Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Постанова №758 от 01.12.2014

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
vika92 8 января 2015, 21:03
Не лінь було прочитати постанову та ознайомитись з нею. В ній ясно написано:
5) банки зобов'язані обмежити видачу готівкових коштів у національній валюті через каси та банкомати в межах до 150 000 гривень на добу на одного клієнта. Вимоги цього підпункту не поширюються на видачу готівкових коштів:
на виплату заробітної плати, витрат на відрядження (у межах норм, установлених законодавством), пенсій, стипендій, інших соціальних та прирівняних до них виплат (крім матеріальної допомоги);

Тобто, Ви не маєте ніякого права ставити ліміти 100гривень, 500 гривень на день. Обгрунтуйте свою відповідь на основі чого поставлені Ваші ліміти. На основі постанови???? Цього бути неможе. Ви і так порушуєте низку законів таких, як про неправдивість реклами яку Ви розміщуєте, порушення договорів вкладчиків як поточних рахунків, так і депозитних, а також займаєтесь шахрайством!!!

До речі, дія цієї постанови закінчується у березні цього року!!! Що Ви далі будете «вішати» людям на вуха. Ви ж уже не зможете на неї посилатися. Чекаю Вашу відповідь.
Дельта Банк
Ответ банка
9 января 2015, 10:26
Шановна vika92,
у зв'язку із суспільно-політичним напруженням в країні, в тому числі панічно підвищеною активністю клієнтів щодо дострокового зняття депозитних коштів, НБУ ввів певні обмеження на суми та способи видачі депозитних і готівкових коштів в день і на місяць. Банки також тимчасово вводять свої ліміти на видачу готівкових коштів, виходячи з активності клієнтів та одержувачів виплат. Є банки, які ввели ліміти менше 150 грн на добу. Це необхідно для того, щоб готівки вистачило всім бажаючим, тобто, максимально більшій кількості клієнтів. Як тільки панічні настрої перестануть впливати на фінансову ситуацію, обсяги видачі готівкових коштів повернуться до звичайних докризових показників.

Комментарии - 3

+
0
isa1
isa1
8 января 2015, 21:07
#
Да они это прекрасно знают, только денег у них нет. Банкроты, вот и выеживаются как могут. НБУ же им подигрывает, т.к. денег больно много не хватает, аж 25 «ярдов» вкладов. Вот и дурят народ как могут.
+
+1
Alkon
Alkon
8 января 2015, 21:15
#
Вы же сами написали «до», а разве 100/300/500 грн — это больше? Другой вопрос, что им пора оптимизировать их отделения/кол-во банкоматов и тд. После продажи части имущества/ увольнения персонала и тд смогут рассчитываться с вкладчиками.
+
0
владимир олефиров
владимир олефиров
8 января 2015, 21:32
#
Это и дураку ясно что написано в постановлении за 150000 гр! И этим никого не удивишь!
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться