ВХОД
Вернуться

Повернули депозит в дол.США і в гривнях

dumylka dumylka
2 октября 2014, 13:11
5
Читаю відгуки і маю таке відчуття, що банк реально хтось хоче потопити.
Обслуговуємся і я, і чоловік в Ірпінському відділені. Нарікань на грубість чи будь-яке інше негативне відношення — не маємо.
По факту — півтора місяця тому закінчився валютний депозит — 2800 дол.США (сума невелика). Забирали два тиждні, однак забрали (суми були різні — від 100 до 400 дол.). На позаминулому тиждні закінчився депозит в гривнях — 97 000 грн. Гривню, як і долар, замовляли, однак приходили не кожен день, — вчора зняли останні 20000 грн+% по іншим відкритим депозитам.

Я працюю економістом, і реально розумію ситуацію, яка склалась в банківській системі. Не в одного Дельта-банку проблеми з видачею валютних депозитів, і справа ускладнюється панічним достроковим розриванням депозитних договорів (як в валюті, так і в гривнях). Чим більше буде відтік, тим нижчою стане ліквідність банку, а хто надіється на ФГВ, то нехай співставить суми по заборгованості з депозитів (тут не тільки Дельта) та сумою по фонду.
Ответ банка
Дельта Банк
2 октября 2014, 20:37
Шановна dumylka,
дякуємо за Ваш відгук.

Комментарии (8)

+
0
dumylka
dumylka
2 октября 2014, 13:29
#
Я живу в Ірпіні, працюю в Києві. А по манері писати, то видно, хто з нас «лох».
+
0
dumylka
dumylka
2 октября 2014, 13:34
#
Взагалі, я за освітою економіст, працюю головним бухгалтером на приватному підприємстві (ніяк не пов«язаному з банківською системою), і зараз знаходжусь в декреті. І не треба займатись хамством, навіть якщо у Вас і не склалось з поверненням депозиту. Кожен має право на свою точку зору, та залишайтесь людиною.
+
0
Mrklient
Mrklient
2 октября 2014, 13:33
#
Поддерживаю, скажи номер отделения, что я снял там 20 тыс грн.
Кошмар какой то, полное бесправие.
+
0
dumylka
dumylka
2 октября 2014, 13:41
#
В Ірпені одне відділення, обслуговуюсь там з 2012 року. Чоловік перевівся з київського віділення на вул. Артема також на Ірпінь, так як нам і ближче, і більше тут відношення подобається. В касі відразу казали, що можуть віддавати до 5 тис. в день (бо обмеження тоді такі були, зараз 2500 по-моєму). Ми відразу пішли виясняти ситуацію до зав. віділення Корбут Діани, і вона допомогла із замовленням коштів. Єдине що не сподобалось, це те, що вони обіцяють передзвонити, коли будуть гроші, і не дзвонять. Тому самі приходили і напряму йшли до тої людини, з якою домовлялись за замовлення, а потім в касу.
+
0
man474
man474
2 октября 2014, 14:17
#
Вешай дальше лапшу
+
0
magistralchimik
magistralchimik
2 октября 2014, 21:03
Наталья, Днепропетровск
#
Мне в понедельник предстоит снятие депозита. правда сумма маленькая всего 23000 грн. звонила в отделение, сказали что можно будет снять 5000 грн в сутки, вообщем всего 5 подходов, о результате напишу. мне ссамой стремно от таких отзывов в последнее время…
+
0
dumylka
dumylka
2 октября 2014, 21:06
#
+ 2500 можете снимать в банкоматах
+
0
magistralchimik
magistralchimik
2 октября 2014, 21:09
Наталья, Днепропетровск
#
5000 грн это 2500 кассы и 2500 банкомата… и то не их банкомата (они часто пустые)- банкомата АТМОСФЕРЫ

Написать комментарий

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 
×
окно закроется через 20 секунд