою у всіх банків проблема дійсно; 2.Першими квіточками є повне припинення кредитування; 4.Головною ознакою фактичної втрати платоспроможності банку для фізосіб є необслуговування карток банку банкоматами інших банків та терміналів (часті збої в роботі); 5.Сигналом до активних дій -є обмеження видачі готівки в гривні. Станом на 03.2015 я вчасно отримав в Платінумі нараховані відсотки за депозитами як у гривні так і в валюті, лише з тим обмеженням, що приніс з собою решту у валюті через відсутність у касі мілких купюр!!! Тож моя порада — на всі протиправні (з Вашої точку зору) дії банку пишіть офіційні письмові заяви та звернення до нього та зберігайте відповіді. 2.Зберігайте належно оригінали договорів та прибуткових касових ордерів. Періодично вимагайте у банку письмові виписки. Результати звернень до НБУ да держспоживнагляду -000, не гайте часу! Якщо у вас сума вкладів (еквівалент у валюті) менше 200тис. і термін дії депозитів закінчується не пізніше 3-х місяців від сьогодні -не панікуйте та не робіть різких рухів (більше втратите), якщо більше 200тис. — дробіть між родичами будь-як. Отримавши письмову відповідь банку відразу звертайтеся до суду.

Комментарии - 6

+
0
Lek
Lek
20 марта 2015, 13:43
#
Здивували Ви мене тим, що отримали відсотки по доларовому депозити. Мені здається це неправда. Якщо правда, вкажіть відділення банку, я подзвоню, якщо є валюта прийду отримаю її.
+
0
Kimito
Kimito
20 марта 2015, 19:16
#
Совет не рыпаться тем кто в долларах и депо еще не закончился — очень хорош! Досрочное расторжение — автоматом конвертация в бумагу, что сейчас получаю порядочные депозитчики, которые дождались окончания вклада.
А раз разницы нет, то чего ждать?
Авлюту отсюда не забрать! Свифты не проводят! Если банк выдумал предлог — постанова 160, то она действует и через три месяца. Поэтому никто вам не отдаст не сейчас ни потом.
+
0
19ALEX62
19ALEX62
20 марта 2015, 19:19
#
Дельные предложения и советы.
+
0
zhus51
zhus51
21 марта 2015, 21:40
#
Я получал проценты в долларах. Всегда и последние месяцы в том числе. «Секрет» в том, что я дал слово не выгребать депозиты из банка. У меня был депо в долларах на сумму 200+ (по нынешнему курсу), я при содействии банка разделил его на двух лиц. Как результат — банк ценит меня как клиента и старается найти доллары для выплаты %. Уж думаю, что 200$ раз в месяц для банка не составляет чего-то невозможного. А если вы «трусите» банк, то хотите, чтоб вам шли навстречу? Нужен компромис, сейчас время не простое для всех.
+
0
klient3
klient3
22 марта 2015, 13:23
#
Не все такие находчивые на компромисы....., а то, что банк делает автопролонгацию вопреки желанию вкладчика и вкладчик вынужден на это соглашаться, это разве не компромисс., а то что обманывают вкладчиков и по хамски к ним относятся, а вкладчик и это должен стерпеть- это не компромисс в пользу банка? Желаю банку прдержаться как можно больше!
+
0
Vladimir1347
Vladimir1347
31 марта 2015, 15:01
#
Жаль, Банк теряет лицо, если будет так и дальше то Новый собственник-Председ набл Совета может потерять доверие клиентов и самих клиентов.Народ кладет валюту на депозит, чтобы заработать, а что получается-возврат в гривне по меньшему, затем покупка $ по высокому курсу-потери составляют в несколько раз предполагаемого зароботка плюс на все нервы.Смысл -не связоваться с банками и только во вред себе.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 
Главная / Банки Украины 🏦 / Платинум Банк 💰 / Отзывы о Платинум Банке 📝 / Для теперішнього стану банківського ринку, банк ще дихає, однак почав відчувати проблеми як і всі ті, кого визнали неплатоспроможним