Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Ощадбанка: Каменец-Подольский, пр-т Грушевского, 42

Адрес:
Хмельницкая область, Каменец-Подольский, пр-т Грушевского, 42
Телефон:
+38 (038) 495-00-37, +38 (038) 495-00-31
Время работы:
Пн-Пт: 08:00-17:30, Сб: 08:00-12:00, Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1
22 апреля 2024, 9:18
05.04 Ощадбанк на підставі Виконавчої служби заблокував рахунок.
09.04 Виконавча служба зняла арешт та дозволила користуватись заблокованим рахунком. 09.04.24 Виконавчою службою до Ощадбанку було надіслано листи в електроному вигляді та в письмовому про зняття розблокування. Документи з Виконавчої служби про розблокування маю на руках.
В Ощадбанк звертаюсь з 09.04.24 про розблокування рахунку вже 22.04.24 РЕЗУЛЬТАТА НІЯКОГО!
Ощадбанк НЕПРАВОМІРНО затримує кошти на рахунку!
Написать комментарий
2
26 февраля 2018, 20:08
Нормативні акти Національного Банку України говорять: фінансові установи не мають права відмовляти українцям не тільки в прийомі монет, але і в обміні їх на готівку більш великого номіналу. «Відповідно до пункту 6 Інструкції про ведення касових операцій банками в Україні №174, банк (філія, відділення) зобов'язаний здійснювати на вимогу клієнта обмін банкнот на монети, монет на банкноти, банкнот (монет) одних номіналів на банкноти (монети) інших номіналів».
В касі на жаль цього не знали, дочекавшись моменту коли не було людей в черзі і запитавши чи можна вних обміняти монети на паперові гроші (сума була 80 грн) у відповідь був сміх і що банк такої послуги не надає.
Працівники банку перш ніж високо себе нести вивчіть закони.
Комментарии (2)
Ответ банка
Ощадбанк
27 февраля 2018, 10:27
Доброго дня. Дійсно, відповідно до вимог пункту 7 Розділу 1 Інструкції про ведення касових операцій банками в Україні, затвердженої Постановою Правління Національного банку України від 01.16.2011 р. №174 банки здійснюють на вимогу клієнта обмін банкнот на монети, монет на банкноти, банкнот (монет) одних номіналів на банкноти (монети) інших номіналів. Такий обмін, якщо справжність та платіжність банкнот (монет) не викликає сумніву, банк здійснює безпосередньо під час приймання готівки. Тобто обмін монет на банкноти, банкнот на монети здійснюється під час здійснення операцій клієнтом.
без оценки
7 сентября 2017, 14:29
Прийшовши до відділення Ощадбанку у місті Кам’янці-Подільському пр-т Грушевського, 42 за переказом в іноземній валюті, мені відмовляються віддати переказ не сплативши так звану «обов'язкову страховку». Коли мені терміново потрібен було забрати грошовий переказ я оплатила «обов'язкову страховку» і чек про оплату ношу з собою, а зараз мені кажуть, що щось не так з цим чеком. На гарячій лінії банку, мені повідомили, що страховка не обов’язкова і банк не має права на цій підставі не віддати переказ.
Комментарии (1)
Ответ банка
Ощадбанк
7 сентября 2017, 15:23
Доброго дня! Приносимо вибачення за дану ситуацію. Страхові продукти, які пропонуються у відділеннях Банку є добровільними і клієнт може придбати їх за власним бажанням. Напишіть, будь ласка, Ваші ПІБ та контактний номер телефону, ми з'ясуємо ситуацію. Додатково зазначаємо, що буде проведена відповідна робота з співробітниками, щоб уникнути подібної ситуації в подальшій роботі.
без оценки
24 октября 2016, 21:30
Недавно столкнулся с такой ситуацией. Мне необходимо было получить проценты по депозиту. Депозит в долларах США. Мне выдали карту Ощадбанка и объяснили, что проценты я могу снять в любой момент в любом банкомате, но в гривнах. Если же я хочу получить деньги в долларах, мне необходимо сделать это только в кассе банка. Так получилось, что у меня при себе был только паспорт гражданина украины для выезда за границу, ну и, естественно банковская карта. Так вот, денег мне не выдали, мотивируя это тем, что я должен был предъявить исключительно паспорт общегражданский. Зато в банкомате я могу снять деньги без всякого документа просто по карте. Правда гривнах и в курс не 26.0 как во всех обменниках, а 25.57. Меня почему то это задело. Потому что на мой вопрос, для чего нужен паспорт, менеджер мне ответил, что для индентификации. Скажу больше, подняли мой договор ( по глупости я продлил свой вклад, о чем сейчас жалею) и там присутствовала сканированная копия моего паспорта), и тем не менее денег я не получил. Хотелось бы услышать коммнтарии. А банк этот находится в г. Каменец-Подольске на ул. Грушевского ,42.
Комментарии (1)
Ответ банка
Ощадбанк
25 октября 2016, 11:49
Добрый день. Сотрудник Банка действовал согласно внутренним инструкциям Банка. Документом, который предоставляет право снять средства через кассу есть внутренний паспорт или временная справка-удостоверения личности.
Главная / Банки Украины 🏦 / Ощадбанк 💰 / Отделения и банкоматы Ощадбанка в Каменце-Подольском 🏦 / Отделение Ощадбанк: пр-т Грушевского, 42, Каменец-Подольский

На странице собрана вся информация про отделение Ощадбанка по адресу Каменец-Подольский, пр-т Грушевского, 42.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Ощадбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Ощадбанка  расположенном по адресу Каменец-Подольский, пр-т Грушевского, 42- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.