Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Як не порушуючи законодавство можна заблокувати касу банку і ьтримати свої кошти.Як поступають з нами так і нам потрібно поступати з банком.Досить терпіти!

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
без оценки
OlegLviv 18 декабря 2014, 23:38
Сьогодні скандалив із начальником відділення м.Львів вул. Я. Мудрого, сказав все, що про нього думаю, бо сказав, що видасть мені тільки 200 грн.Після цього прийшов на касу і сказав, що хочу отримати 20 раз по 10 грн. Видали тільки один раз 10 грн, надалі відмовили, я заблокував касу чекаючи на наступну видачу 10 грн, касир сказала, що це знущання і видавати мені нічого не буде, зібрались люди, я поставив у віконечку касира паспорт і картку і чекав на видачу.Якщо клієнт приходив і давав касиру свою картку, касир відмовляла клієнту, бо у вікні стоїть моя картка і паспорт, а згідно правил банку вона не може обслуговувати інших клієнтів, якщо документи клієнт не забрав. Каса стала заблокована на пів години, бо мій паспорт і картка були у вікні каси, за цей час на прилавку каси встиг написати письомову заяву про видачу мені коштів та скаргу в книгу скарг та пропозицій.Охоронцю пояснив, що якщо він вбачає в моїх діях якесь порушення, то нехай викликає міліцію та інших охоронців, охорониць відмовився викликати, так як мені немає що пред*явити. Якщо б я просто став і заблокував касу банку, то це б обійшлось мені по приїзду міліції складенням протоколу на 51 грн, як хуліганські дії за блокування роботи банку, а так довелось обхитрити закон і систему.Я як клієнт банку дав касиру свою картку та паспорт з проханням видати мені кошти, відповідно вона сама блокує роботу каси відмовляючись видавати мені кошти. Після пів годинного скандалу на даному відділенні отримав 200 грн, після цього поїхав на інше відділення та пояснив начальнику відділення, що якщо мені не видадуть 2500 грн зараз, то повторю «вправу із відділення Я Мудрого» і на цьому відділенні.Кошти отримав за 10 хвилин. І ліміт на видачу мені збільшили і кошти видали в сумі 2500 грн. Гроші в банку є, але отримують лише ті, хто не мовчить, а бореться за своє. Успіхів!

Комментарии - 5

+
+10
Alkon
Alkon
19 декабря 2014, 0:09
#
Вы молодец!
+
0
KWP
KWP
19 декабря 2014, 0:18
#
Аналогично я «проделывал» месяца два назад, когда очередь в кассу была несколько человек.
Но, получив свою десятку, я снова становился в очередь.
А сейчас у нас стоят в очереди по несколько часов (сегодня — до 8 часов).
Клиенты злые, могут и побить если несколько раз заказывать, не отходя от кассы.
А я каждый раз занимал новую очередь.
+
0
KWP
KWP
19 декабря 2014, 0:19
#
Знаете ли Вы…
… Згідно Постанови Правління Національного банку України 01.06.2011 N 174, зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 25 червня 2011 р. за N 790/19528 «Про затвердження Інструкції про ведення касових операцій банками в Україні» (далі – Постанова)

«1.1. До касових документів, які оформляються згідно з касовими операціями, визначеними цією Інструкцією, належать:… заява на видачу готівки (додаток 10)…

1.4. Клієнт заповнює касові документи від руки чи за допомогою технічних засобів або банк (філія, відділення) за згодою клієнта заповнює касові документи із застосуванням технічних засобів або системи автоматизації банку (далі — САБ).
Правильність заповнення банком (філією, відділенням) реквізитів касового документа із застосуванням технічних засобів або САБ клієнт засвідчує своїм підписом»
+
0
Olfed
Olfed
19 декабря 2014, 10:17
#
Ви про100 молодець! А який текст заяви писали?
+
0
vundar
vundar
19 декабря 2014, 10:23
#
Всё правильно говоришь уважаю таких людей! Я и сам когда депозит забирал, тогда ещё лимит был 5 тысяч, а мне нужно было несколько больше. Тогда я пошёл сразу к директору и попросил книгу жалоб. Кроме того пообещал продублировать жалобу в Киев и по всему интернету. Тогда ещё очереди стояли продлять депозиты. И когда я стал на повышенных тонах на весь банк говорить что мне мой депозит не возвращают, мне вернули всю сумму сразу. Чтоб я не мешал им дальше наивных бабушек и дедушек обманывать.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 
Главная / Банки Украины 🏦 / Дельта Банк 💰 / Отзывы о Дельта Банке 📝 / Як не порушуючи законодавство можна заблокувати касу банку і ьтримати свої кошти.Як поступають з нами так і нам потрібно поступати з банком.Досить терпіти!