Минфин - Курсы валют Украины

Установить
8 февраля 2017, 15:50 Читати українською

Діамантбанк запровадив новий сервіс придбання квитків online

Діамантбанк запровадив новий сервіс, який дає можливість купити або забронювати залізничні, авіа та автобусні квитки online для будь-якого виду поїздок, як-то бізнес-відрядження, подорожі Україною та світом, відвідання друзів і близьких.

Відтепер кожен бажаючий має можливість придбати квитки на сайті Діамантбанку та особисто відчути безліч переваг нового сервісу, адже подорожуючому не доведеться втрачати власний час на поїздку до каси вокзалів, черги та хвилювання за помилково внесені паспортні дані касиром. Окрім того, сервіс надає можливість вдалого планування своєї поїздки за будь-яким напрямком та в будь-який час, будь-яким транспортом. Не потрібно втрачати час на додаткові ресурси – всю необхідну інформацію можна отримати звернувшись за посиланням.

Розрахунок за нову послугу придбання або бронювання квитків здійснюється за допомогою банківської картки платіжної системи Visa або MasterCard.

Діамантбанк потурбувався, щоб ваша подорож стала незабутньою!

Додаткову інформацію про сервіс можна дізнатися в Інформаційному центрі банку за номером 0 800 308 303 (дзвінки безкоштовні з усіх телефонів по всій Україні).

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться