Минфин - Курсы валют Украины

Установить
AndreyM
Зарегистрирован:
29 ноября 2012

Последний раз был на сайте:
19 февраля 2024 в 09:36
Подписчики (211):
044blog
044blog
36 лет, Киев
20388156
Kyleta 12
Полтава
viktory2001
viktory2001
18 лет
987
987
notslave
notslave
Харьков
bonv
bonv
Калуш
jurius
jurius
24 года
Zukker
Zukker
Kharkivcity
Kharkivcity
dix7888
dix7888
pysarev
Олексій Писарев
Tolk96
Tolk96
все подписчики
Andrey M — Умом кацапов не понять, Аршином общим не измерить. Лавров сказал: «Дебилы, бляТь». И в это надо, только верить.
26 июля 2014, 17:19

Німецький бізнес передумав і тепер заявляє: «Нам з Путіним не по дорозі»



У ділових колах Німеччини відбувся корінний перелом настроїв. Глава Східного комітету німецької економіки Екхард Кордес заявив про беззастережну підтримку санкцій Євросоюзу, повідомляє «Німецька хвиля«.

«Зміна курсу: німецький бізнес проти Путіна». Під такий шапкою німецька ділова газета Handelsblatt опублікувала 25 липня добірку статей, присвячених намічуваним в ЄС економічних санкцій проти Росії через її підтримки сепаратистів на сході України. Ключовим матеріалом добірки стало інтерв’ю з головою Східного комітету німецької економіки Екхардом Кордесом під заголовком «Нам з Путіним не по дорозі».

Досі ця впливова організація, що представляє інтереси працюючих в Росії, на Україні і в інших пострадянських державах німецьких фірм, критикувала ідею економічних санкцій проти Москви, попереджаючи про можливу шкоду для економіки Німеччини. Тепер Екхард Кордес заявляє: «Якщо треба буде заплатити ціну, ми її заплатимо».

За словами глави Східного комітету, зараз «гостро необхідно, щоб президент Путін використовував свій вплив на сепаратистів. А якщо у нього такого впливу немає, то нехай їм обзаведеться». Водночас Екхард Кордес висловив сподівання, що «достатнє число далекоглядних людей в Москві усвідомлює, що ситуація надзвичайно критична, і забезпечить беззастережне розслідування авіакатастрофи».

Таким чином, саме крах малайзійського літака на сході України і наступні події викликали корінний перелом у настроях німецьких ділових кіл.

«Ставлення до цієї катастрофи є актом негуманності. Ми бачимо шокуюче поведінка сепаратистів, коли вони грабують трупи», – підкреслив у бесіді з Handelsblatt німецький топ-менеджер. А з російського боку, продовжив він, «ми чуємо фантастичні теорії на зразок тієї, що в літаку сиділи мерці. З подібними речами треба покінчити».

Глава Східного комітету назвав «чудовими» дії уряду Німеччини в умовах цієї кризи і запевнив, що бізнес втілить в життя ті рішення, які намічають лідери Німеччини та Євросоюзу: «Якщо вони вирішать, що Росія в недостатній мірі йде на співпрацю і необхідно вдатися до жорстких санкціям, ми підтримаємо це на сто відсотків».

Найболючішими для Росії і найбільш швидко діючими санкціями топ-менеджер назвав позбавлення російських фірм і банків доступу до ринку капіталу США і Євросоюзу.

Водночас Екхард Кордес попередив, що Заходу слід точно дозувати тиск на російського президента. Якщо воно виявиться занадто великим, «Путіну з внутрішньополітичних міркувань буде складно йти на компроміси». Він нагадав, що Володимир Путін «як і раніше користується великою підтримкою населення, а багато політичні фігури штовхають його на ще жорсткіші дії». Глава Східного комітету висловився за припинення вогню на сході України і закликав уряд у Києві внести в це свій внесок.

#ЕС #путин #россия #бизнесс #Германия

Просмотров: 334, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии - 3

+
+24
CoffeeMan
CoffeeMan
26 июля 2014, 17:43
#
Та же болтовня, только в профиль. А если бы самолет не сбили, не было бы даже и этой болтовни.
Может, это и к лучшему. Понимание, что никто нас не спасет, кроме нас самих, постепенно приходит.
+
+10
Mandarinka2013
Mandarinka2013
26 июля 2014, 18:27
#
Согласна. Гейропейцам верить нельзя. Можно подумать, что раньше они не видели что мы воюем с путиным и что на востоке Украины у нас граница только с росией. Т.е. больше некому физически помогать сепаратистам оружием и техникой как рашистам. Или техника и военные к ним едут через всю Украину? А может ее самолетами десантируют из других стран? Короче им было выгодно этого не замечать. А как их коснулось подняли вой, на долго ли его хватит? Наверно, как только все трупы соберут, похоронят на этом все и упокоятся. Извините за цинизм. Просто надоели их смешные санкции.
+
+11
brigadirius
brigadirius
28 июля 2014, 15:45
#
Карма она справедлива. Европа после 1938, получила свой 1939 и последующий года. Аналогично и Украина в 1991 году не выбрала Черновола и получила засилие агентов Кремля во властных структурах. Один Медведчук чего стоит, а таких сотни тысяч.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться