Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Дельта крах !!!

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Apollo 11 декабря 2014, 10:36
Сьогодні був у Керівника (Управляючого) відділеня Дельтабанку у місті Рівному по вулиці вулиця Черняка, 2, відділення переповнене, від Керівника вийшла старша жіночка, із сльозами, навіть здогадуватись не варто що змусило її плакати… я не хочу і не чекаю офіційної відповіді від Дельтабанку із запевненнями що все врегулюється що все добре. Ви як Титанік, але на відміну від корабля ви буде тонути довго, доставляючи своїм клієнтам колосальні незручності!!!

отже — Зайшовши, задав пару питань про функціононування відділення, задав питання на рахунок зняття депозиту на що Керуюча відділенням Дельта- Банку що у місті Рівному відповіла геніальністю — «для чого вам гроші, куди ви їх будете тратити та на що ???» Дельта, ви офігели? я не хочу виражатись матами (коментар заблокують). Яка вам різниця куди та на що я буду витрачати власні кошти ????????????????????????? це не просто маразм це…….. вашу!

короче в банкоматах атмосфери 0,0 із всіх карток, люди столи в черзі з подібними картками у них теж нічого не видало, пей ту ю із ранку 2490, дельтаплатежі 0, по іншим карткам операції не можливі.
Дельта Банк
Ответ банка
11 декабря 2014, 13:50
Шановний Apollo,
якщо говорити про кардинальні зміни, то — ситуація в Дельта Банку зміниться разом зі змінами економічної ситуації в Україні! Банківська система країни, в тому числі і Дельта Банк — це складова економіки України. І це логічно, що якщо окремо взяту країну, прямо чи опосередковано, втягнуто до військового конфлікту, то економіка в такій країні не може показувати тренд зростання і банківська система в такій країні — не вийняток.
Що стосується Дельта Банку, то дійсно, в Банку склалася непроста ситуація з забезпеченням касс готівкою. Цього ніхто не заперечує. Проте, це ніяким чином не свідчить про можливе банкрутство Банку, чи загрозу введення до нього адміністрації.
Ситуація в країні змушує клієнтів кардинально змінювати свою поведінку. Клієнти, які несуть забовязання по погашенню кредитів, не поспішають нести гроші в Банк, обираючи більш нагальні потреби (утеплення квартир, запаси їжі тощо) або сподіваючись на банкрутство кредитора. Клієнти, які мають депозити, намагаються їх терміново зняти.
Ці процеси спостерігаються не тільки в Дельті. Але саме в Дельта Банку кількість клієнтів на одне відділення та портфелі — найбільші серед всіх українських банків. Тому навантаження відчувається сильніше. Незважаючи на це, Дельта банк вже 10 місяців забезпечує виплати пенсій, соц. допомоги, депозитів та відсотків по них в сотнях мільйонів гривень в місяць! Це є можливим завдяки грамотно побудованій бізнес-моделі Банку, в якій передбачено розміщення залучених коштів в кредити фізичних та юридичних осіб.
Так чи інакше, кредитний портфель гаситься, забезпечуючи для Банка можливість обслуговувати вкладників. Для стимуляції погашень на сьогодні додатково працює цілий ряд дисконтних програм для клієнтів із кредитною заборгованістю.
Отже за допомогою Ваших карт у Вас є можливість знімати кошти в банкоматах, проводити розрахунки в торгово-сервісних мережах, а також зберігати кошти на рахунку, отримуючи при цьому додатковий дохід у вигляді відсотків н

Комментарии - 5

+
+2
Veza
Veza
11 декабря 2014, 11:01
#
А якщо крах, то може й кредит їм не оплачувати? Було б дуже доречно заплатити так, як вони нам готівку видають
+
+1
makssss
makssss
11 декабря 2014, 11:20
#
Надо было отвечать « на киллера для вас» :) И если не дадите вы — дадут другие банки
+
+1
Apollo
Apollo
11 декабря 2014, 11:21
#
Думаю, колектори зараз дуже жорсто працюють із позичальниками, не так я ми клієнти із банком толерантно та вічливо…
+
0
laraforum
laraforum
11 декабря 2014, 13:48
#
Скажите, как добраться к pay2you, если нельзя выйти на сайт?
+
0
Apollo
Apollo
11 декабря 2014, 16:20
#
Https://www.facebook.com/deltabank/app_128953167177144
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться