ВХОД
Вернуться

Насчет рефинанса, которого так ждут и банк и мы клиенты

AnnaKiev AnnaKiev
1 мая 2014, 18:59
1
Не факт, что когда будет рефинанс, вклады начнут возвращать.
Дело совсем не в рефинансировании, на лицо мошенничество.
Например, как могут не выплачивать пенсию или как на пенсию может не хватать денег если ее платит государство? Тот же вопрос по зарплате, ее справненько переводят компании своим сотрудникам, но тем деньги не доходят. При мне девушка узнавала как ей получить таки зарплату, так же при мне бабуле не давали даже 500 грн пенсии.
Воры, лгуны и мошенники.

Комментарии (24)

+
+1
AnnaKiev
AnnaKiev
2 мая 2014, 14:52
#
Так и есть, я такого «обслуживания» ни в одном банке еще не видела. И деньги не отдают и информации — 0.
+
+1
Valdemar1987
Valdemar1987
2 мая 2014, 10:12
Valdemar
#
Шановні москалі, досить вже писать заказні анти-відгуки. Мій знайомий тримає депозит в цьому банку з січня місяця і жодного разу не було затримки з виплатою %, все вчасно і без питань. За квітень % видали, до речі коли отримували в касі банку кошти то разом з нами чоловік знімав вклад повністю і йому все видали без проблем, черкаська область. Так існують проблеми в банківському секторі і дуже серйозні проблеми, можна сказати катастрофічні, а що ж Ви хотіли? Ваш улюблений янукович і партія регіонів за яких Ви так весело голосували повністю знищили державу, Україна і народ на межі загибелі, панікою лиху — не допоможеш.
+
+2
AnnaKiev
AnnaKiev
2 мая 2014, 14:50
#
Шановний Вальдемар, на яких підставах ви переходите на особистості і обзиваєте москалями? Двомовність не дорівнює москаль. Щодо Януковича і команди з вами цілком згодна. Та криза в державі ніяк не пояснює те, що банк не віддає ні копійки по депозитам термін яких закінчився. Банк порушує всі постанови Нацбанку і не віддає навіть частинами наші гроші.

Щодо виведення грошей з України, то якраз цей банк і підозрюється в тому, що був кишеньковим банком донецької команди.
+
+2
AnnaKiev
AnnaKiev
2 мая 2014, 14:54
#
І щодо «антивідгуків» — буду писати доки не віддадуть гроші. Влипли ми, то хоч когось спесемо від такої катастрофи.
+
+3
Sandr
Sandr
2 мая 2014, 21:24
#
Банк принадлежит ПР, о чем можно говорить дальше?
Судьба этого банка скорей всего будет такая же как и с банками Курченка.
+
+1
OLD85
OLD85
3 мая 2014, 09:39
Олег, СИМФЕРОПОЛЬ
#
Всё это нам устроил Яцик. Это надо было совсем с глузду съехать, чтоб объявить преддефолтное состояние в Украине. Это не он — правительство камикадзе. Мы все НАРОД КАМИКАДЗЕ!!!
Слава богу, Мы теперь в России!!!
+
+2
AnnaKiev
AnnaKiev
3 мая 2014, 14:28
#
Олег, у Вас тоже депозит в этом банке? или вы просто хотите чтоб мы за Вас порадовались, что Вы в России?
+
+1
Sandr
Sandr
4 мая 2014, 23:11
#
Виноваты в первую очередь люди которые голосовали за ПР
+
+1
Valdemar1987
Valdemar1987
3 мая 2014, 16:23
Valdemar
#
Одне не зрозуміло, чому моєму знайомому банк % по вкладу плате без проблем а Вам ні? Може просто Вам путін плате за анти відгуки? Щоб почалась паніка і армагедон серед вкладників і щоб остаточно прикінчити українську банківську систему. До речі приватбанк також безпроблем плате % по вкладу, жодної затримочки не було і постійно звонят питають « Як Вам сервіс? Як ваше здоров*я? Чи все Вас влаштовує? » Мама і бабця отримують пенсії через приватбанк також вчасно і я зарплату також. Тому йшли б ви москалі прокляті до свого путіна звідси, всеодно Україну вам не скорити ніколи, краще сдохнути ніж бути рабом кремля і москалем.
+
+2
AnnaKiev
AnnaKiev
3 мая 2014, 17:49
#
Вальдемар, спиніться :). Я з Тернопільщини, бандерівка, так звана, куди ви мене до Путіна посилаєте??? У мене також якраз в цьому питання, чому мені не платять. От і намагаюсь вияснити.
+
+1
AnnaKiev
AnnaKiev
3 мая 2014, 17:53
#
І от почитаєш таких українців про «путін платить за анти відгуки» і не дивуєшся, що ми програємо по всім фронтам. Треба ж мати трохи тверезого розуму, а не робити висновки на основі даних від одного «знайомого». Почитайте відгуки на фінанс.уа, там також всі Путіним куплені?
+
+2
k2180782sna
k2180782sna
3 мая 2014, 23:31
Солнышко
#
Valdemar1987- это подставное лицо данного банка, задача которого « мутить воду » среди клиентов и рассказывать как все замечательно и как везде все выплачивают. Так что Анна из Киева не обращайте на него внимания и сильно серьезно к данным коментариям не относитесь, он коментирует всех еще с зимы…
+
+1
AnnaKiev
AnnaKiev
4 мая 2014, 00:16
#
Спасибо, буду теперь знать)
+
+1
Skoda12
Skoda12
5 мая 2014, 10:19
#
100%. Я с этим Вальдемаром дискутировал недели три назад, если можно назвать «дискуссией» разговор с зомби. Хоть бы ник сменил!
+
+1
Valdemar1987
Valdemar1987
4 мая 2014, 12:01
Valdemar
#
Щеб написали що я родич путіна. Я окрема фічина особа яка не має жодного відношення до банків ( якщо чесно то я їх також не люблю ) просто пишу те що мені достовірно відомо. Якщо я особисто бачив як мій товариш отримує % по вкладу без проблем то я так і написав. До речі в нього 7 травня закунчується депозит і вирішив знімати всю суму, отже 10-11 травня я скажу точно чи видає банк депозити чи ні. Бо мені і самому цікаво як таке може бути в цивілізованій, європейскій, демократичній країні щоб один і той же банк по-різному працював в окремих областях України, тут плате гроші а там ні — Полтергейст якись їй-богу.
+
+1
k2180782sna
k2180782sna
5 мая 2014, 22:02
Солнышко
#
Мы все с нетерпением ждем 10-11 мая, может вы знаете больше нас и в банкоматы хотябы денег завезут??? главное что бы вас не сдуло отсюда накануне, а если вы нам радостно сообщите что друг получил депозит до копейки, то дайте нам точный адресс чудо отделения и желательно хотябы имя доброго операциониста, мы все толпой туда кинемся
+
+2
lera2014
lera2014
5 мая 2014, 22:23
#
А ще от цікаво — чого б це людині, яка не є клієнтом банку, і не має жодного відношення до банків, заходити в цю тему, та ще й так активно в ній дописувати? немає чим зайнятися? то краще тоді може на схід, як він виразився, з москалями воювати!
+
+1
AnnaKiev
AnnaKiev
6 мая 2014, 16:06
#
Клікніть на його імя і зайдіть на його сторінку. Там видно, що ця людина (чи просто ТРОЛЬ) ходить по всім банкам і всім дає «поради».

«Троль» — це людина, яка розміщує брутальні або ПРОВОКАЦІЙНІ повідомлення в Інтернеті, наприклад, у дискусійних форумах.
+
+1
lera2014
lera2014
5 мая 2014, 15:32
#
Нахожусь в Тернополе! гривневый депозит закончился 17 апреля, выплатили 2000 гривен по 500, четыре дня ходила за ними! а сейчас — вообще ничего! если завтра снова не получу хотя бы несчастные 500 гривен, в среду буду пикетировать местное отделение № 65, пусть опозорятся на весь город, ато они тут еще в стабильный банк играются! присоединяйтесь, пишите, кто хочет поддержать!!!
+
+1
Valdemar1987
Valdemar1987
6 мая 2014, 14:30
Valdemar
#
Краще їдьте в Крим татарам помагайте або гайда до нас в нац гвардію борщ варити, ніж пікету влаштовувати під местным отделением № 65 =) Зразу видно що людина без хлопот і забот, ні роботи ні сім*ї. Цілими днями тільки на форумах агітує на протести, може краще на роботу піти?
До речі про депозит, пішли ми з товаришом у банк писати заяву про закриття депозиту а там нам сказали щоб ми йшли звідси по харошому, грошей нема і ще не скоро будуть. Тому прийшлось переоформлювати вклад ще на 3 місяці щоб невтрачати кошти, слава Богу хочь % виплачують.
+
+1
AnnaKiev
AnnaKiev
6 мая 2014, 16:17
#
Що і потрібно було доказати. А тепер уявіть, що є люди, яким ті гроші життєво потрібні ( мають борги чи заплановані великі платежі-покупки чи виїжають закордон), їх явно не влаштовують отакі переоформлення на повторні 3 місяці. То чого ж ви дивуєтесь, що хтось незадоволений такою роботою банку.
Спостерігати зі сторони легко і весело, доки до вас в кишеню не залізли і не вкрали ваші ж гроші.
+
+1
ааа ммм
ааа ммм
8 мая 2014, 22:50
киев
#
Вы такой умный, а мне с февраля деньги не могут вернуть закончившийся мой депозит, а сегодня узнала банк Ахметова и новая власть и не собирается его поддерживать будем деньги получать неизвестно когда поэтому только митинговать, я не собираюсь чтобы моими деньгами сепаратистов финансировали
+
+1
lera2014
lera2014
6 мая 2014, 14:48
#
Я на відміну від вас, Вальдемар, працюю та й сімю маю! а от вам явно нема чого робити, якщо чужими проблемами та банками опікуєтеся та з товаришами ходите по банках в робочий час! ото ж самі борщі і варіть, якщо на іншу роботу не здатні! :)

по темі: я відписалася в іншому топіку: нарешті мене почули в банку і виплатили сьогодні ще 500 гривень! як я вже писала, я вимагала щоденних виплат, живу поруч з банком, не проблема забирати гроші щодня! сподіваюся, виплата була не разова!

всім успіхів!
+
+1
dolka
dolka
8 мая 2014, 16:06
#
Хмельницький. Та сама проблема з цим банком. В батька закінчився депозит на 6000 грн 13 днів назад. Не видали поки ні копійки. Сума для банківської системи зовсім смішна. І якщо за цей час не знайшлося в касі грошей — то навряд чи можна про щось хороше говорити. Мій депозит закінчується 3го червня. Сподіваюсь, що до того часу вже хоч щось з банком проясниться. Ато доведеться переселятись жити до них в відділення або на пару годин і з дозволом робити все. що хочеш 2річного сина запускати, щоб не тільки мені дикомфорт своєю роботою створювали.

Написать комментарий

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 
×
окно закроется через 20 секунд