Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Власні валютні кошти

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
без оценки
Derkhtyaruk 7 ноября 2014, 9:49
25 жовтня 2014 р. при спробі зняти власні валютні кошти за кордоном в розмірі 200 Євро — сюрприз: відмова в транзакції. Пояснення шикарне введено обмеження в розмірі 1500 грн на день. А нічого що банк користувався 6 місяців коштами Клієнта не сплачуючи при цьому відсотків, порушено ст.1066, 1074 ЦК України, п. 14.10 Закону України «Про платіжні системи та переказ коштів в Україні» (Банк зобов'язаний надіслати користувачу не пізніше ніж за 30 календарних днів до дати, з якої застосовуватимуться зміни правил користування електронним платіжним засобом або тарифів на обслуговування електронного платіжного засобу, повідомлення про такі зміни. Банк у повідомленні зобов'язаний зазначити, що користувач має право до дати, з якої застосовуватимуться зміни, розірвати договір без сплати додаткової комісійної винагороди за його розірвання.)????????????
Нічого що Клієнт знаходиться на навчанні за кордоном і потребує ці кошти для сплати проживання, навчання, харчування. І ці походеньки до банкомати щодня і зняття 90 Євро і що тепер Клієнт буде ще додатково платити 3% комісії?????????? Ви мали хорошого стабільного Клієнта — ви його втратили. А ще Клієнт може бути скандальним.
СКАРГУ отримало Луцьке Відділення 27 жовтня 2014 і що взамін — байдужість!!! А це лише початок
Идея Банк
Ответ банка
Ідея Банк 7 ноября 2014, 15:09
Доброго дня, Derkhtyaruk!
З метою уникнення та контролю фінансових втрат через несанкціоноване використання карток (шахрайські операції) банки встановлюють ліміти на платіжні картки – це обмеження за сумою та/або кількістю операцій по карті. Така процедура є розповсюдженою, як серед українських банків, так і серед закордонних. Окрім того, встановлення платіжних лімітів на операції за банківськими картками – загальноприйнятий метод контролю міжнародних платіжних систем від шахрайських операцій — ліміти дозволяють мінімізувати збитки клієнтів у разі втрати або крадіжки картки.
На сьогоднішній день тимчасово обмежено можливість збільшення індивідуальних лімітів на операції отримання готівкових коштів за кордоном.
Індивідуальні ліміти, що встановлені на сьогоднішній день носять тимчасовий характер та будуть скасовані найближчим часом.
Слідкуйте за новинами ІдеяБанку на сторінці у соц.мережі https://www.facebook.com/IdeaBankUkraine?fref=ts

Комментарии - 4

+
0
rt30
rt30
7 ноября 2014, 12:07
#
А они Вам отправили почтой, зарегистрировали одним числом, штамп на почте поставили неделей позже… а за доставку ответственности они не несут, вот так они мне обьясняли, когда повысили % ставку по кредиту::: Бегите с этого банка, о ткройте счёт за границей, там клиентами дорожат!!!
+
0
Derkhtyaruk
Derkhtyaruk
7 ноября 2014, 15:33
#
Це не кредит, а ви борт. Люди мають прізвища і імя
+
0
Derkhtyaruk
Derkhtyaruk
7 ноября 2014, 15:46
#
Щодо ввічливої відповіді: 1) це власні валютні кошти; 2) ви порушуєте законодавство; 3) як людині жити за кордоном?? коли вона не може скористатись власними коштами???? 4) нарахуйте відсотки за термін використання 5) повідомте, що змінюєте правила; 6) заспокойте клієнта, не хаміть, чудова завідувачка Луцького відділенням порекомендувала відкрити для дитини в іншому банку рахунок, а як??? дитина вчиться??? чи вона думає, що всі згодні порушувати закон, а гроші нині в Євро як намалювати (вона знає, що їх заробляють)????; 7) зніміть комісію за транзакції!!!
І ще є правила, а є винятки з правил, навіть Нацбанк вводячи обмеження 1) зроби перехідний період, 2) для громадян, які навчаються за кордом — збільшив ліміт.
Я вам бажаю опинитись в такій самій ситуації. Думаю радості буде мало.
Ви ж далі залучаєте клієнтів, а завтра сюрприз.
Якщо всі будуть грати без правил — буде анархія.
+
0
rt30
rt30
10 ноября 2014, 11:46
#
Я не борт, читайте внимательней Татьяна Днепропетровск!!! Это я написала свою проблему, но с кредитными деньгами, и советы раздаю по делу читайте отзывы людей об этом банке!!! А вы второй майдан соберите во Львове на Валовой и орите там может вас услышит господин Рязанцев!!!
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Идея Банке

Валюта Покупка Продажа
EUR 42.4 42.9
PLN 9.75 9.95
USD 39.4 39.95
Все курсы банка

Курс валют в Идея Банке

Валюта Покупка Продажа
EUR 42.4 42.9
PLN 9.75 9.95
USD 39.4 39.95
Все курсы банка