Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Банк ошукує людей

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
57eraval 17 июня 2015, 20:09
В мене така ситуація, фонд гарантування вкладів з надра банку переказав гроші Райффайзен Банк Аваль в місто Галич. Гроші налічно не дають, примушують людей гроші ставити в них під депозит під 10% річних. І то ще з тих 21,5% на державу. А кажуть: «Якщо хочите зняти, то за 2 дні розірвання депозиту, і тоді їх забираєте...» Але не доводять до відома людей що за розірвання депозиту знімають проценти. І я попав в таку ситуацію. Досить що фонд гарантування перерахував 17,99 грн за 1 $ що я втратив велику суму. Райффайзен Банк Аваль користувався моїми грошима, і ще зняв 550 грн за розірвання депозиту… Банкір Банку Аваль каже "інакше гроші не дадуть", і так вони обдурюють тут в місті Галич і обшукують людей.
Шановна влада, чи мають право вони обшукувати людей?! БАНК ВІДСТОЙ. ФУУУУУ
Райффайзен Банк
Ответ банка
18 июня 2015, 10:28
Шановний 57eraval! Звертаємо Вашу увагу, що виплата відшкодувань вкладникам ПАТ «КБ «НАДРА» здійснюється через систему Аваль-Експрес відповідно до стандартного процесу виплати переказів. Кошти можливо отримати в касі будь-якого відділення АТ «Райффайзен Банк Аваль», за умови наявності необхідної суми на момент звернення Клієнта.
З метою збереження клієнтських коштів, виявлення та подальше задоволення індивідуальних потреб Клієнта, співробітниками відділень проводиться робота щодо ознайомлення з продуктами Банку. При цьому, Клієнт залишає за собою право відмовитись від наданих пропозицій.
Додатково, зауважимо, що виплата коштів при достроковому розторгненні депозитного рахунку проводиться через 2 банківські дні з моменту отримання заяви від Клієнта. При цьому, за видачу суми вкладу протягом першого календарного місяця з дати укладення договору Вкладник додатково сплачує Банку комісію за розрахунково-касове обслуговування у розмірі 0,5% від суми вкладу. Банк має право самостійно утримувати дану комісію із суми вкладу при його виплаті шляхом здійснення договірного списання. Дані умови передбачені договорами, які укладаються при відкритті депозитів Банку.
Сподіваємось, що, надані Банком роз’яснення, сприятимуть порозумінню в ситуації, що склалась.
З повагою,
АТ «Райффайзен Банк Аваль».

Комментарии - 2

+
0
57eraval
57eraval
18 июня 2015, 19:06
#
Шановні, коли мені перерахували в ваш банк мої гроші, то нащо -примусово, їх ставити в ваш банк під 10% депозит. Щоб я потім втрачав велику суму грошей, при розірванні депозиту.
Один із депозитів, який перерахували в UniCredit Bank я получив одразу усю суму, а у вас я втратив 3 дні і ще 550 грн. Ваш банк в Галичі тільки думає як би здерти в людей гроші. Я ще гіршого банку не бачив, хоча я з багатьма банками співпрацюю і ними задоволений.
Ганьба, ганьба. Тепер буду обходити десятими дорогами ваш «банк». Банк дерунів
+
+3
IvanPetrov
IvanPetrov
22 июня 2015, 21:16
#
«обшукувати» — это «обыскивать»
Вы, видимо, имели в виду «ошукувати»
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться