Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Направлення коштів на оплату

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
без оценки
viacheslaVW 17 декабря 2015, 18:57
Також маємо два кредита в ДБ. Завжди вчасно платили ОМП і більше, є чеки.
Начитався нижче описаних ситуацій, вирішив піти сам взнати стан рахунків… бачили б ви мій вираз обличчя, коли отримав відповідь що залишки майже на тому самому рівні після двох років виплат!!! Нонсенс!!!
А ще цікавіше, що один з договорів розірвано було ще 11.11.15 без мого відома і заплатити потрібно негайно… Пфф… Другий дійсний до літа наступного року.
До чого веду… Від погашення кредиту не відмовляюсь, але хочу щоб кошти зараховувались по правильному. Зрозумів, що зараз за діяльність «Де Банку» відповідає Фонд. Так ось, хочу написати офіційні листи звернення до Фонду і ДБ з роз'ясненням
— куди направляти і як сплачувати кошти на погашення кредиту
— як перерахувати заборгованість перед ДБ (чи така взагалі вже існує судячи з оплат) для сплати тіла кредиту
— чи актуальні і законні штафні санкції не існуючого на даний час ДБ.

Всі хто писав такі листи або мав вже відповідь на них прошу звязатись зі мною… Хочу точно знати на кого відправляти… чи потрібно листи Кадирову рееструвати на відділеннях ДБ. Дякую
Дельта Банк
Ответ банка
18 декабря 2015, 9:16
viacheslaVW, доброго ранку,
перш за все звертаємо Вашу увагу, що вносити платежі по кредиту є можливість через касу відділення Дельта Банку або будь-якого іншого банку на території України. При цьому при внесенні коштів у касі Дельта Банку достатньо зазначати розрахунковий рахунок, при оплаті через будь-який інший банк потрібні всі актуальні реквізити, вказані на сайті Банку: deltabank.com.ua/press/news/2015/12/2275/
Додатково зазначаємо, що Дельта Банк знаходиться в стадії ліквідації. Це довгий процес, який триватиме мінімум до 04.10.2017 року. Всі нарахування і списання під час ліквідації здійснюються в суворій відповідності до Договору кредитування, що був укладений між Вами та Банком.
Якщо Ви бажаєте звернутись з письмовим зверненням, заяву необхідно подавати на ім'я уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію АТ «Дельта Банк» Кадирова В. В. На Ваш розсуд заяву є можливість зареєструвати в будь-якому відділенні Дельта Банку або направити на поштову адресу: 01014, м. Київ, бульвар Дружби Народів, 38.

Комментарии - 4

+
0
viacheslaVW
viacheslaVW
18 декабря 2015, 11:09
#
Звідки я можу бути впевнений, що мої кошти зарахуються на погашення мого кредиту за даними реквізитами які ви надаєте (вони міняються майже кожен місяць), а не десь на зарплату звоящим…
Доки я не отримаю офіційного письмого підтверждення з розрахунковими реквізитами, а також умовами погашення кредиту перед ДБ від Фонду гарантування вкладів фіз.осіб… ніякі вже кошти я не буду сплачувати в ваші каси.
І прошу передати зВонящим, щоб не намагалися діставати моїх близьких… будуть вислуховувати відповідний «сленг» з моєї сторони!!!
Лояльність за лояльність…
+
0
stans
stans
18 декабря 2015, 22:11
#
Зачем вы оправдываетесь перед некомпетентными «профи»?
Поберегите нервы!
Никто у вас ничего не отберет, только через суд!
Ну а «звонки»? У нас вся страна один большой «звонок»!
Я кстати тоже жалею что платил им с февраля 2015, за это время выплатил им 6000 а кредитный лимит был 10000! уже погасил 60 %!
+
0
viacheslaVW
viacheslaVW
19 декабря 2015, 10:23
#
Цей місяць все покаже… Судячи з того, що ДБ не має права нараховувати % + псевдоштрафи, повине погашатись тільки тіло кредиту, вирішив проплатити 1000 грн по договору який ще вони не розірвали зі мною + замовив виписку по кредитній лінії. Хочу подивитись який буде залишок після цієї проплати.
Чисто мої розрахунки:

— Судячи з вашого розрахунку: Ви за 10 місяців оплачували по 600 грн при кредитному ліміті 10 000 грн і ніякої комісії + % вам не нараховували.
— А з розрахунку Псевдобанку мало б виходити… з ваших 600 грн банк забирав 350 грн як %… а 250 грн йшло на тіло кредиту, тобто за 10 місяців у вас мало б погаситись близько 3000 грн.
— По факту (в мене приблизно такий ліміт як у Вас) за 24 місяці при оплаті щомісячно по 800-1000 грн мені вдалося закрити тільки 3800 грн тіла кредиту!!! 3800 грн!!! Дуже хочеться отримати виписку по рахунку і подивитись куди дівались кошти.
+
0
13543107
13543107
18 декабря 2015, 13:47
#
Да, така сама історія і в мене,із 700 грн тільки 150 шло на погашення кредитного тіла, решта невідомо, двічі змінювалися умови кредитного договору без попередження і розірвали договір, теж без попередження (письмового), як можна вірити і бути впевненим, що гроші підуть на погашення мого кредиту?
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться