ВХОД
Вернуться

Я нещодавно отримав кредитну картку

olpk75 olpk75
17 ноября 2015, 16:55
без оценки
Я нещодавно отримав кредитну картку (5244870304178701). Активував її і зробив інтернет-оплату. Проте майже миттєво кошти повернулися на картку. Я зв'язався з інтернет-магазином, вони повідомили мені, що кошти до них не надходили і вони не робили повернення. Тоді я звернувся на гарячу лінію банку, але там мені відповіли, вони теж не повертали і обмежень зі сторони банку на проведення платежів в рамках лімітів немає. Тодія звернувся у платіжну систему, через яку проводиться платіж, це ЛІКПЕЙ. І вони мені чітко відповіли, що це вони блокують транзакцію, вірніШе якась програмка моніторингу, через те, що дана операція є сумнівною. На запитання на основі чого (стаття, пункт якогось документа) блокують, відповіді не отримав. Тоді спробувуав здійснити таку ж саму операцію на той же самий інтернет-магазин з картки Альфа-банкуі як не дивно операція пройшла успішно (респект і уважуха), а кажуть російський банк. Не отримавши повторно відповіді на причину блокування з боку лікпей, я знову звернувся у банк поясновши повторно ситуацію з нахилом на те, що оскільки з карток інших банків операція проходить успішно, а саме з КАРТКИ БАНКУ МИХАЙЛІВСЬКИЙ не йде платіж(вірніше йде, але зразу повертається), що ця проблема може бути системною. У відповідь я чув тільки одну фразу -ЗІ СТОРОНИ БАНКУ НЕМАЄ НІЯКИХ ОБМЕЖЕНЬ. На просьбу, щоб банк звернувся у лікпей для вияснення цієї ситуації я знову ж таки почув — ЗІ СТОРОНИ БАНКУ НЕМАЄ НІЯКИХ ОБМЕЖЕНЬ. Таке враження, що я живу в Африці, де кругом одні папуги.

p.s. Оплату намагався зробити неодноразово і все безуспішно
Ответ банка
Банк Михайловский
18 ноября 2015, 15:20
Доброго дня, olpk75!
Дякуємо, що знайшли час та залишили свій відгук.
Ми зв'язалися з представниками платіжної системи та перевірили інформацію щодо описаної Вами ситуації, можемо з впевненістю сказати, що з боку Банку проблем з проведенням даної операції не існує.
Протягом найближчого часу з Вами зв'яжеться представник Банку з роз'ясненнями щодо даної операції.
Дякуємо за звернення.

Комментарии (11)

+
0
vit555z
vit555z
17 ноября 2015, 19:36
Виталий
#
<а кажуть російський банк>
Скажу вам из своего богатого опыта с банками, что российские банки — это топ уровень из всех банков в Украине. И по надёжности они лучшие (если наши власти не будут какой-нибудь дури придумывать). И по качеству сервиса. С возвратом депо — ни в одном нет ни малейших намёков на проблемы. Валюта — всегда пожалуйста.
+
+9
finderkm
finderkm
18 ноября 2015, 00:24
#
«это топ уровень из всех банков в Украине»
«И по качеству сервиса»
Скажіть мені, будь ласка, в якому рос. банку є онлайн-банкінг рівня Приват24 (як у Приваті) або який рос. банк приймає на інкасо іменні чеки у валюті (як Ощад).
+
0
vit555z
vit555z
30 ноября 2015, 21:06
Виталий
#
Интернет-банкинг приличный у Альфа банка. Порльзуюсь и Приват24, так как это самый распространенный, и МайАльфа. Есть у Альфа и добротное приложение для Андроида.
Про чеки не знаю, но Ощад хвалить как передовой банк не стал бы. По моему опыту — самый отстойный банк. Вы отзывы почитайте про Ощад здесь на Минфине.
+
0
finderkm
finderkm
1 декабря 2015, 02:33
#
1. Який в Альфі онлайн-банкінг, я знаю. Мова йшла про онлайн-банкінг рівня П24.
Далі:
«Есть у Альфа и добротное приложение для Андроида»
А для WP є? У мене, наприклад, WP. У Привата є моб. додаток для WP. Чи може те ж саме запропонувати Альфа?

2. Я не говорю, що Ощад передовий. Але він може запропонувати те, що не можуть запропонувати інші банки. У житті бувають ситуації, коли важливіше не «шашечки», а їхати.
Далі:
Якщо, з ваших слів, росбанки — топ, то чому вони не можуть запропонувати послуги, які надає відсталий, з ваших слів, Ощад?

3. По-перше, відгуки можна почитати про будь-який банк, у т. ч. про росбанки.
По-друге, вони можуть бути в певній мірі корисними в тому разі, якщо відносно чогось не маєш власного досвіду. Якщо я приходжу в Ощад і мене професійно обслуговують без ніяких «я уточню», «я вам передзвоню» (правда, це центр. відділення), при цьому надаючи послуги, які не надають інші банки, то для мене мій досвід превалюватиме над досвідом авторів тих чи інших відгуків.
+
0
vit555z
vit555z
6 декабря 2015, 16:45
Виталий
#
Ваш пункт 2. можно мне использовать как ответ, только поменяв местами первый и второй абзац. :)
Вообще же скажу, что это не спор мой с вами, а просто обмен мнениями. Вы- своим, а я своим. Для этого форум и существует, он так и называется — «Отзывы о банках».
Меня наилучше обслуживают в Альфа и ВТБ. И я имею в виду не только вежливо и компетентно, а главное — без любых проблем. Спектр услуг меня устраивает.
Еще добавлю, что впечатление о банке — весьма субъективно. Оно в основном основывается на своем отделении. Мне приходится иметь дело с банками в разных городах. У меня были случаи, когда по опыту отделения в одном городе, я считал, что это «лучший банк», а в другом городе он «оказался» самым мной ненавистным.
Ну, и многое зависит, какими услугами вы пользуетесь в банке. Я в основном по депозитам. Очень доволен, например. А те, кто по кредитам — часто слышу недовольны. И наоборот. Банк депозиты не выдаёт, на грани краха, вкладчики паникуют, обивают пороги. А по кредитам — ОК.
+
0
finderkm
finderkm
6 декабря 2015, 23:53
#
Про перестановку абзаців не зрозумів, але загалом згоден. :)
Лише вам варто було з самого початку уточнити в дописі про топ, що це «на вашу думку». А то твердження виглядало як категоричне й безапеляційне.
+
0
vit555z
vit555z
10 декабря 2015, 11:29
Виталий
#
Я мав на увзі «про шашечки» :). Що, може, в Ощаді і є якісь ексклюзивні можливості. Але це для невеликої кількості клієнтів. А переважна частка людей потерпає від черг, натовпу, поганої організаціі обслуговування клієнтів, байдужості персоналу і т.п. Саме там, де «їхати» потрібно — там і недоліки. А ваше твердження про те, що це гарний банк, бо там іменні чеки в валюті приймають — це для більшості клієнтів і є «шашечки»
+
0
finderkm
finderkm
10 декабря 2015, 13:35
#
Я ніде не писав, що Ощад — топ :)
Загалом я мав на увазі трохи інше — як на мене, не може називатися топом той банк, який не надає повний спектр банківських послуг або який має одне відділення й півтора банкомата на обласний центр.
+
0
vit555z
vit555z
10 декабря 2015, 11:32
Виталий
#
Але це про банк Михайлівський сторінка. :)
Не знаю, як в нього з чекками, але у відділеннях чисто, охайно, дівчата гарні. :)
+
0
finderkm
finderkm
10 декабря 2015, 13:35
#
Ну, якщо дівчата гарні, то це вже плюс :)
+
0
olpk75
olpk75
18 ноября 2015, 15:50
#
Потрібно відмітити, оперативно зі мною звязався представник банку і повідомив, що ситуація в стадії вирішення, що вони вже звязалися з лікпей для вирішення цього питання.

Написать комментарий

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 
×
окно закроется через 20 секунд