Минфин - Курсы валют Украины

Установить
Kurt
Kurt Kurt
Зарегистрирован:
11 ноября 2011

Последний раз был на сайте:
11 октября 2023 в 21:19
Подписчики (101):
naf422
naf422
gordienkal
gordienkal
perpetun
perpetun
lora
lora
cado08
cado08
40 лет, Мариуполь
dirkar
dirkar
nik700
nik700
Днепропетровск
vg2012
vg2012
65 лет, Днепродзержинск
Andry
Andry
rasmin
rasmin
Chitatel
Chitatel
Anko
Anko
все подписчики
Kurt — Kurt
http://kurt-anti.livejournal.com/
12 августа 2014, 20:24

Что страшнее война или курс?

У меня реальное впечатление, что заповедные дегенераты больше боятся курса бакса, чем войны… Типа, война далеко, убивают лохов и поцреотов, а курс — вот он, трах… личный карман дегенеративного пересичного-животного каждый день. Именно таковы рассуждения даунов и быдло-стада и именно поэтому это заповедник, полный дегенеративными животными.

Тем временем уроворье под руководством пи… аса Порошенко какую-то такую ху… замутило с российскими фашистами, что даже Красный Крест в шоке, не говоря за какого-то там Ляшка:

«Росія порушила домовленість із Червоним хрестом і відправила гуманітарний вантаж в Україну, не надавши попередньо список того, що знаходиться в вантажівках. Про це в інтерв'ю Deutsche Welle заявив представник Міжнародного Комітету Червоного Хреста Андре Льорш. „Проте до цих пір ми цього списку не отримали. Саме тому нас так здивувала звістка про те, що з Росії все-таки направлена колона гуманітарної допомоги. Ці повідомлення остаточно нас заплутали: тепер ми повинні самі розібратися в тому, що відбувається“, – заявив він. За словами Льорша, у вівторок має відбутися телефонна розмова президента Червоного хреста з президентом Петром Порошенко для того „​​щоб з'ясувати, що взагалі коїться“.»

Именно поэтому автор называет укроворье пятой колонной российских фашистов в квадрате. И именно российские фашисты гуляют по Киеву под охраной мусоров, а майдановцев гайцы пи… ят, уже не прикрываясь:

«Сутичка зав'язалася між представниками Автомайдану і міліцією біля будівлі Верховної ради. Про це повідомляють „Українські новини“. Близько 30 представників Автомайдану підійшли до будівлі парламенту для того, щоб забрати шини, які, за їх словами, вони раніше принесли. Після невеликої словесної перепалки з міліцією активісти перестрибнули через паркан і спробували забрати шини. Спочатку міліціонери обступили шини і не давали автомайданівцям їх забрати. Після цього активісти спробували силою забрати шини, і зав'язалася сутичка і розмова на підвищених тонах. Після того, як протестуючі забрали більшу частину своїх шин, вони перемістилися на площу перед Радою. У якийсь момент до них підійшла група співробітників міліції та почала бити людей, однак протестувальники відтіснили їх до периметру біля будівлі парламенту. При цьому вони продовжують вимагати прийняття закону про люстрацію, а також стверджують, що під час сутичок було затримано два активіста.»

Майдаунам не нужно было идти на поводу укроворья и выдвигать в лидеры малое укроворье Порошенко-Яценюка-Кличка. Им об этом автор говорил каждый день, но никто не захотел слушать. Посему, майдауны, не люстрацию в заповеднике, а болт уже вам от ваших же выдвиженцев ударовцев-боксеров и прочей швали в зраде:

«Спікер Верховної Ради Олександр Турчинов каже, що питання люстрації парламент розгляне колись небудь. Про це він сказав після того, як із ложі преси у ВР пролунали заклики голосувати відповідний закон.»

Какая в ж… люстрация или даже новый закон о выборах в зраду, если это должны сделать сами люстрируемые и те, которые должны быть выставлены за дверь зрады навсегда, а лучше посажены навсегда? Мечтайте, майдауны и дальше, вместе с идиотом Егоркой Соболевым:

«Депутати не змогли включити до розгляду у ВР жодного проекту змін до виборчого законодавства, керівники фракцій пішли на консультації. Про це заявив спікер Верховної Ради Олександр Турчинов.»

Но все же самым циничным ударом в этот день для дегенеративных животных заповедника стал этот посыл Маньки-Облигации Гонтаревой:

«НБУ готовий вдатися до жорстких адміністративних заходів на валютному ринку, якщо ситуацію неможливо буде стабілізувати ринковими методами. Про це заявила голова НБУ Валерія Гонтарєва, виступаючи у Верховній Раді. „Хочу попередити усіх, хто вдається до панічних настроїв, що всі, хто скуповує валюту за завищеним курсом на тіньовому ринку, скоро будуть про це жалкувати, тому що НБУ стабілізує систему уже найближчим часом“, — заявила вона. Гонтарєва все таки сподівається, що стабілізувати курс вдасться за ринковими інструментами.»

Цирк в том, что все представители укроворья в НБУ всех времен и эпох за четверть столетия говорили и говорят это — и Ющенко, и Стельмах, и баштан, и сорока-воровка, и теперь Манька-Облигация. И никогда я, как скупщик валюты, за все это время не пожалел. Почему, заповедные дегенераты? Потому что это всегда одна и та же брехня, на которую ведетесь только вы, заповедные дегенераты и деподебилы. И у меня вопрос, кто из вас, дегенеративные пересичные заповедника, верит в такое:

«Кошти на підтримку ліквідності банків регулятором не виділялися. Про це під час виступу у Верховній Раді заявила голова НБУ Валерія Гонтарєва. „Ні копійки рефінансування на підтримку ліквідності банків на сьогоднішній день видано не було“, — сказала Гонтарєва.»

А-ха-ха… Хо-хе-хи… Ха… Пи… ц, так нагло врать в расчете только на самых е… утых, забитых и затра… анных укроворьем пересичных.:) Это ж все на фоне 13,6 на МБ и 14,40 на продажу в ПОВ! Уже даже частные покупаны готовы по 14 покупать!

В общем, печально все. Как были вы даунами и дегенератами, та и подохнете трах… тыми и наеб… ыми животными. Можно не иметь денег и даже жить в окружающем тебя дерьме, но нужно иметь честь и достоинство. У вас же — ни денег, ни чести, а только бесславный конец в предстоящей войне и разрухе. Потому и Апокалипсис, по вам, заповедные дегенераты. Апокалипсис честному, порядочному и разумному человеку ничего сделать не сможет априори. :)

Просмотров: 648, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться