Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Кредобанка: Киев, (ул. Левка Лукьяненко (ул. Маршала Тимошенко), 21, корп. 5

Адрес:
Киев, (ул. Левка Лукьяненко (ул. Маршала Тимошенко), 21, корп. 5
Телефон:
0 800 500-850
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:00, (касса: 09:00-17:00), Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
1
17 марта 2024, 9:22
У мене був відкритий рахунок у КредоБанку, в кінці лютого приходе смс що моя картка заблокована у додаток зайти теж не можу. Подзвонивши на гарячу лінію оператор відповів що банк розірвав зі мною відношення з конфедеційних причин, вони не розголошують. На питання як мені забрати гроші, вони відповіли приїзжайте до відділення пишіть заяву на перерахунок у інший банк. Я знаходжусь у Іспанії і приїжджати не планую. Попросила надати заяву та підписати Дія підписом, мені відмовили відмовою, тільки їхати у відділення. Це що за совок? Що це за знущання? Чому я повинна все бросати витрачати гроші на дорогу, чому я не можу подати заяву дистанційно???
На питання надати мені офіційну відмову повернути гроші дистанційно з підписом та печаткою банка, теж була відмова.
У кого була подібна ситуація поділиться, будь ласка, як забрати гроші у ціх шахраїв
Комментарии (14)
Ответ банка
Кредобанк
Kredobank
18 марта 2024, 16:12
Добрий день.
Причини розірвання ділових відносин Вам уже було повідомлено у відповіді на звернення, яке Ви залишали на інформаційній лінії банку.
Що стосується переказу коштів на власний рахунок, який відкрито в іншому банку, то для цього і справді необхідно звернутись у будь-яке наше відділення. Можливість здійснити таку операцію дистанційно — відсутня.
Кошти доступні для безготівкового переказу при особистому візиті або через Вашого представника (за наявності довіреності, яка передбачає такі дії) у нашому відділенні протягом 3 років.
1
2 ноября 2023, 9:59
Банк неодноразово повертае кошти, які моя донька перераховуе мені на ліки.
На гарячей лінії кажуть що не вірно вказаний рахунок. Але він вказаний вірно. Надійслала квітанцію, там видно що все вірно. Гаряча лінія- це ні про що. Уси оператори як роботи кажуть одне те саме. Бачуть квітанцію в якої все вірно і кажуть що не вірно. Прийдеться переходити в іншій банк. Це якись жах!
Комментарии (1)
Ответ банка
Кредобанк
Kredobank
6 ноября 2023, 11:37
Добрий день. Щоб проаналізувати ситуацію необхідна додаткова інформація від Вас, тому написали Вам у приватні повідомлення.
3
24 февраля 2016, 15:27
Зашёл в отделение в г. Киев на просп.Г.Сталинграда провести оплату за услугу. Людей, вроде бы, немного, но работать не хотят. На вопросы отвечали так, будто делают одолжение. В кассе вообще какая-то «интересная» девушка. И ещё, у них, видимо, vip-клиенты, которые обслуживаются без очереди. На будущее — никогда туда не пойду и другим не советую.
Написать комментарий
Главная / Банки Украины 🏦 / Кредобанк 💰 / Отделения и банкоматы Кредобанка в Киеве 🏦 / Отделение Кредобанк: (ул. Левка Лукьяненко (ул. Маршала Тимошенко), 21, корп. 5, Киев

На странице собрана вся информация про отделение Кредобанка по адресу Киев, (ул. Левка Лукьяненко (ул. Маршала Тимошенко), 21, корп. 5.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Кредобанке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Кредобанка  расположенном по адресу Киев, (ул. Левка Лукьяненко (ул. Маршала Тимошенко), 21, корп. 5- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.