Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Идея Банка: Винница, ул. Соборная, 75

Адрес:
Винница, ул. Соборная, 75
Телефон:
+38 (043) 267-30-16, +38 (050) 432-43-17
Время работы:
Пн-Пт: 09:00-18:15, (касса: 09:00-18:00), Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Працює за відсутності електропостачання

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
3 не засчитана
5 июля 2022, 11:37
Після мого досить розгорнутого попереднього відгуку на Мінфін, неправомірно (помилково) нараховані відсотки в сумі майже 10000 гривень було анульовано на наступний день. Акцент я роблю на відкуг, тому що спілкування з працівниками банку даної проблеми на вирішило.
Спеціально витримав паузу в 2 місяці, щоб переконатись, що ця сума ніде не «вспливе» повторно.
Я вдячний адміністраціі банку, що вона відслідковує такі випадки та реагує на них.
Для клієнтів — ніколи не «махайте рукою» на проблему, типу нікому, нічого не доведеш.
Як мінімум варто спробувати, але треба мати чітки аргументи та факти.
Комментарии (1)
1
31 мая 2022, 21:00
Даний чудо банк з початку війни і не думав про проблеми Українців. Вони сидят в себе в Львові і тільки думають як же добити нас громадян які втратили роботу, дохід в зв’язку з війною. Мені нарахували 18000 грн відсотківза три місяці, потім позвонили і дуже цікавились щож таке сталося що я не плачу. Видно живуть на іншій планеті очевидно. В сьогодні сталось диво, вони підняли кредитний ліміт на 18000 грн і таким чином тіпа погасили заборгованість. Тобто під час війни я дуже круто попав на гроші. Банк мародерів і здирників. Шановний мінфін якось потрібно врегульовувати питання з цією установою, люди в нас і так натерпілись, а тут ще завівся внутрішній ворог. По нормальному потрібно було заморозити борг і розробити реструктаризацію, тоді можливо це якось облегчило розрахунок. Я не знаю чим це все закінчиься але вважаю що буде багато судових позовів до цієї чудо установи і ми, народ України зупинемо цю нечисть на нашій землі!!! Слава Україні!!!
Комментарии (7)
Ответ банка
Идея Банк
1 июня 2022, 10:19
Доброго дня! Дякуємо за інформацію. Ми її передали для розгляду та прийняття рішення у профільний структурний підрозділ Банку, який об’єктивно та всебічно, наскільки це можливо, з’ясує викладені обставини та зауваження. За результатами опрацювання цієї скарги за вказаними Вами в цій заявці контактами Вам буде надано відповідь. З повагою, Ідея Банк
3
1 мая 2022, 12:51
Жодного разу не писав відгуки, але цього разу вважаю за потрібне.
Перше — єдина причина за якою я користувався кредиткою даного банку це чесний пільговий період 60 днів. Все інше — один великий мінус.
Ситуація, яка змусила писати даний відгук така:
На березень місяць була забогованість за кредиткою 99 117 гривень, пільговий період закінчувавя 31 березня. Одразу зазначу кошти на погашення були в повному обсязі, але враховуючи непевність в країні на той час, вирішив «притримати готівку».
Мною був здійснений телефонний дзвінок на «Гарячу лінію» банку 19−23 березня (точно не пам’ятаю) з метою уточнення чи надає IdeaBank кредитні канікули чи подовження пільгового періоду. Була отримана позитивна відповідь, що банк надає додатковий місяць на погашення кредиту без нарахування відсотків, штрафів та пені. Послуговуючись даною інофрмацією мною було прийнято рішення «закрити кредитку» в квітні. Доречі в додатку Obank інформація весь цей час відповіділа заяві працівника: сума пільгового періоду 99117,42 гривні, платіж здійснити до 30 квітня 2022 року.
Вся сумма з комісіями була внесена протягом 17−18 квітня. І виписка в системі Obank показувала кредит 100 000 гривень, використано 0 гривень, доречі і зараз так.
Сьогодні 01.05.2022 року у вкладці «Деталі» я знайшов мінімальний платіж 8624,9 грн які я маю внести до 29 травня 2022.
Після спілкування з «Гарячою лінією» я з’ясував, що це відсотки нараховані за лютий-березень і нараховані вони були ще 3 квітня 2022 року.
Жодних «СМС» чи змін історії в додатку банку до 01.05.2022 року не було.
Так були дзвінки з міського номеру на початку квітня: один раз я не відповів, другий раз підняв слухавку, послухав музику кілька хвилин і поклав трубку.
16 квітня 2022 року був дзвінок з мобільного номера, з питанням чи збираюсь я сплачувати борг, на яке я відповів: «Так в межах названого мені пільгового періоду до 30 квітня 2022 року.» Але відчувши неладне — погасив креди повністю ще 18 квітня через касу банку. І лише через 2 тижні маю сюрприз мінус — 8624.9 гривень.
Якби я не телефонував ще в березні в банк, я б нікого не звинувачував. В даній ситуації вважаю, що або працівник банку надав мені не правдиву інформацію, або адміністрація
різко змінила думку з 01.04.2022 року, але не поспішала/не планувала про повідомити клієнтів.
Вважаю в даний час такі діі банку максимально не етичними та неправомірними.
Рахунок в банку буде мною закрито після встановлення правомірності нарахування відсотків, навіть через суд.
P. S. Маю активні рахунки в Приват, МОНО, Pumb, Ощадбанку, Альфабанку, Forward bank.
З жодним з них проблем не виникло, хоча заборгованіть була в кожному.
Комментарии (3)
5
20 января 2022, 22:49
Приніс рахунок від партнера банку — на придбання холодильника, менеджер Денис оперативно оформив угоду. Товар куплений, щомісяця банку погашаю взяту суму, відсоток цілком підйомний.
Комментарии (1)
Ответ банка
Идея Банк
21 января 2022, 11:24
Доброго дня! Дякуємо за цей зворотній зв’язок. Нам приємно чути слова подяки від наших Клієнтів. Сподіваємось на тривалу та плідну співпрацю з вами. З повагою, Ідея Банк
1
26 ноября 2021, 13:21
Шановні українці ніколи не майте справу з Ідея Банком. Фахівці банку не компетентні, не доводять важливу інформацію до клієнтів, все роблять щоб обдурити клієнтів (своїх же українців)щоб здерти більше грошей ні за що!!!
Касири взагалі німі, не виконують свої обов‘язки.Ганьба таким працівникам в брехливому Банку, які обманюють. Люди ніколи не беріть там Кредити. Ганьба Банку. Я вам бажаю щоб у вас не було ні жодного клієнта, а працівники нехай подумають як можна дурити і так бідних працьовитих українців, які на стороні банку, а не людей.
Написать комментарий
Ответ банка
Идея Банк
26 ноября 2021, 13:37
Доброго дня! Вдячні за цей відгук. Нам прикро, що Ви стикнулися із таким обслуговуванням. Будь ласка, напишіть нам в особистих повідомленнях більш детально інформацію, мейл та телефон, щоб ми могли вивчити питання та виправити за потреби. За результатами опрацювання Вам буде надано відповідь. З повагою, Ідея Банк
1 не засчитана
16 июня 2021, 11:40
Зараз добре видно, що в банку є проблема з втюхуванням кредитів, так як досить активно стараються пропонувати «чудові пропозиції». «Чесні справи» банку дали свій результат, тепер тільки незнаючий чи повний дурень піде на співпрацю з тим цирком.
Написать комментарий
Ответ администратора
Минфин
18 июня 2021, 15:52
Відгук не підтверджений «Мінфіном» (на 18.06.2021).
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
4
12 октября 2020, 20:50
Срочно понадобились деньги, решила оформить тут, до этого перечитала отзывы и была подкована в их лазейках (ну мне так казалось), какое было мое удивление оформляя кредит, что девочка мне абсолютно все рассказала, и о страховке, и о том, что я должна подавать раз в 11 месяцев справку о доходах, даже обвела даты, когда мне ее приносить. Да проценты относительно высокие, но вы же все читаете, когда подписываете, никто же не заставляет брать кредит именно тут. Скорее всего негатив льют лютые должники… банк же сдержал свою сторону договора и выдал вам кредит, в свою очередь вы должны сдержать свою сторону договора по оплате. Оценку ставлю пока что твёрдую четверку.
Написать комментарий
1
12 июля 2020, 8:48
Я осталась без работы. Получаю 2300 грн в центре занятости. Написала официальное письмо, с просьбой рассмотреть мою историю. Я никуда не прячусь, объясняю каждый день сотрудникам, что ищу работу. Они мне, каждый день, в хамской форме, обьясняют, что нужно пойти и у таких же как я — одолжить 2700 и принести им!!! На мое письмо с просьбой о пересмотрении условий — банк прислал отказ. Звонят всем вокруг и угрожают!!!
Написать комментарий
1
9 июня 2020, 20:00
Хочу поділитись своїм досвідом зі співпраці з даним банком, знайомство відбулось як тільки він на ринку появився. Коли розміщуєш депозити то тобі назначать чуть чи не власного фінансового консультанта а от коли прийшло діло до кредиту і його повернення — то тут і поперло нутро компанії яка «піклується» про своїх клієнтів. Так раді справедливості кредит видали ну майже швидко з 12 години в відділені до 18 поки всіх обзвонили, і рідних номери і просто знайомих номери та і з роботи теж- ну чуть чи не кожного з ким зустрічався в житті. Сума як на мій погляд не космічна всього 50 тис. грн а враження ніби не один мільйон беру але й ті не всі дали а 5 тис зняли на страховку(в дог. на страхування життя на вибір з поміж страхових компаній акредитованих банком а по факту навіть і не питали (а можливо крім 1-ї і не було… не буду стверджувати). Ну от отримав я кредит і 3 місяці, на початку місяці сплачував справно а ж тут прийшов «корона вірус» і всіх відправили на карантин… В підсумку я залишився без доходу, але як говорили до пасхи його знімуть то сильно я не хвилювався бо на квітень для підстраховки була сума для чергового погашення. Но… карантин не зняли, лише подовжили і тут появився помічник в житті в ролі банку… Так я за травень вже немав чим погасити і вийшов зі строків — то для того щоб запропонувати можливо на 2 місяці подовжити загальний термін дії кредиту банк пішов в атаку… Так називаємі менеджери в грубій формі пропонували все що є нести в ломбард, інший чуть чи не йти красти але обовязково погасити заборгованість і те що ти залишився без доходу нікого не хвилювало врешті ніби почався діалог а не тільки монолог… Да і як я потім декілька разів перечитував договір то взагалі не знайшов пункту про можливий форс-мажор(хоча він був прийнятий на рівні держави) для термінів оплати(так не додивився але завжди думав що в банку, в договорі присутній пункт про форс-мажор, по депозитах він присутній… ) А долі просто занавіс в кінці місяця телефонує наталья михайлівна(не записав, можливо не точно, працівник відділу примусового стягнення) і все, 100% монолог, завтра маєте спатити а якщо ні то ми відмічаємо що ви злісний не платник, шахрай, заносимо в УБК історій і ще там кудись, і так далі… Я кажу лише тільки зробили послаблення і я зможу через 4-5 днів вносити кошти(до речі до цього дзвінка я вже 45% за місяць погасив), ми ж спілкувались з вашими працівниками і ніби порозумілись!!! І тут вона видає — до Вас ніхто не телефонував і з вами спілкувались лише 20 травня а те що до вас хтось телефонував то не наші працівники!!!(це якраз ті що пропонували і в ломбард, і що завгодно лише щоб було погашення!!!) От так!!! Ніби банк солідний а займаються шантажем, обманом. ТОМУ НЕ РЕКОМЕНДУЮ мати справу з цим банком, він явно не клієнтоорієнтований. P.S. Мені складно було знайти кошти але я повністю погасив кредит тому що не бажаю мати справу з лицемірами та брехунами… До речі в кредитну історію вони внесли зміни того ж дня, не чекаючи навіть того дня який дали на оплату (бо інший банк ввечері написав що ваш кредитний ліміт знижено до 0) а як я достроково погасив то не вірю що навіть на другий день відправлять данні в УБК і ще куди вони попередньо вносили. Ще раз ТОМУ НЕ РЕКОМЕНДУЮ… якби ж можна було поставити мінус в оцінці…
Написать комментарий
5 не засчитана
2 октября 2019, 1:38
У меня есть кредиты в вашем банке по одному сейчас просрочка 45 дней нужно заплатить 1250 грн.но у нас сейчас не получается так как папа лежал в Виннице в больнице и его прооперировали, я понимаю что должна заплатить кредит но зарплата будет 14 числа только можно заплатить позже, а то мне звонят с Вашего банка и говорят что приедут колекторы уже может хватить запугивать у меня и так нервы из за того что не могу сделать проплату.Я прошу Вас пойти на уступки и подождать не много.Спасибо надеюсь на Ваше понимание.
Комментарии (1)
Страницы: 12

На странице собрана вся информация про отделение Идея Банка по адресу Винница, ул. Соборная, 75.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Идея Банке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Идея Банка  расположенном по адресу Винница, ул. Соборная, 75- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.