Минфин - Курсы валют Украины

Установить

кредитна картка

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
olya290128 1 июня 2016, 15:37
Отделение по адресу: Львов, улица Героев УПА, 18
Доброго дня! В мене є кредитка на ній -8000грн., щомісяця плачу стільки скільки приходить в смс від вашого банку, або й більше бо розумію що в моїх інтересах погасити кредит чим по швидше. Але пару днів назад до мене подзвонив співробітник вашого банку і сказав що в мене місяць для того щоб погасити кредит повністю, бо ніби то мій кредитний договір закінчується, а продовжувати його ніхто не буде. А чому ви тоді присилали смс з мінімальним платежем, чому зразу не зробили розбивки всієї суми знаючи що більше не продовжите договору. Як я мала здогадатися що в останній місяць мені прийдеться платити всю суму. Таких грошей в мене немає. Що порадите зробити???
Дельта Банк
Ответ банка
1 июня 2016, 16:08
olya290128, доброго дня,
в першу чергу зазначаємо, що згідно з умовами Договору, термін кредитної лінії становить певну кількість днів, зазначених у Договорі кредитування. У той же час, як зазначено в Договорі, Банк мав право проводити автопролонгацією (тобто автоматичне продовження) терміну кредиту. Така автопролонгація не була обов'язком Банку.
При цьому, згідно з пунктом 4.16.1 Правил банківського обслуговування фізичних осіб, розміщених на сайті Банку, які є невід'ємною частиною Договору, Банк має право відмовити у автопролонгації Договору кредитування, у зв'язку з чим вся сума заборгованості, яка враховувалася як заборгованість по тілу, підлягає оплаті до кінця терміну дії Договору. Відповідно сума обов'язкового мінімального платежу дорівнює сумі до повного погашення.
Простими словами, термін кредиту закінчився, відповідно мова йде тільки про повне погашення по закінченню терміну кредиту, а не про дострокове погашення кредиту.
Також звертаємо Вашу увагу, що при виникненні простроченої заборгованості відбувається нарахування штрафних санкцій у порядку, передбаченому Договором.

Комментарии - 5

+
0
olya290128
olya290128
1 июня 2016, 16:18
#
Ну так, але згідно з пунктом 4.16.1 договір діє 1рік, чому ви швидше не попереджаєте про те що не будете продовжувати дію договору ще на рік. Ваші позичальники не можуть думати-гадати що саме цього року ви зупинити дію договору. і чому ви дзвоните з погрозами? нараховуйте свої штрафні санкції в розмірі 75грн., і дайте змогу людям спокійно сплачувати свій борг.
+
0
DeltaBank
DeltaBank
1 июня 2016, 16:28
#
Olya290128, дзвінки з боку відповідальних співробітників Банку, здійснюються з метою надання рекомендацій та пояснень про необхідність своєчасного виконання зобов'язань перед Банком. Звертаємо Вашу увагу, що відповідальні співробітники Банку чітко дотримуються встановлених і затверджених модулів для роботи з Клієнтами Банку, у яких є прострочена заборгованість, не порушуючи норм чинного законодавства України.
+
0
olya290128
olya290128
1 июня 2016, 16:31
#
Але чому ви швидше не попереджаєте про те що не будете продовжувати дію договору ще на рік??? Ваші позичальники не можуть думати-гадати що саме цього року ви зупинити дію договору.
+
0
DeltaBank
DeltaBank
1 июня 2016, 16:44
#
Olya290128, для отримання додаткових роз'яснень рекомендуємо подати у відділенні Банку письмовий запит.
+
0
noxfer
noxfer
1 июня 2016, 19:58
#
У меня закончился договор почти полгода назад, плачу ежимесячно, был долг 11525 грн, сейчас 5675 грн
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться