Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Колектив Черниговского отделение АТ«ІМЕКСБАНК»

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
без оценки
gunesim 19 мая 2015, 23:12
Уповноваженій особі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на здійснення тимчасової адміністрації в АТ "ІМЕКСБАНК" Ю.П.Северіну колектив Чернігівського відділення АТ"ІМЕКСБАНК" було звільнено 23 квітня 2015року, у зв`язку зі зкороченням штату, п,1 ст 40КЗпП України жодний працівник не отримал, авансу 16 квітня, компенсації за невикористовану відпустку, та вихідну допомогу.

Комментарии - 11

+
0
zaq123
zaq123
20 мая 2015, 8:31
#
«Колектив Черниговского отделение АТ»ІМЕКСБАНК«» — згадайте, як ви поводили себе з клієнтами! Тепер відчуйте приниження і безпорадність на своїх шкурах! Як то кажуть, «катюзі по заслузі».
+
0
MykolaA
MykolaA
20 мая 2015, 9:52
#
Уважаемый «Колектив", а чего сюда-то пришли плакаться.
Порядок не знаете? А суд для чего
+
0
VISA1
VISA1
20 мая 2015, 15:50
#
Да, когда люди стояли за своими деньгами (копейками выдавали) по нескольку часов то сотрудники злорадствуя говорили: «банк нужно лучше было выберать!»
+
0
mazaj
mazaj
20 мая 2015, 18:03
#
Не, в Имексе с этим был полный порядок ).
Для платежей в интернете и для перекидывания на другие карты банка было закрыто.
Пришел в начале месяца, получил свои законные 250 грн в кассе и иди наслаждайся жизнью целый месяц. До следующего первого числа.
+
0
parashutist
parashutist
20 мая 2015, 17:29
#
Я из Чернигова. У нас единственное отделение этого банка. Потому я имел опыт общения с девченками в этом отделении. Ничего плохого о них сказать не могу. Зря вы на них набросились
+
0
sergolas
sergolas
20 мая 2015, 19:10
#
Слышал, выплаты работникам банка после ликвидации, по 2 очереди.
+
0
irandr
irandr
25 мая 2015, 11:07
#
Не знаю, какие люди в Черниговском отделении, но в Хмельницком я бы им ни копейки не заплатила. Они брали у людей депозиты перед Новым годом, зная в какой ситуации находится банк.
+
0
zaq123
zaq123
26 мая 2015, 18:31
#
В Черниговском отделении такие же с....! Особенно управляющая отделением, крайне непорядочная, и как человек неприятна.
+
+2
12345678g
12345678g
26 мая 2015, 10:36
#
Доброго дня. І я в минулому працівник цього банку і в такі й же ситуації опинилась як і працівники даного відділення це з одного бокую. А з іншого вкладник банку і так як і ви отримувала по 250 грн. ви думаєте що працівники в кращій ситуації були Ви помиляєтесь. А на рахунок того що брали деп. перед Новим роко, а як вам було пояснити коли кажеш скористайтесь іншим банком тебе обматюкают і відразу жалітись на телефон гарячої лінії. Не шукайте винних (працівників) у ситуації яка склалась винні тільки Ви (вкладник) Ви вирішили відповідальність за свої гроші перекласти на плечі працівника, а тут уже фіг вам перед вибором банку потрібно зважувати всі за і проти і детально вивчати інформацію про банк. А працівники це так… маленькі пєшки в великій грі. А на рахунок поганого обслуговування це інше питання. І не потрібно тішитись проблемам других зазвичай вони повертаються адресату. Бажаю всім удачі. і всі питання до пана Клімова який не лише своїх працівників кинув а і багато людей.
+
+4
irandr
irandr
26 мая 2015, 13:18
#
По-перше — ніхто мені не пропонував скористатися іншим банком. По-друге — я про це і кажу, що не потрібно тішитися бідою інших, як це робили працівники банку Імекс — до них вона і повернулася. По — третє — пан Клімов робив все це руками своїх працівників, якби вони цього не робили, то й проблем би таких не було. Я би краще пішла з роботи, ніж витягувати з людей чесно зароблені гроші, знаючи, що вони їх більше не побачать. Вам тоже удачі. Надалі думайте, що ви робите і чи варта ваша робота сліз інших людей.
+
0
12345678g
12345678g
26 мая 2015, 15:31
#
А я і думала що робила мої клієнти усі отримали кошти через фонд гарантування якщо вам не пропонували це вже інше питання і ніхто не витягував з вас ваші кошти вибачте це як витягували кошти -маячня. а ви напевно забули що не вина працівників що банк здувся таке враження що пише першокласник вибачте. І ще ніхто не тішився не потрібно обобщати не всі працівники однакові. І працівники до останього вірили що буде все гаразд. Ви кажете що краще пішли з роботи не пішли б я це вам кажу через що а через те що у вас би були особисті кошти у цьому банку друзів родичів знайомих і до останнього ви б надіялись чимось допомогти цим людям щоб забрати кошти. Так що ви помиляєтесь.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 
Главная / Банки Украины 🏦 / Имэксбанк 💰 / Отзывы о Имэксбанке 📝 / Колектив Черниговского отделение АТ«ІМЕКСБАНК»