Минфин - Курсы валют Украины

Установить
VictorS
Зарегистрирован:
14 ноября 2012

Последний раз был на сайте:
10 апреля 2024 в 18:52
Подписчики (482):
squeez
squeez
kingcity
kingcity
53 года, Львів
Secsott
Secsott
044blog
044blog
36 лет, Киев
norma3
norma3
987
987
83897534
Dmitriy Pankov
Odessa/Yuzhny
Pawa13
Pawa13
naf422
naf422
KIA47
KIA47
uliymua
uliymua
meag
meag
50 лет, Вараш
все подписчики
VictorS — Я вернусь
14 сентября 2017, 16:00

Нехай щастить

Ватна свідомість: На що розраховують ті, хто їде в Україну з аусвайсами «Л-ДНР»

Останнім часом просто нашестя якесь «ватників», які приїздять в Україну з паспортами псевдореспублік

Depo.

14:00

Коли читаєш повідомлення з офіційних джерел на кшталт «прикордонники України затримали громадянина, коли він їм пред'явив „паспорт “ЛНР», виникає одне питання, що у цього «ЛНРівця» в голові. Що там повинно бути, щоб незворушно приїхати на КПВВ і дати в руки прикордонника цей аусвайс? На що така людина розраховує? Типу, на авось або на «і так прокатить»? Чи на гостинний прийом?

От серйозно, невже у них там такий інформаційний вакуум, що вони не в курсі, що в Україні «паспорти» і інші папірці «республік» недійсні, а людина, яка з ними попадеться підпадає під статтю, підлягає допиту і перевірці на зв'язки з незаконними збройними формуваннями?

І такі ж випадки не рідкість, останнім часом просто нашестя якесь. З цими аусвайсами їдуть і через КПВВ Донбасу, і через прикордонний пункт з анексованого Криму, і з Росії.

Минулого року взагалі позамежна була історія. Значить, мінометниця «ЛНР» воювала-воювала проти «укрів», в потім (вдумайтеся) поїхала з «ЛНР» через Росію в Україну, щоб вийти тут заміж, і надала прикордонникам «паспорт „ЛНР“ під час проходження прикордонного контролю.

При цьому вона пояснила, що український паспорт знищила її донька, яка також є активною прихильницею „русского міра“. Під час огляду правоохоронці вилучили у мінометниці посвідчення „народної дружини Луганщини“ та особистий металевий жетон „ВС Новороссії“.

Чесно, поки це все опишеш, вже можна мізки зламати, а у „новоросів“ жодних протиріч не виникає: стріляти в укропів, а потім одружитися за „укропськими законами“ на „фашистській“ території, але з паспортом „республіки“. Все нормально, так і має бути.

Те саме можна сказати і про бойовика „ДНР“ з позивним „Крутий“, який у лютому цього року їхав через КПВВ „Майорськ“ по пенсію на територію України. Теж ніяких протиріч у нього не виникало. А шо такого?

Ще один випадок, на контрольному пункті в'їзду-виїзду, що в Мар'їнці в квітні затримали жителя окупованої Макіївки з паспортом „ДНР“.

Пізніше „звільняти“ свого товариша приїхав друг — теж „громадянин ДНР“. Привіз він 100 доларів, щоб підкупити українських правоохоронців.

От що у людей в голові? Їхати на „фашиську територію“ з паспортом ворога цих „карателів“, пред'являти його, а потім сильно дивуватися затриманню і намагатися дати хабар „піндоськими“ грошима. Як таке в одну свідомість вмістити?

Ще приклад. Зовсім свіжий. 52-річна українка спочатку приїхала в анексований Крим з Росії з „паспортом “ДНР». На Росії ж ці аусвайси ніби як дійсні. Але потім вона прямувала з цим «паспортом» в Україну. І спокійно надала його для прикордонного контролю на КПВВ «Чонгар».

Але побила усі рекорди співробітниця телеканалу «ЛНР» з Луганська Юлія Чумакова. Тут Історія без паспорта «ЛНР», але все одно визначна.

Вирішила Чумакова стати ближче до «гейропи» і отримати український закордонний паспорт. При цьому вона знала, що знаходиться в базі «Миротворця», але все ж поїхала в український Старобільськ в міграційну службу подавати заявку.

Коли вже відправилася закордонний паспорт забирати, її затримав співробітник СБУ прямо на виході з установи. До речі, паспорт закордонний їй таки видали.

Співробітники СБУ доставили її у Сіверськодонецьк, цілих 6,5 годин допитували, але відпустили. Чумакова все одно сильно образилася на «кривавих фашистів» і пішла зі скаргою в «МГБ „ЛНР“, де розповіла, що при допиті вона бачила „великі папки кримінальних справ по керівництву ДТРК“.

У „Миротворці“ зазначено, що Чумакова — головний бухгалтер „ДТРК “ЛНР», проте у ЗМІ окупантів її чомусь називають журналісткою або екс-працівницею телеканалу. Найсмішніше, що дані на неї є і в базі Work.ua.

Виявляється, вона шукала роботу у Києві у 2014 році. Але щось пішло не так.

Юлія Чумакова — молода жінка, їй усього 35 років. Але це не заважає їй робити абсолютно суперечливі вчинки, які межують з нездоровим глуздом.

Тобто, отримати закордонний паспорт в українських «фашистів» і мати можливість подорожувати, у тому числі без візи у ЄС, це нормально. Але треба приїхати в Луганськ і піти жалітися в «МГБ» на «каратєлєй» з СБУ, які її відпустили.

Всіх цих людей об'єднує те, що вони колаборанти, але якісь неправильні, з множинними особистостями. Одна їх особистість визнає себе громадянином України, визнає Україну правовою державою і всі українські документи теж визнає чинними. Саме тому вони їдуть в Україну одружуватись та отримувати пенсію, закордонні паспорти.

Інші їх особистості погрузли в «русском мірє», де Україна взагалі не держава, і вони до неї ніякого стосунку не мають. Тому українців можна вбивати, можна гордо їхати до них з «паспортами „ДНР“ і „ЛНР“, можна скаржитися на них в „МГБ“.

Просмотров: 670, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии - 1

+
0
Andrey M
Andrey M
18 декабря 2018, 13:45
#
« Значить, мінометниця «ЛНР» воювала-воювала » — может она не минометчица а просто миньетчица, ине воевала а ...?:)
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться