Минфин - Курсы валют Украины

Установить

ДО УВАГИ ВКЛАДНИКІВ АТ БАНК «МЕРКУРІЙ»

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
без оценки
generationi 24 марта 2014, 19:43
У зв’язку з численними зверненнями вкладників неплатоспроможних банків АТ «БРОКБІЗНЕСБАНК», ПАТ «РЕАЛ БАНК», ПАТ «ФОРУМ БАНК» та АТ БАНК «МЕРКУРІЙ» щодо початку виплат Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (далі – Фонд) повідомляє наступне.

ВКЛАДНИКАМ ЗАЗНАЧЕНИХ БАНКІВ НЕ ВАРТО ХВИЛЮВАТИСЯ, ФОНД ОБОВ’ЯЗКОВО ПОВЕРНЕ КОШТИ ЗА ВКЛАДАМИ В БАНКАХ, АДЖЕ ЗА 15 РОКІВ ІСНУВАННЯ ФОНД ЗАВЖДИ ВИКОНУВАВ СВОЇ ЗОБОВ’ЯЗАННЯ.

Відповідно до «Положення про порядок відшкодування Фондом гарантування вкладів фізичних осіб коштів за вкладами» ПРОТЯГОМ МІСЯЦЯ з дня прийняття рішення НБУ про віднесення банку до категорії неплатоспроможних та початку процедури виведення банку з ринку уповноваженою особою Фонду на тимчасову адміністрацію проводиться аналіз стану бази даних про вкладників неплатоспроможного банку, порівняння інформації на повну відповідність даним з копій документів вкладників із справ з оформлення рахунків.

Уповноважені особи докладають максимум зусиль для того, щоб обробити значні обсяги інформації і сформувати списки вкладників для виплати коштів в найкоротші терміни. Для отримання коштів вкладникам необхідно буде звернутися до визначеного банку-агента з паспортом і документом органу державної податкової служби про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний код).

Про час і порядок виплат та визначений банк-агент БУДЕ ПОВІДОМЛЕНО НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ НА САЙТІ ФОНДУ В ІНТЕРНЕТІ www.fg.gov.ua та на сайтах банків.

Нагадуємо, що в АТ «БРОКБІЗНЕСБАНК» та ПАТ «РЕАЛ БАНК» — з 03.03.2014 по 02.06.2014, а в ПАТ «ФОРУМ БАНК» та АТ БАНК «МЕРКУРІЙ» — з 14.03.2014 по 13.06.2014 Фондом введено тимчасову адміністрацію.

Протягом дії тимчасової адміністрації вкладники цих банків можуть отримати свої кошти за договорами банківського вкладу (депозиту), строк дії яких закінчився, та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки). Виплати за зазначеними договорами здійснюватимуться в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день прийняття НБУ рішення про віднесення банку до категорії неплатоспроможних та початку процедури виведення Фондом банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень.
www.fg.gov.ua/news/do-uvagi-vkladnikiv-at-brokbiznesbank-pat-real-bank-pat-forum-bank-ta-at-bank-merkuriy-658.html

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 
Главная / Банки Украины 🏦 / Меркурий 💰 / Отзывы о Банке Меркурий 📝 / ДО УВАГИ ВКЛАДНИКІВ АТ БАНК «МЕРКУРІЙ»