Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение Райффайзен Банка: Казатин, ул. Героев Майдана, 17

Адрес:
Винницкая область, Казатин, ул. Героев Майдана, 17
Телефон:
0 800 500-500
Время работы:
Пн-Пт: 08:30-17:30, (касса: 08:30-16:45), тех.перерыв: 16:45-17:00, Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Power Banking

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
3
8 декабря 2023, 9:32
30.11.23р. звернулася на відділення для оформлення депозиту, але по сьогоднішній день, рахунок так і не відкрили. Звернувшись на гарячу лінію почула відповідь, що обробляти моє звернення вони можуть стільки, скільки будуть вважати за потрібне. Але прочитавши коментарі про банк я в шоці і розумію, що перевірка триватиме ще не один день.
Але питання, що можна так довго перевіряти, кредитів ніколи не було, зате були депозити в інших банках, але так ніколи ніяких проблем з перевіркою не виникало.
Комментарии (3)
Ответ банка
Райффайзен Банк
8 декабря 2023, 9:39
Добрий день!

Нам дуже прикро, що склалась така ситуація та Ви отримали негативні емоції. Розуміємо, що кожен Клієнт бажає відкрити депозитний вклад на найвигідніших умовах. Ми піклуємось про надійність Ваших коштів та щоденно працюємо над тим, щоб всі Клієнти були задоволені. Хочемо зазначити, що у нашому Банку працюють компетентні та досвідчені працівники, які зацікавлені у вирішенні питання у максимально короткий термін.

Ми з радістю допоможемо Вам вирішити питання, тому просимо написати нам в приватні повідомлення Ваш фінансовий номер телефону, або ідентифікаційний код. Будемо вдячні за зворотній зв’язок!

З повагою та турботою,
@RaifHelp
4
15 февраля 2023, 22:06
Сьогодні заблокували мою картку, причина досі для мене не відома, мені її не говорять, сказали що це конфіденційна інформація, сказали що я більше не можу навіть відкрити новий рахунок! Я досі в недорозумінні! 12 років користуюся цим банком і ніколи ніяких притензій не було і мене все влаштовувало, до сьогоднішнього дня! Без пояснень і всього іншого!
Комментарии (5)
Ответ банка
Райффайзен Банк
16 февраля 2023, 8:57
Доброго дня!
Дякуємо за очікування відповіді.
Нам дуже приємно мати з Вами співпрацю такий тривалий період, ми це цінуємо.
Хочемо зауважити, що Банк не блокує рахунки безпідставно. У випадку, якщо при використанні рахунку виявлено порушення умов договору та його було використано не за призначенням, карти до рахунку обмежуються та подальше використання рахунку є неможливим.
Для більш детального аналізу ситуації, просимо Вас завітати у найближче відділення Райфу.

З повагою та турботою,
@RaifHelp
без оценки
28 февраля 2017, 23:40
Підкажіть будь ласка!!! моя мама вставила карточку прозора в термінал самообслуговування, хотіла положить гроші на кредитний рахунок, там залишалася сума3257.18гр.треба було положить 542.82гр.але ввела 550гривень,і другий раз 542.82гр.і ця сума знялась з її кредитки,і видало три великі чеки а грошей не було куди всунути! вона пішла в банк з квитанціями, пояснила ситуацію,і начальник відділення пояснила що ця сума повинна повернутись через день, два! тоість 1092.82гр.мама заспокоїлась,і проплатила через касу те що повинна була положить на кредитний ліміт! пройшло більше місяця,і ніхто не шивелиться,і на данний момент висить мінус,і ще і проценти ростуть!!!
Написать комментарий
Ответ банка
Райффайзен Банк
7 марта 2017, 16:27
Шановна olgunija!

За встановленою інформацією, 13.01.2017 р. Ви намагалися виконати поповнення кредитного карткового рахунку через Інформаційний кіоск Банку. Даний технічний засіб дозволяє здійснювати безготівкові платежі та перекази між власними рахунками Клієнта і на користь третіх осіб за допомогою платіжних карток, та не обладнаний слотом для приймання готівки. Готівкове поповнення кредитної картки можливо виконати через депозитний банкомат або касу Банку.
Враховуючи зазначене, фактично Ви здійснили два безготівкових платежі з кредитного карткового рахунку, один з яких було списано з рахунку та одразу повернено. Другий платіж було направлено на погашення відсотків за кредитом.
Оскільки погашення заборгованості за кредитним картковим рахунком шляхом списання коштів з цього ж рахунку технічно неможливе, для уникнення прострочення планового платежу співробітником відділення Вам було рекомендовано здійснити поповнення іншим способом, наприклад, через касу Банку. Станом на 07.03.2017 р., кошти, помилково сплачені Вами 13.01.2017 р., повернено на Ваш рахунок у повному обсязі.

З повагою,
АТ «Райффайзен Банк Аваль»

На странице собрана вся информация про отделение Райффайзен Банка по адресу Казатин, ул. Героев Майдана, 17.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  Райффайзен Банке - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении Райффайзен Банка  расположенном по адресу Казатин, ул. Героев Майдана, 17- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.