ВХОД
Вернуться

В кого закінчився вклад прошу відгукніться в лічку

emeta emeta
18 июня 2015, 02:22
без оценки
Прошу відгукнутися в лічку вкладників банку «Фінансова Іниціатива» постраждалих в результаті «діяльності» банку, для подачі колективних скарг в обласні управління НБУ в різних регіонах країни, а також у Департамент банківського Нагляду при НБУ.
Підкреслю — тільки реальним вкладникам, перед якими банк не виконує своїх зобов'язань:
з закінчившимися але невиплаченими депозитами, які подали позови до суду, що знаходяться на різних етапах судових тяжб, які мають відповіді-відписки від банку тощо…

Ініційовано проведення прес-конференції в інформаційному агентстві, де будуть висвітлені проблеми ошуканих вкладників банку «Фінансовая Ініціатива»
Будуть присутні кліенти фінансової установи, представители ЗМІ та члени комітета з питань фінансової політики і банківської діяльності. Запрошені, і є попередна згода на участь, помічники депутатів, які займаються банківським регулюванням.
Також імовірна учать самих членів профільного комітету.

Буде складено звернення до НБУ від вкладників з проханням повідомити офіційну позицію Національного банку України стосовно роботи банка ПАТ «КБ «ФІНАНСОВА ІНІЦІАТИВА», виконання їм положень, інструкцій та діючого законодавства України, його платоспроможності та розглянути варіанти виходу з кризи даного банку, чи має намір НБУ взагалі признати його проблемним або неплатоспроможним, як того вимагає статті 75 та 76 Закону України «Про банки та банківську діяльність».

Прошу відгукнутися, дякую модераторам форуму за свідомість.
Ответ администратора
Финансовый портал Минфин
19 июня 2015, 18:17
Отзыв подтверждён «Минфином» (на 19.06.2015).
Пользователь предоставил подтверждение по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом данного банка.

Комментарии (20)

+
+5
larisa2317
larisa2317
18 июня 2015, 09:04
#
Шановний emeta, не заважай працювати банку! я хочу отримувати свої %%, я їх отримую. Тримати гроші під подушкою, я не бажаю
+
+11
emeta
emeta
18 июня 2015, 10:56
#
Дуже добре, що є такі вкладники як ви, завдяки вам, клієнті, які теж бажають щоб їх гроші працювали, зможуть вивести кошти із установи яка не платить і почати обслуговуваться в нормальному банку.
+
0
Вкладчик ФИ
Вкладчик ФИ
18 июня 2015, 22:43
#
Пять баллов!!!
+
0
50cent
50cent
18 июня 2015, 14:41
#
Не надо воду мутить попусту. Все в одной лодке плывут, не раскачивайте ее. А то самые умные за счет других хотят все свои деньги вывести. Я тоже хочу, но… я молчу.
Всем уже должно стать понятно, что либо банк выдает 10% клиентов все их суммы и умирает, или выдает по 10% от суммы каждого клиента и живет. И судя по времени сколько уже банк держится, то выбрали вариант жить.
И кстати если бы приняли рещение по 1-му варианту, то выдавались бы деньги некоторым супер-ВИП клиентам. Основная масса осталась бы в пролете.
Пролетариат 200- получилбы свои через ФГВ, а остальные?
+
+5
proffseo
proffseo
18 июня 2015, 15:38
Антон, Киев
#
Есть закон и Конституция — они не должны нарушаться, а когда уже больше года банк творит беспредел, то этому надо давать здравую и логичную оценку, но никак не молчать.

Если вас устраивает, то вы молодец, наверное, если вам плюют в лицо вы тоже радуетесь. А большинство осознанных вкладчиков требуют уважения и решения своих законных требований!
+
0
Yura86
Yura86
18 июня 2015, 18:39
#
Ви писали скарги відправляли їх рекомендованим з повідомленням? я зараз на лікарняному, на прокуратуру зараз буду ще писати.
+
+5
emeta
emeta
18 июня 2015, 16:37
#
Я не хочу дарить свои кошти… Бахматюку. Если вас устраивает плывите дальше, хотите и молчите.
+
0
Yura86
Yura86
18 июня 2015, 18:47
#
Ми теж не хочемо… готові у всьому підтримати. Пропоную створювати ініціативні групи… передавати відписки НБУ і т.д. краще мабуть перескановувати і скидати на електронну пошту, так буде дешевше ніж робити копії…
+
0
Yura86
Yura86
18 июня 2015, 18:31
#
Я можу запропонувати звернутися до суду, відповідей вже достатньо (так принаймні багато форумчан писали що зверталися і до циктора і до нбу). А те, що вони чинять — це жах, я згодна, і при чому з подачі нашої влади.
+
0
SergS7
SergS7
18 июня 2015, 23:25
#
10 % згідно з новими тарифами банку втрачаєте. Читайте фінанс.уа. Закривайте рахунок, забирайте гривнями, втрати повернуться за 5 місяців
+
+2
Алина Тищенко
Алина Тищенко
18 июня 2015, 18:35
Харьков
#
В суд не обращались, поэтому не могу вам помочь, emeta. Но я рада, что хоть кто то пытается сдвинуть ситуацию с мертвой точки.
+
0
emeta
emeta
19 июня 2015, 01:11
#
Так обращайтесь, у вас вклад закончился, киньте телефон в личку, я вас сведу с руководителем инициативной группы вкладчиков в Харькове
+
0
Yura86
Yura86
18 июня 2015, 18:49
#
Ще один знайшла цікавий отзив
minfin.com.ua/company/finansovaya-iniciativa/review/70668/#comments
+
0
SergS7
SergS7
18 июня 2015, 23:24
#
Знаючи вашу складну ситуацію — Ви читаєте каменти про ФІ на фінанс.уа? Цікаво пишуть
+
0
Yura86
Yura86
19 июня 2015, 00:06
#
Почитала з Вашої подачї… до сьогодні не читала… справді у вкладника одного на форумі схожі проблеми… Але ми зараз всі в одній лодці, у всіх одні проблеми — забрати гроші і піти з цього банку назавжди!!! думаю у Вас теж
+
0
SergS7
SergS7
18 июня 2015, 23:23
#
«дякую модераторам форуму за свідомість»
модератори вже не вперше видаляють мої повідомлення (топіки). Дякую?
+
0
Yura86
Yura86
23 июня 2015, 16:43
#
Питання до емети, про фінансову сторону…
Ми вам уже писали свої контакти, але то таке… Нічого страшного.
Просто зрозумійте для нас 2500 — для подання в суд значна сума-таку суму нам озвучив юрист, (я кандидат економічних наук отримую 2200 і то повисили було 1800). Це більше моєї зарплати в місяць.
Як я і писала раніше тут прислали письмо від ініціативи, і там дуже багато не понятно, що вони себе дуже гарно перестраховали по поводу карточки, перечитайте (відзив мій)!!!!, і оприділіь шанси. вони ніби і гроші віддали, адже гроші впали на карточку, що і доказує що договір вони виконали.
Ну так смисл тоді подавати. От ми і думаємо, бо з такою інтерпретацією, це явно програшна справа… Ви зрозумійте вони стоятимуть на своєму… гроші впали на картку, клієнт деколи знімає… ВСЕ!!! Щоб захищатися в суді потрібні докази, факти...І т.д. гГоловне виграти суд, а не просто подати… треба максимум фактів…
+
0
Yura86
Yura86
23 июня 2015, 16:45
#
От наприклад на чеках нема що я вводила наприклад 100 грн і банкомат видав перевищення ліміту, там просто перевищення ліміту без зазначення суми. Чим я чи Ви доведете, що мені навіть 100 грн банкомат не видавав? Слова, Ви самі казали, то пусті розмови… Мені тут одна форумчанка пропонувала якось приїхати у віділення і щоб ми визвали наряд міліції, які б зафіксували в протоколі, що мені дійсно не хотять видати всю суму… Ну і когось взяти на роль головного свідка (чоловік не підходить, бо він зацікавлений).
+
0
Yura86
Yura86
23 июня 2015, 16:46
#
В принципі ми б повинні виграти, тому що навіть якщо банк нам вислав кошти на карточку, карточка їх, чому вони не видають у кассі, вони зобовязані віддати гроші

АЛЕ!!! фактів що я приходила в касу нема… хіба брати записи з камер, а вони їх або не дадуть, або зітруть…

а я не можу довести те що вони мене не допускають до касс, є запис диктофону, але вони спеціально дуже тихо говорять, що нічого не чутно…

Ви казали, що є доступ до журналістів, може давайте напишіть на всі канали… Авось хтось відгукнеться написати статтю…

Написать комментарий

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 
окно закроется через 20 секунд