Минфин - Курсы валют Украины

Установить

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
shoc1
олена шевченко
19 апреля 2017, 15:04
олена, кіровоград
Кропивницький. На спальний район Жадова — жодного банкомата. Сусідній район Попова — жодного працюючого з 16 квітня. Район вулиці Бєляєва — жодного банкомату. До найближчого банкомату потрібно їхати маршруткою. Можливо банк досі вихідний?
Райффайзен Банк
Ответ банка
20 апреля 2017, 17:44
Шановна Олено!
В першу чергу, дозвольте принести Вам вибачення за завдані незручності, якщо такі виникли в процесі обслуговування. Запевняємо Вас, що Банк докладає зусиль для забезпечення працездатності технічних засобів Банку, а також здійснює профілактичні заходи для запобігання виникнення можливих неполадок.
При цьому, з Вашого повідомлення неможливо встановити, які вулиці відносяться до вказаних Вами районів, а тому можливість спрямувати інформацію до відповідального підрозділу Банку для проведення заходів з відновлення працездатності банкоматів відсутня.
Зазначаємо, що Клієнти Банку мають можливість попередньо зателефонувати до Інформаційного центру Банку і отримати інформацію стосовно роботи, що їх цікавить банкомату на даний момент, або дізнатися адресу найближчого працюючого банкомату.
Додатково повідомляємо, що у разі обслуговування карткового рахунку на умовах Пакету послуг «Оптимальний плюс» зняття готівкових коштів в банкоматах інших банків можливе без стягнення комісії нашим Банком.
Ознайомитися з умовами обслуговування в даному Пакеті можливо на офіційному сайті Банку за посиланням: https://www.aval.ua/ru/personal/cards/packages/optimal_plus.

З повагою,
АТ «Райффайзен Банк Аваль»

Комментарии - 2

+
0
олена шевченко
олена шевченко
21 апреля 2017, 8:25
#
Шановний банк Аваль! Подивіться на карту міста Кропивницький. Не змогли знайти найбільші спальні райони? Вулиця ЖАДОВА: було 3 банкомати — зараз жодного, зняли. Вулиця ПОПОВА — 2 банкомати, на свята не працював жодний. Вулиця БЄЛЯЄВА — був один банкомат, зняли. Щоб зняти готівку необхідно їхати в центр міста.
+
0
RaiffaizenHanna
Ответ банка
RaiffaizenHanna
24 апреля 2017, 18:02
#
Шановна Олено!
Інформація, викладена у Вашому зверненні, була прийнята до уваги та направлена до відповідального підрозділу Банку.
Згідно з отриманою інформацією, найближчі банкомати встановлено Банком за адресами: вул. Попова, 9Б (Міська поліклініка № 5); вул. Попова, 11 (Пошта); Героїв України, 6/13 (Супермаркет «Фуршет»); Волкова, 11 (Магазин «Єлисеєвський»).
При цьому, зауважуємо, що банкомати, розташовані по вулицях Жадова та Бєляєва, демонтовано з не залежних від Банку причин. Запевняємо Вас, що співробітники нашого Банку докладають зусилля для надання якісних та комфортних послуг. Так, відповідальним підрозділом Банку проводиться розгляд можливості встановлення банкоматів за найближчою адресою.
Дізнатися про місце розташування банкоматів Банку можливо на офіційному сайті Банку (розділ «Відділення, банкомати і центри самообслуговування»), за посиланням: http://www.aval.ua/finlokator/ або зателефонувавши в Інформаційний центр Банку.
Також, зазначаємо, що Клієнти Банку мають можливість керувати власними рахунками, відкритими в Банку за допомогою послуги «Райффайзен Онлайн», підключення якої Ви можете зробити у зручному для Вас відділенні нашого Банку. Ознайомитися детальніше з умовами використання даної послуги можливо на офіційному сайті Банку, перейшовши за посиланням: http://www.aval.ua/ru/personal/online.
З повагою,
АТ «Райффайзен Банк Аваль»
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться