Минфин - Курсы валют Украины

Установить
6 июня 2017, 17:18 Читати українською

Розпочато черговий сезон «Кіно в парку з KredoBank»

2 червня 2017 року відбувся перший безкоштовний кіносеанс у рамках соціального проекту «Кіно в парку з KredoBank», який започатковано минулого року «Кредобанком» спільно з Парком Культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького. Як і минулого року, кінопокази відбуватимуться на галявині перед головним входом у Парк культури у Львові кожної п’ятниці, суботи та неділі.

Кінопокази відбуваються у партнерстві з міським кінотеатром «Львівський кіноцентр» та Парком культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького. Щоп’ятниці львів’яни та гості міста зможуть насолоджуватись шедеврами польського кінематографу. У суботу демонструватимуться найкращі твори українського та світового кінематографу, а фільм для показу в неділю традиційно обиратимуть самі глядачі – через онлайн-голосування на сторінці проекту в мережі Facebook. Кожен, хто голосує за вибір фільму, автоматично стає учасником розіграшу подарунка від Кредобанку, який вручається щонеділі перед початком кінопоказу переможцю, що буде присутній на сеансі.

«Зважаючи на велику популярність «Кіно в парку з KredoBank» минулого року, цьогоріч ми вирішили розпочати сезон 2017 року вже в червні. Сподіваємось, цього року можливістю отримати насолоду від перегляду доброго кіно просто неба в одному з найкращих парків Львова скористається ще більше львів’ян та гостей міста». – говорить перший заступник Голови Правління Кредобанку Дам’ян Раґан.

Вхід на всі кіносеанси у «Кіно в парку з KredoBank» – безкоштовний. У сезоні 2017 року покази триватимуть до кінця вересня.

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться