Минфин - Курсы валют Украины

Установить

хоть кто-то ришения НБУ читает?

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
finnn 9 марта 2014, 9:53
что вы заладили все одно и тоже? Согласно решению НБУ, ВСЕ БАНКИ НЕ ИМЕЮТ ПРАВО ВЫДАВАТЬ в один день валюты со счетов (либо с депозитных счетов) не больше чем на 15000 грн.!!!
Не создавайте панику!!! Через неделю все утихомиреться и все верноться на круги своя!!!

Комментарии - 8

+
0
sined
sined
9 марта 2014, 10:18
#
Уважаемый провокатор! Пока еще уважаемый! Не мелите чушь! Про какую неделю Вы пишите? Про еврейскую неделю — что длится 100 лет? Есть законный!!! руководитель НБУ! и господин Кубив — ввел распоряжение об ограничении выдачи валютных вкладов до 28 марта.Тоесть до 28 Марта — будет действовать закон о валюте.Хотел Вас послать в Детский сад — но потом понял что не верное направление я Вам дам.Поэтому посылаю Вас… в Финансовую академию — на Банковское дело! Понимаете! На Банковское дело я Вас посылаю!
+
0
BogdanK
BogdanK
9 марта 2014, 10:20
#
Ви хоч зрозуміли що написали?? Банки якраз мають видавати валюту в розмірі еквівалентній 15000 грн. Просто Дельта банк плювати хотів на всі зобов«язання НБУ і договора між клієнтом і банком. Відповідь, що була дана банком 10 хв тому підтверджує мої слова, що це відписує робот, а не людина… дельта банк навіть не має грошей, щоб посадити кваліфікованого консультанта, який би хоч читав те, що тут пишуть… а ми кажемо щоб вони повертали кошти.
Ганьба цьому банку
+
0
sined
sined
9 марта 2014, 10:24
#
Уважаемый человек! Дельта Банк не печатает доллары.Дельтабанку их нужно купить.ГДЕ ?? Вот когда можно будет купить — Банк купит и отдаст.А сегодня и вчера — любой вкладчик мог получить вклад в гривнах.
+
0
BogdanK
BogdanK
9 марта 2014, 11:32
#
Шановна людина! Коли банк залучає кошти, він автоматично стає учасником взаємовідносин між клієнтом і банком і підлягає певним законам і нормам. Те, що банк не знає, не розуміє чи не хоче купити дол. США, щоб виконати свої зобо«язання — це абсолютно не проблема Клієнта, а результат непрофесійної і безвідповідальної діяльності відділення/керівництва/голови правління ітд.
Якщо я беру кредит в банку і не повертаю його вчасно, то що робить банк? Правильно — накладає пеню і вводить штрафні санкції. Що відбувається в нашій ситуації? банк просто забив на людей і робить свої чорні справи, бо цілковито вірить у свою безкарність. Але, хочу запевнити, що це не так, бо чим більше людей буде скаржитись, тим сильніше будуть цей банк перевіряти відповідні органи і фінансовий регулятор і відповідно реагувати на неправомірні дії. А тепер стосовно того, що любий вкладник міг чи не міг отримати кошти вчора чи сьогодні. Подивіться на календар і потім робіть такі заяви, оскільки тут вихідні дні і я 100 відсотків впевнений, що банк сьогодні не працює і у вашому регіоні, а отже ви подаєте неправдиву інформацію. А тепер поясніть, який зміст забирати гривню замість долара з дельта банка, коли встановлений курс на 30-40 копійок нижчий чим в інших банках. От вам і відповідь, чому ніхто долар до дельти і не приносить.
+
+1
sined
sined
9 марта 2014, 12:36
#
Если Вы не отдали КРЕДИТ — то банк не вводит санкции — банк подает на Вас в суд.И вот по решению суда Судебные приставы наложат арест на ваше имущество.Банк же на форумах не пишет БОГДАНК инд код такойто проживает там то и там то задолжал банку! Банк подает в Суд! Точно так же и Вы — подавайте в Суд на банк.Суд наложит Арест.Почему Вы в суд не подаете — а тут пишите маразмы — подстрекая и провоцируя других людей? Другим людям читать Ваш бред — неинтересно.
+
0
Ali777
Ali777
9 марта 2014, 12:48
#
Полностью согласен с мнением sined.
+
0
BogdanK
BogdanK
9 марта 2014, 20:44
#
Та мені читати вашу дурню нецікаво, бо і так видно, що ви працівник цього ганебного банку, що плювати хотів. На рахунок кредитів, то ви бачу фінансист нікудишній, якщо про пеню і штрафні санкції не знаєте. Суд — це вже остання інстанція.
Хто ви такий, щоб тут давати якісь коментарі чи оцінки? Ви працівник банку? Якщо так, то вказуйте свою посаду і прізвище з ім«ям. Якщо ні, то не зробіть послугу і взагалі не пишіть тут нічого. Ви мені абсолютно не цікаві. Я відстоюю свої права, бо вони порушені банком, а що відстоюєте ви? вам проплатили, щоб ви тут піарили банк?
Якщо банк почне виплачувати кошти в рамках зазначених лімітів, то я тут жодного коментаря не дам, а так маю на це абсолютне право.
+
0
Ali777
Ali777
9 марта 2014, 21:41
#
Да пожалуйста!
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться