Минфин - Курсы валют Украины

Установить
17 января 2017, 10:16 Читати українською

Клієнти Діамантбанку обрали подарунки на свій смак

Акція Діамантбанку «Подарунки на твій смак» для власників карток Mastercard знайшла своїх переможців. Протягом трьох місяців ними стали 300 клієнтів банку. У фіналі ще троє щасливців отримали планшети.

Для участі в акції достатньо було зареєструватися та кожного місяця здійснювати від 10 платежів карткою Mastercard від Діамантбанку на будь-яку суму. Щомісяця банк розігрував серед учасників сертифікати на 500 гривень у WOG, Сільпо, Watson’s або Rozetka. При цьому бажаний подарунок переможці обирали самостійно за допомогою спеціального коду, надісланого в SMS-повідомленні.

Нагадаємо, в Діамантбанку діє програма безкоштовного підвищення класу платіжної картки «Статус на знак подяки» клієнтам, які активно розраховуються карткою у торгово-сервісній мережі. Підставою є розмір щомісячного торгівельного обороту за карткою протягом шести попередніх місяців. Отримати більше інформації про програму, ознайомитися з повним переліком карток, їхніми перевагами, а також зробити замовлення можна на сайті банку або за телефоном 0 800 308 303.

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться