Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Коли будуть зміни регіональних менеджерів АТ «Ощадбанк»?

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
без оценки
siramich14 13 июня 2014, 21:34
В 2011-2014 році начальник філії – Волинське облуправління АТ «Ощадбанк» Паскевич А.І. та його найближче оточення, в період значних коливань курсів валюти, користуючись тим, що Національний банк України продавав на міжбанківській валютній біржі Ощадному банку долари для продажу населенню по курсу значно нижчому від комерційного використовували це для власного збагачення. В відділеннях банку на пунктах пропуску Доманове Ратнівського району та Старовойтове Любомльського району систематично по обліку проводиться лише частину операцій, а решту без оформлення за первинними документами, а „навар” відвозився керуючими цими відділеннями Паскевичу А.І В лютому 2014 року спецтранспорт Волинського облуправління Ощадбанку був задіяний для доставки в Київ грошей для виплати спецпризначенням „Беркуту”, які були задіяні в протистоянні з Майданом.
Ще під час роботи Паскевича в Укрсиббанку Волинської області в 2004-2007 роках купівля приміщень під банк та його ремонти в м.Луцьку здійснені за щначно завищеними цінами.
В 2011-12 роках в усіх приміщеннях Ощадбанку встановлювали броньовані перегородки. За сприянням Паскевича, за значну суму відкату, тендер на встановлення перегородок виграла фірма «Спецбанк меблі».
В 2013 році здійснено тендерні процедури та проводиться добудова офісу облуправління Ощадбанку м.Луцьк вул.Червоного Хреста,8. Тендерні процедури проведено з порушенням вимог чинного законодавства і переможцем визнана „потрібна” будівельна організація з м.Київ. В процесі будівництва спостерігається проведення будівельних робіт з відхиленням від будівельних норм та значного завищеної оплати виконаних робіт.
Запчастини та ремонт комп’ютерів Паскевич А.І. змушує підлеглих здійснювати в своїй довіреній фірмі, по завищених цінах, за що отримує відкати. Більшість клієнтів при отриманні кредитів працівники кредитного відділу змушують оформляти страховку лише в «своїх» страхових компаніях, за що особисто Паскевичу працівники цих компаній щомісячно платять солідну винагороду.
При несплаті клієнтами кредитів працівники Ощадбанку забирають майно авто та житло, через «свою» експертну компанію проводять «потрібну» оцінку та продають підставним особам за заниженими цінами, в результаті чого кредити лишаються непогашеними, банк має збиток, а Паскевич А.І. і наближені до нього особи – хабарі. Так трьохкімнатна квартира на Київському майдані м.Луцька була продана за 150 тис.гривень, при реальній її вартості більше 300 тис. гривень.
З приходом до керівництва облуправлінням в банку постійно застосовує до підлеглих систему залякування та звільнення „незгідних”. При чому звільнення проводяться з порушеннями вимог трудового законодавства. Так незаконно звільнені Шабала Микола та Завадський Андрій відсудили в банку значні суму коштів за порушення при їх звільненні, проте компенсацію отриману за незаконне звільнення сплатив не Паскевич А.І… а банк. Крім того допущено порушення при звільненні Венського М.М., Давидюка В.О., Гейника Т.Б., працівників Маневицького та Любомльського відділень. В оплаті праці допускаються значні диспропорції: коли працівникам середньої плати виплачується лише заробітна плата в розмірі до 2 000 грн., то оплата праці окремих начальників відділів та заступників, а також керуючих відділеннями в місяць становить від 15 до 30 (в лютому 2014 року) тис. гривень. При цьому не здійснюється оплата праці за понаднормований час працівникам інкасації та охорони. На всі скарги Паскевич А.І. зверхньо відповідає: „можете судитись, в мене все схвалено. Мені нічого не буде, в мене кум (Подрєзов С.О.) – голова Правління Ощадбанку. В кулуарах декілька разів Паскевич А.І. похвалявся, що „купив” свою посаду за 60 тис. доларів (10 тис. доларів тодішньому голові облдержадміністрації Клімчуку Б.П., та 50 тис. доларів безпосередньо Подрєзову С.О.), та постійно возить грошову „данину” в Київ.
Службовим транспортом Паскевич розпоряжається як своїм власним, дозволяючи собі постійні прогулянки на вихідні дні до Львова, Золочева, Світязя, а також його проводи на відпочинок з бізнес-партнерами до аеропортів Львова та Борисполя та зустрічі після відпочинку в Грузії та Середземномор»ї.
На роботу у відділення Ощадбанку, не говорячи вже про посаду в відділах управління можна влаштуватись лише давши хабар, залежно від посади.
Крім того Паскевичем А.І., під прикриттям начальника обласного управління Нацбанку Бєліка О.В. та посадових осіб силових структур (СБУ та Прокуратура) в 2011-2014 роках успішно вдавалось проводити інші махінації в кредитуванні та господарській діяльності. Паскевич А.І. часто дозволяє собі влаштовувати зі своїми заступниками п»яні оргії в приміщенні офісу банку, після чого по декілька днів не з»являлись на роботу без поважних причин.

Комментарии - 4

+
0
Shara
Shara
13 июня 2014, 21:50
#
Жесть, но почему-то не удивляет, привыкли мы уже к такому положению вещей в нашей европейской стране(
+
0
jaguar66
jaguar66
23 июня 2014, 9:39
#
Судить его и с конфискацией
+
0
ВАСЯ МУЖ
ВАСЯ МУЖ
29 июля 2014, 19:41
#
Кожен судить по собі
+
0
ВАСЯ МУЖ
ВАСЯ МУЖ
29 июля 2014, 20:45
#
Siramich14! это Смолярчук Виктор Михайлович экс Начальник управления АО «Ощадбанк». 067-3322400. надо было банк беречь
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Ощадбанке

Валюта Покупка Продажа
USD 38.35 38.8
EUR 41.85 42.5
Все курсы банка

Курс валют в Ощадбанке

Валюта Покупка Продажа
USD 38.35 38.8
EUR 41.85 42.5
Все курсы банка
Главная / Банки Украины 🏦 / Ощадбанк 💰 / Отзывы о Ощадбанке 📝 / Коли будуть зміни регіональних менеджерів АТ «Ощадбанк»?