Минфин - Курсы валют Украины

Установить

До служби безпеки ПАТ «Надра-Банк»

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
без оценки
LLK 18 сентября 2013, 19:11
До служби безпеки ПАТ «Надра-Банк»

Доповідаю, що між мною та працівником Вашого банку Колосюк Сергієм Леонтійовичем був укладений договір завдатку в якості гарантії забезпечення виконання зобов»язань при купівлі-продажу квартири, що розташована у с.Азовський Джанкойського району АР Крим, який оформлений розпискою. В відповідності до розписки я передала Колосюку гарантійну суму завдаток в розмірі 500 доларів США, яка є частиною платежу за купівлю обєкту нерухомості. В той же час придбання квартири не відбулось по причині того, що відповідач відмовився укласти договір купівлі-продажу, завдаток не повернув, та зник.На телефонні дзвінки не реагував.
Я вимушена було звернутися до міліції у м.Джанкой АР Крим щодо шахрайських дій Колосюка, потім до суду який 27.03.2013 р. стягнув з Колосюка спричинені збитки.
03.07.2013 державним виконавцем винесено постанову про відкриття виконавчого провадження з примусового виконання виконавчого листа №2-300/2013 від 16.05.2013 Вишгородського районного суду про стягнення з працівника Вашого банку Колосюка Сергія Леонтійовича на користь Кульчицької Л.Л. боргу в розмірі 4 196,60 грн.
11.09.2013 до відділу надійшла відповідь ДПС України за № 1001545391, згідно якої боржник працює ПАТ «КБ «Надра», що знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Артема, 15.
Вказана особа у 2012 року шахрайськими діями спричинила мені матеріальні збитки, увела в оману та привласнила кошті у розмірі 500 доларів США, я була вимушена звертатися до державних органів та його шукати, але довгий час місцезнаходження його не могли встановити. Як ви вважаете — особа, яка вчинила вказане шахрайство має права працювати у банківський установі?.. Прошу Вас допомоги стягнути з нього кошти та звільниту вказану особу.

З повагою, Кульчицька Людмила Леонидівна.
Надра
Ответ банка
19 сентября 2013, 10:25
Добрый день! Мы приняли во внимание предоставленную Вами информацию и передали
ее в ответственное подразделение Банка с целью проведения необходимой проверки.

Комментарии - 2

+
0
yarg
yarg
18 сентября 2013, 20:51
#
Продажа квартиры за доллары?
уголовное преступление. Спасибо что сознались, 7 лет и конфискация имущества.
+
0
Nadra Bank
Nadra Bank
24 октября 2013, 14:47
#
Доброго дня! Маємо повідомити, що для перевірки описаних Вами фактів нами було проведено службове розслідування. Ним було встановлено, що відносини, які виникли між Вами та п. Колосюк С.Л. щодо намірів здійснення угоди купівлі-продажу об’єкта нерухомого майна не мають відношення до службової діяльності вказаної особи в ПАТ «КБ» НАДРА». На момент їх виникнення п. Колосюк С. Л. не працював в нашому банку. Врегулювання цивільно-правового спору, що виник між Вами та Колосюком С.Л., виходить за межі впливу керівництва Банку та має відбуватися у встановленому законом порядку.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 
Главная / Банки Украины 🏦 / Надра 💰 / Отзывы о Банке Надра 📝 / До служби безпеки ПАТ «Надра-Банк»