Минфин - Курсы валют Украины

Установить
tobias
Зарегистрирован:
18 марта 2011

Последний раз был на сайте:
2 июня 2022 в 14:05
Подписчики (13):
ballistic
ballistic
3 года
knaz197
knaz197
Anko
Anko
Valent
Valent
Киев
VictorS
VictorS
indagame
IndaGame Games
34 года, Киев
fozik
fozik
London
London
vadimstor1
vadimstor1
55 лет, Киев
pointOFview
pointOFview
Ndf
Ndf
Був Кийов, а став ...
Lavrenenko
Валентина Лаврененко
Київ
все подписчики
tobias — інші світи
9 января 2013, 16:42

Ціна життя в Україні

«Выплата морального ущерба – довольно редкое явление. Как правило, выплату такой компенсации суд присуждал в случае гибели потерпевшего. Мы платили максимальную сумму, указанную в законе, а если потерпевшая сторона запрашивала больше, и суд соглашался с ее доводами, то оставшуюся часть платил виновник ДТП», – отмечает глава правления СК «Княжа» Дмитрий Грицута. Суды устанавливали небольшие суммы выплат морального ущерба – 1-2 тыс. грн. «Максимальная сумма, которую получили родственники погибшего в ДТП кормильца – 200 тыс. грн. Компенсацию выплатила компания, которой принадлежал автомобиль», – вспоминает старший партнер адвокатской компании «Кравец, Новак и партнеры» Ростислав Кравец.

dozor.kharkov.ua/news/authority/1131992.html
 

27 грудня, близько 18:00, на 32 кілометрі траси Київ — Обухів сталася дорожньо-транспортна пригода за участю Костянтина Меладзе. Рухаючись у напрямку Києва, Меладзе за кермом Lexus поблизу транспортної зупинки П'ятихатки збив на смерть 30-річну Ганну Пищало. Меладзе проходить у даній справі як свідок.
За словами сусіда загиблої Ганни Пищало Петра, Костянтин виплатив родині постраждалої $ 30 тис. «Те, що сталося, — це велике горе, але ми Костянтина не звинувачуємо, адже на його місці міг опинитися хто завгодно. Меладзе добра, порядна людина, обіцяв допомогти родині. Кажуть, він уже зустрічався з чоловіком Ганнусі і передав $ 30 тис. Чув, днями він збирається приїхати в гості», — заявив чоловік.
У родині Ганни від коментарів відмовилися. На запитання журналістів про допомогу Меладзе сестра загиблої відповіла: «Чи допомагає нам Меладзе? Це наша справа. Наша та Костянтина».

ua.korrespondent.net/kyiv/1474088-dtp-za-uchastyu-meladze-u-den-tragediyi-muzikant-mig-porushiti-pravila-dorozhnogo-ruhu-trichi
 

Авіакатастрофа, в якій загинули 78 людей, сталася над Чорним морем 4 жовтня в 2001 році.

Український уряд вже виплатив $15,6 млн. компенсації родичам загиблих.

news.tochka.net/ua/71053-minoborony-ne-budet-platit-za-sbityy-raketoyu-samolet/
 

Україна виплатила сім'ям жертв катастрофи моральну компенсацію в розмірі $200 тис. на кожного загиблого.

news.tochka.net/ua/71085-passazhirskiy-samolet-sbila-ne-ukrainskaya-raketa-foto/
 

«Правда Ярославичів» спрямована насамперед на охорону життя княжих чиновників, княжої власності і власності найвпливовіших посадових осіб Давньоруської держави. Найвищі штрафи (80 гривень) встановлювалися за вбивство дворецького, під'їзного, тіуна і старшого конюха, значно менші (12 гривень) — за вбивство старости, найменші (5 гривень) — за вбивство княжого рядовича. До юрисдикції князя поступово втягувалась і верв: якщо вбивцю не знаходили, то віру сплачувала саме верв, у якій було знайдено тіло загиблого. У разі, коли постраждалий скоював злочин, то його могли «вбити як собаку» без сплати віри. Ці норми зафіксовано у ст. 19—25 «Правди Ярославичів», тобто перші її сім статей запобігали посяганням на життя служилих людей.
Значним кроком у розвитку правової культури Київського князівства стали дві наступні статті, де встановлювалося покарання за вбивство смерда або холопа у 5 гривень та за вбивство раби-кормилиці або дядька-вихователя — 12 гривень.

uk.wikipedia.org/wiki/...

Просмотров: 1152, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться