Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Ідея Банк та військовослужбовці. Чому Банк не виконує Закон та навіть не відповідає на такі звернення ?

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Sheresper 22 февраля 2016, 11:21
Відповідно до пункту 15 статті 14 Закону України «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей» від 20 грудня 1991 р. № 2011-ХІІ (із змінами згідно із Законом N 1275-VII ( 1275-18 ) від 20.05.2014) військовослужбовцям з початку і до закінчення особливого періоду, а резервістам та військовозобов’язаним — з моменту призову під час мобілізації і до закінчення особливого періоду штрафні санкції, пеня за невиконання зобов’язань перед підприємствами, установами і організаціями усіх форм власності, у тому числі БАНКАМИ, та фізичними особами, а також проценти за користування кредитом не нараховуються.
Законом України «Про мобілізаційну підготовку» від 21 жовтня 1993 р. № 3543-ХІІ (абзац 5 статті 1 Закону) встановлено, що особливий період — період функціонування національної економіки, органів державної влади, інших державних органів, органів місцевого самоврядування, Збройних Сил України, інших військових формувань, сил цивільного захисту, підприємств, установ і організацій, а також виконання громадянами України свого конституційного обов'язку щодо захисту Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України, який настає з моменту оголошення рішення про мобілізацію (крім цільової) або доведення його до виконавців стосовно прихованої мобілізації чи з моменту введення воєнного стану в Україні або в окремих її місцевостях та охоплює час мобілізації, воєнний час і частково відбудовний період після закінчення воєнних дій.
Указом Президента України «Про часткову мобілізацію» від 21 липня 2014 р. № 607/2014, що був затверджений Законом України від 22 липня 2014 р.
№ 1595-УІІ, в Україні оголошено часткову мобілізацію (пункт 1 Указу).
Згідно з вищезазначеним, прошу Вас зупинити нарахування мені процентів за користування кредитом відповідно до договору з 24 липня 2014 р. (тобто з дня оголошення мобілізації), оскільки я є військовослужбовцем та перебуваю на військовій службі, як це визначено Законом.
Відповідь від Банка чекаю вже три місяці )))
Идея Банк
Ответ банка
31 марта 2016, 15:00
Доброго дня, шановний Sheresper!

Прийміть, будь ласка, наші вибачення за якість обслуговування. Уточніть листом на нашу електронну скриньку — іnfo.povidomlenja@ideabank.ua деталі візиту, дату та час, а також Ваші контактні дані.
Описана Вами ситуація не залишиться поза увагою Головного Банку.

Зичимо Вам гарного дня.
З повагою, команда Ідея Банку.

Комментарии - 8

+
0
rt30
rt30
22 февраля 2016, 16:34
#
Так вы взяли кредит и пошли служить, родину защищать, а банку жить хочеться
+
0
Sheresper
Sheresper
22 февраля 2016, 16:52
#
Есть законные основания требовать от банка прекратить начисление штрафов и процентов… с похожим заявлением обратился в Приват Банк, там все по другому, в течении двух недель пересчитали и вернули уплаченные проценты. А вот Идея Банк молчит, уже повторно подал заяву и соответствующие документы но ответа нет
И еще интересный факт, звонил неоднократно в банк и полный мороз косательно моего вопроса… говорят мол пишите в главный офис ) а специалиста который мог бы ответить почему банк не удостоился дать ответ в термины которые предусмотрены в законе про звернення громадян тоже у них нет… вообщем собираю помалу документы для следующих инстанций.… Нацбанк, Суд и т д.
+
0
19ALEX62
19ALEX62
25 февраля 2016, 22:31
#
Интересная ситуация получается, вы набрали кредитов в разных банках, пошли служить, и теперь не хотите платить? Как банк вам вообще выдал кредит? Он мог просто отказать ничего не объясняя.
+
0
Sheresper
Sheresper
26 февраля 2016, 11:42
#
Я все вовремя плачу… и банк не может отказать ничего не объясняя!!!! Читайте Закон!!!
+
0
Sheresper
Sheresper
26 февраля 2016, 21:27
#
Я честно взял несколько продуктов в банках, по графику все плачу и сейчас.
Но уже существует закон, который немного облегчает жизнь военнослужащих.
не совсем понятно, почему, один банк идет на встречу, а другой нет ??? хотя есть все законные основания )
Я всего лишь прокомментировал ситуацию, которая сложилась с данным банком…
+
0
19ALEX62
19ALEX62
28 февраля 2016, 9:47
#
У каждого банка своя финансовая логика и политика, и сложно судить почему так. Банки ведь коммерческие и формально имеют право давать или нет кредиты и другие продукты. А по поводу того что написано в законе, так я вам та скажу есть масса совершенно законных способов объяснить свой отказ.
+
0
Sheresper
Sheresper
4 апреля 2016, 16:35
#
Спасибо большое!!! Наконец-то отписался и сам банк :) надеюсь процесс ускориться ;) ведь с подачи первого заявления прошло всего пол года…
+
0
Sheresper
Sheresper
13 апреля 2016, 11:10
#
Доброго дня, шановний Ідея Банк!!!
Уточнив листом на Вашу електронну скриньку деталі моєї справи. Але жодної відповіді не отримав… Складаеться враження що Ідея Банк не має кваліфікованих юристів!!!
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Идея Банке

Валюта Покупка Продажа
EUR 42.6 43.1
PLN 9.7 9.9
USD 39.6 40.1
Все курсы банка

Курс валют в Идея Банке

Валюта Покупка Продажа
EUR 42.6 43.1
PLN 9.7 9.9
USD 39.6 40.1
Все курсы банка
Главная / Банки Украины 🏦 / Идея Банк 💰 / Отзывы о Идея Банке 📝 / Ідея Банк та військовослужбовці. Чому Банк не виконує Закон та навіть не відповідає на такі звернення ?