Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Ощадбанка: Казатин, ул. Героев Майдана, 9, пом. 190

Адрес:
Винницкая область, Казатин, ул. Героев Майдана, 9, пом. 190
Телефон:
+38 (04342) 222-58, +38 (04342) 203-42
Время работы:
Пн-Пт: 08:00-16:30, Сб: 09:00-12:45, без перерыва, Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
2
13 мая 2020, 23:55
Я пенсіонерка, клієнт банку. Випадково надала данні своєї картки шахраям в кінці березня 2020 року.
Працівник банку Коваль Тетяна Віталіївна замовила мені нову картку, яку я отримала 21.04.20р., а 24.04.20р. невідомі особи за знову зняли кошти з мого рахунку, заблокували мою картку і без мого дозволу і відома перезамовили на моє ім'я нову картку, хоча данних я вже нікому не надавала і мобільним банкінгом ніколи не користувалась
Турчинска Лариса Сергіївна — керуюча банком 27.04.2020р спочатку накинулась на мене з лайкою, звинувачувала у шахрайстві моїх рідних і близьких, вела себе підозріло, ніби прикривала когось

27.04.2020р прийшла щоб закрити рахунок повністю
12.05.20р дізналась, прийшовши в банк за субсидією, що Кубайчук Тетяна Миколаївна, закрила лише картки, а рахунок досі відкрито!!!
Я попросила книгу скарг. Спочатку Кубайчук Тетяна Миколаївна мені відмовила, а потім надала.
Написавши скаргу помітила, що протягом останніх трьох років скарги ніхто не розглядає!
13.05.20р в банк повернулась щоб поставити підпис під скаргою, бо забула випадково. На що Турчинска Лариса Сергіївна відповіла, книги скарг немає, банк -це не магазин! Ви не туди прийшли!!!

Прошу розберіться і повідомте мене!
Комментарии (2)
Ответ банка
Ощадбанк
14 мая 2020, 11:38
Доброго дня! Будь ласка, напишіть нам до приватних повідомлень ваше ПІБ та фінансовий номер телефону.
1
13 ноября 2019, 13:37
Певний час тому, організація в якій я працюю замовила для співробітників додаткові картки з ЕЦП, я благополучно уже про це забув, але сьогодні перепитали чи всі отримали картки, звісно я її не отримав, так як і інформації чи вона уже є у відділенні в якому я обслуговуюсь, дзвінок на гарячу лінію допоміг прояснити ситуацію, що моя картка уже три тижні як лежить у відділені, лежить собі і чекає чогось, не знаю навіть що вона чекає, адже про неї ніхто не повідомляв, а отже, беру я документи і йду в банк по картку, підходжу на касу де сидить одна людина з 3 чи 4 не рахував, мене направляють в кабінет якись де сидить в черзі багато людей зі своїми проблемами, але річ не в тому, дочекавшись коли можна зайти і вирішити свої проблеми, мені відповіли що я не зможу забрати на касі свою картку бо там обід, люди 2019 рік, каса де сидить 3-4 людини, не може поділитись як їм ходити на обід щоб безперервно обслуговувати клієнтів, ви це серйозно? На моє питання про те що у мене також зараз обід і я можу тільки в цей час забрати картку тільки пожали плечима. Отже, картку вам залишаю на память, вона вам потрібніша напевне, навіть не знаю, ЕЦП виготовив в приваті за 10 хвилин і їх не засмучувало що обід, на превеликий жаль, не можу відмовитись від користування послугами цього банку так як ніхто не дасть, знаю що вам всеодно на слова і незадоволення людей, але виговоритись мені потрібно було. Дякую за ваш поганий сервіс.
Написать комментарий
Ответ банка
Ощадбанк
13 ноября 2019, 14:13
Доброго дня! Нам шкода, що у вас склалася така думка про банк. Приносимо вибачення за подібну ситуацію. Зі співробітниками обов'язково проведемо роботу з поліпшення якості обслуговування клієнтів. Напишіть, будь ласка, нам в особисті повідомлення ваш контактний номер телефону та ПІБ. Ситуацію перевіримо та надамо зворотний зв’язок.
без оценки
23 декабря 2015, 13:40
Такого бардака как в ощадбпнке г.Казатин нет нигде. Люди с утра до обеда стоят в очередь чтобы уплатить за коммунальные услуги. Работает только ода касса. Остальные кассиры не знают куда себя деть от безделия. Простояв в очереди с 9.00 до 1200 и так и не дошла очередь. Всех на время обеда выпроважают из зала на уличу до конца обеденного перерыва. После обеда все сначла — занимай очередь снова и жди или дежурь под дверьми до конца обеда. Управляющий банком на неоднократные жалобы не реагирует.
Комментарии (3)
Главная / Банки Украины 🏦 / Ощадбанк 💰 / Отделения и банкоматы Ощадбанка в Казатине 🏦 / Отделение Ощадбанк: ул. Героев Майдана, 9, пом. 190, Казатин

На странице собрана вся информация про отделение Ощадбанка по адресу Казатин, ул. Героев Майдана, 9, пом. 190.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Ощадбанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Ощадбанка  расположенном по адресу Казатин, ул. Героев Майдана, 9, пом. 190- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.