Минфин - Курсы валют Украины

Установить
Humbert
Humbert
Зарегистрирован:
13 января 2010

Последний раз был на сайте:
11 октября 2023 в 20:41
Подписчики (250):
register
register
45 лет, Харьков
Servit
Servit
67 лет
33942623
Avgur Chetverikov
Kharkov
kosdie
Космас Диегезис
pochemyK
pochemyK
53 года, Киев
wall
wall
Serg71
Serg71
24 года
oft105908
Иван Русский
Спб
43507899
Bot ttt
Киев
Letos
Letos
38 лет
Allin
Allin
45 лет
Tayfunmutlu
Tayfunmutlu
все подписчики
29 апреля 2017, 13:24

ЮРА-ПІВТОРА МІЛЬЯРДА, АБО ГЕНЕРАЛЬНИЙ ПРОКУРОР, ЯК ЕТАЛОН ЮРИДИЧНОГО ДЕБІЛА.

Друзі, це повна *** ! Все, приїхали. Кінцева зупинка. Перемога, *** … Клінічних ідіотів.

Пам'ятаєте анекдот, як Рабінович виграв у Спортлото?

— Сьома, а правда, что Рабинович выиграл десять тысяч в Спортлото?
— Правда. Только не десять тысяч, а сто рублей. И не в Спортлото, а в преферанс. И не выиграл, а проиграл.

Ось, така сама муйня, малята, і по конфіскації півтора мільярдів баксів «Януковича і його оточення». В реалі немає ніяких грошей Януковича, про які заявили Турчинов і Луценко. Немає ніякого оточення Януковича і, взагалі, абсолютна більшість, типу, конфіскованих грошей, це облігації внутрішньої позики, які ще й конфіскували по правовому бєспрєделу.

Я одразу, ще вдень, відчув що тут щось дуже нечисте. Але не підозрював, що все так погано.

В пресі з'явилася фотокопія вироку, за яким
комсомольскі довбодятли Турчинов і Луценко оголосили про конфіскацію $1.5 мільйарда. І якщо Турчинов не має відношення до юриспруденції, хоча міг би з кимось проконсультуватись з цього приводу, то юридичний ідіотизм Генерального прокурора дає феноменальні за своєю дурістю правові наслідки.

Коротше. В Краматорську судили якогось Аркадія Кашкіна, жителя селища Високе Харківської області, заступника директора ТОВ «Києвське». Вирок вступив в законну силу. І, опа! Палучітє півтора мільярди долЯрів!

Як так? Що за нах? — А це таке ноу-хау від військового прокурора сил АТО Костянтина Кулика! Спешиал фо Юрій Віталійович! Дивимось копії вироку і слідкуємо за прокурорськими руками. :)

— 13 березня цього року, військова прокуратура сил АТО, в порушення підслідності і територіальності, видкриває в м. Краматорську кримінальне провадження відносно харків'янина Кашкіна за легалізацію незаконних доходів і створення злочинного угрупування.

— А вже через 13 днів, в які вмістилися досудове розслідування, ознайомлення з матеріалами справи і судове слідство, з вивченням доказів та дебатами сторін, Краматорський суд виносить вирок Аркаші Кашкіну у якому конфіскує півтора мільйарди долЯрів. Лондонський суд плаче від заздрості. Ні, ридає! 13 днів!

А тепер самий цимес. Власне, що сталося? До вироку громадянину Кашкіну, за подачею військових прокурорів, юридична вівця, суддя Переверзева, прикрутила кіпрські фірми, причетність до яких Кашкіна у вироку не зазначена і не доведена і які взагалі проходять по іншій кримінальній справі №42015000000000915, яка, в свою чергу, була виділена з кримінального провадження №42014000000000359.

І саме до коштів цих фірм суддя Переверзева застосувала спеціальну конфіскацію, незважаючи на те, що санкції ч.3 ст. 209 і ч. 1 ст. 255 КК України, за якими засуджено Кашкіна, не містять спецконфіскації (!), а закон щодо саме такої спецконфіскації за смислом таких і схожих статей взагалі ще не прийнятий!

Додаємо розуміння того, що абсолютна більшість коштів за цією спецконфіскацією, це ОВДП, тобто, фінансове повітря і стисло закріплюємо пройдений матеріал:

За вироком громадянину Кашкіну, в абсолютно і безпрецедентно незаконний спосіб, застосована спецконфіскація грошей, які власне, ще й не зовсім гроші, фірм, тобто третіх осіб, які до Кашкіна не мають відношення. Профіт!

А, ще й Костя Кулик, якого моральна потвора Матіос вигнав від себе за паскудство, за все це юридичне лайно отримав посаду в ГПУ і захист від Луценка.

Ви можете спитати: а де тут, власне Янукович і його гроші? Хто такий Кашкін у якого статки, як у Ахметова? А не має значення. Значення має лише брифінг Генплокулола.

Вобчем, коли наша влада в черговий раз досягає дна, знизу громко стукає Юрій Віталійович. Головою.

АПД! Дебіли з військової прокуратури і ГПУ притягли зіц-директора з селища Високе Аркашу Кашкіна до кримінальної відповідальності фактично другий раз за одне і теж саме! Кашкін вже має вирок по своєму фіктивному підприємництву в ролі підставного директора фірми «Газ України 2020 » І вот, опять. Причому, прокурорські дебіли також змусили підписати Кашкіна вже другу угоду з прокурорським слідством з одних й тих самих обставин!

http://www.nefterynok.info/…/podstavnogo-direktora-gaz-ukra…

АПД-2 Перший вирок Кашкіну.

http://reyestr.court.gov.ua/Review/43536672

АПД-3. Що нам сказав Луценко про вирок /Кашкіну/ за яким, нібито, конфісковано $1,5 мільйарда :

«В ході судового розслідування було досягнуто угоди із членами злочинної організації, які вказали на способи і учасників діяльності злочинної організації Януковича», – зазначив Луценко.

А ось, що встановлено попереднім судом у вироку Кашкіну про його роль у фірмі Газ України 2020 :

«У подальшому ОСОБА_2, /Кашкін / будучи лише формально учасником та директором товариства, не виконував функцій, покладених на нього згідно статуту підприємства, не вчиняв дій щодо управління ТОВ «ГАЗУКРАЇНА-2020», не приймав участі у фінансово-господарській діяльності цього підприємства та не отримував від неї прибутку.»

Юра, дебіле навіщо брехати, якщо все легко перевіряється? Кашкін нуль без палички у цій справі, а ти верзеш, що він щось там вказав про злочинну організацію Януковича. Де Кашкін і де Янукович, а Юра?

(с) Олександр Ружанський

Просмотров: 653, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии - 5

+
+51
Allin
Allin
29 апреля 2017, 13:53
#
Ну и шо,… зато шуму-то скока, переможных зырканней по сторонам,… все эфиры слюнями забрызгали — а тырнет хохочет, т.к.
Али-Баба сидит в Ростове на мешках с капустой и пивком с воблой утешается.
Таково житие нашей верхушки — стырил,… и в почётное изгнание.
+
+37
Natalie11
Natalie11
29 апреля 2017, 14:56
#
«Бесконечная история»
+
+51
killerbeat
killerbeat
29 апреля 2017, 15:52
#
Красава
уся ця х… уйня відчувалась з самого початку
гучне пердіння у калюжу, може якийсь пересічний їм і повірив
+
+22
Юрий Makhlay
Юрий Makhlay
29 апреля 2017, 16:45
#
Еще и 100 млн. долларов куда-то пропало
+
+65
Anko
Anko
30 апреля 2017, 8:14
#
Скорей всего подошло время погашения этого выпуска ОВГЗ, а там в получателях — оппа, Янукович и шо делать? — по быстрому состряпать левое решение суда о конфискации. Весь цирк будет в том, если Янукович пройдет апелляцию и поле этого подаст иск в европейский суд.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться