Минфин - Курсы валют Украины

Установить
dikkens
Сергей Панасенко Записки dikkensa
Зарегистрирован:
31 мая 2010

Последний раз был на сайте:
17 апреля 2024 в 19:16
Подписчики (288):
svaer022
svaer022
meag
meag
50 лет, Вараш
ILONA2404
Ілона Мельник
44 года
Zvzzz
Серый Петров
54 года
klienkatNadra
klienkatNadra
Kiev
naf422
naf422
24796230
IN GOD WE TRUST
belokyra
A ZART
44 года
slexus
slexus
GrugoriyHoland
GrugoriyHoland
57 лет, Киев
66550076
Антон Горячун
Index
Index
все подписчики
Сергей Панасенко — Записки dikkensa
31 мая 2012, 10:10

Обращение украинских участников к премьеру Азарову.

Відкритий лист до Прем‘єр-міністра України

Миколи Яновича Азарова

 

Шановний Миколо Яновичу!

 

18 травня вітчизняні засоби масової інформації оприлюднили лист Голови Національної комісії з регулювання ринку фінансових послуг А.Стесевського, у якому містилися рекомендації щодо боротьби проти фінансових пірамід. Це стало початком брутальної інформаційної кампанії, спрямованої на дискредитацію «МММ – 2011», піком якої стали відверто брехливі заяви про нібито крах фінансової піраміди. Брудні інсинуації, які використовуються нашими опонентами викликають почуття образи і обурення у лавах учасників нашої системи, яка, між іншим, є формою добровільної співпраці громадян, а отже є елементом громадянського суспільства.

Шановний Миколо Яновичу!

Як громадяни України ми, безперечно, високо цінуємо Ваше звитяжне прагнення всіляко покращити життя Українського народу та не менш щире бажання захистити нас – громадян України від всіляких шахраїв та пройдисвітів. Безумовно, захист інтересів громадян є прямим обов‘язком обраної народом влади. Але не варто забувати, що влада у правовій державі, мусить керуватися у своїх діях виключно законом, а не симпатіями чи антипатіями чиновників, нехай навіть таких високоповажних та високопоставлених як А.Стесевський. Тим більше не годиться представникам влади дезінформувати суспільство, тавруючи велику кількість наших співгромадян, які є учасниками «МММ –2011», клеймом або негідників, або дурнів, спираючись виключно на власні припущення і підозри.

Шановний Миколо Яновичу!

Ми не просимо Вас припинити інформаційну кампанію проти нашої системи, але ми вимагаємо проводити цю кампанію чесно, використовуючи лише достовірні факти, а не підступну брехню. У свою чергу, ми готові надати будь-яку інформацію, стосовно нашої системи, бо нам нема що приховувати ані від суспільства, ані від влади.

Більше того, пропонуємо Вам особисто стати учасником «МММ – 2011» і на власному досвіді переконатися, що все всім платиться, а наша система є не «збіговиськом шахраїв та дурнів», як вважають наші критики, а системою, яка об‘єднує свідомих громадян, готових допомагати одне одному і узгоджено діяти заради спільного блага.

http://sergey-mavrodi.ms/news/view_5993.html

Просмотров: 571, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться