Минфин - Курсы валют Украины

Установить
riabov
Виталий Рябов
Зарегистрирован:
19 января 2011

Последний раз был на сайте:
11 октября 2023 в 20:51
Подписчики (21):
katrin8
Катерина Абрамчук
Днепропетровск
Scarab
Scarab
36 лет
sashakam
Александр Каминский
42 года, Тульчин
liuda19
Люда Васильчук
житомир
ludmilla100519
ludmilla100519
SIRA
SIRA
katya555
Екатерина Подгурская
39 лет, Ялта
evgenijj
евгений запрягаев
33 года, никополь
IgorV
Igor Vasin
47 лет, Днепропетровск
borovskiy1992
Игорь Боровский
violeta
violeta
korenanast
korenanast
Харьков
все подписчики
партнер Юридической компании «Конкорд»
2 июня 2011, 20:51

Державна податкова служба розповідає анекдоти. Про себе.

Ось така новина з'явилась на офіційному сайті ДПАУ. Порадували. Який вже раз:

«Майже половина перевірених підприємств Волині добровільно збільшили податкову віддачу

Аналіз результатів декларування до сплати податку на прибуток за І кварталі 2011 року свідчить про те, що 46,2 відсотка із перевірених підприємств Волині підвищили податкову віддачу проти відповідного періоду минулого року. Про це учасників засідання Громадської ради при ДПА у Волинській області, присвяченому обговоренню нагальних питань, що перешкоджають розвитку підприємницької діяльності, поінформувала  заступник голови ДПА в області Інна Степанюк.

За умови, що з березня  в області наполовину зменшено кількість запланованих документальних перевірок підприємств і призупинені фактичні  перевірки малого і середнього бізнесу, такий стан справ переконує у готовності бізнесу платити належні податки і збори добровільно, — запевнила заступник голови. 

„Саме з цих міркувань вважаємо, що обраний нами режим конструктивного діалогу з платникам податків – найбільш ефективний для виконання завдань з наповнення бюджету,” — наголосив на засіданні голова ДПА у Волинській області Микола Гринюк. — Ми завжди закликаємо бізнес до відкритого спілкування без апеляцій та судів.”

Відтак, учасники засідання Громадської ради, у складі якої – представники бізнесу, організацій роботодавців, профспілок та УСПП, визначалися щодо спільних конкретних заходів за умови ухвалення урядових ініціатив щодо вдосконалення податкового законодавства. За пропозицією першого заступника голови ДПА в області Андрія Тимейчука,  погодилися  з необхідністю  організації спеціальних консультаційних пунктів і практичних семінарів  для малого бізнесу і домовилися про спільні зустрічі у випадку виникнення суперечливих питань.

На запитання керівника Асоціації захисту прав малого і середнього бізнесу „Бізнес-Волинь” Ігоря Дильова про  те, чи може бізнес — середовище сподіватися на вагомий голос податкової в період адаптації до нових податкових умов,  керівник волинських податківців запевнив: „Платники податків можуть розраховувати, що ми завжди надамо послуги найвищої якості в роз’ясненні норм Податкового кодексу та адмініструванні податків.”»

Не може не радувати поява нового терміну: тепер поряд з «податковим навантаженням» платники податків, ймовірно, мають демонструвати «податкову віддачу».

Чим, цікаво, зумовлена раптова «готовність бізнесу платити належні податки і збори»? Різкою зміною свідомості? Чи бажанням сплатити зовнішні борги держави?

«Ми завжди закликаємо бізнес до відкритого спілкування без апеляцій та судів.” — Це що, пропозиція, аферта, так би мовити...?

А „послуги найвищої якості“? Відомо ж: чим вища якість — тим вища платня.

А ви готові платити?

Просмотров: 3366, сегодня — 1
Следить за новыми комментариями

Комментарии - 4

+
+10
RaSvet
RaSvet
2 июня 2011, 21:28
#
А ви готові платити?
Ни!!!
+
0
Lotos007
Lotos007
3 июня 2011, 22:16
#
Нарешті, ці анекдоти почали росказувати прилюдно.
А то все тишком-нишком. Що, нема що їсти? Та й не буде. Папір є папір.
Але, ВВП — це мрія вже сдається не тільки «пересічних».
+
+5
Роман Сивков
Роман Сивков
6 июня 2011, 10:40
#
Введи в поисковик гугл фразу «Расценки на услуги в нашем справедливом „народном“ суде » Я сам оказался в такой ситуации как эти предприниматели-82тыс грн.якобы я украл! налоговая проверка-тупо не принимают выписанные контрагетом(действующим!!)налоговые накладные на сумму 480 тыс (НДС-80тыс) невзирая на предоставленные ссылки на разьяснения самих налогов органов Законов украины, др нормативных документов-тупо считают их недействительными.на все жалобы- посылают… в суд.теперь надо нанимать адвоката и др. А почему? да потому что им по х… они нас… ли на тебя навесили 80 тыс неуплаченных якобы налогов А вот если бы был закон о том что проверяющий орган после суда штрафовать в пользу оклеветанного то боялись бы
+
0
Lotos007
Lotos007
6 июня 2011, 13:24
#
"… не принимают выписанные контрагетом
(действующим!!)..."

«… Папір є папір...»?
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться