Минфин - Курсы валют Украины

Установить
13 декабря 2016, 14:22 Читати українською

Безкоштовна доставка товарів для власників карток Mastercard з сайту 27.ua

Протягом цієї зими власники карток Mastercard мають можливість замовити товари з сайту інтернет-гіпермаркету 27.ua з безкоштовною доставкою. Інтернет-гірмаркет є партнером будівельних супермаркетів Епіцентр та Нова лінія, пропонує сьогодні своїм клієнтам більше ніж 100 000 товарів, які можна отримати протягом двох годин. Купи товар в інтернет-гіпермаркеті можна будь-яким способом: по телефону, через термінал, онлайн або в центрі обслуговування, яких сьогодні гіпермаркет нараховує 52 у 32 містах України.

Доставка товару з сайту буде безкоштовна при вартості замовлення від 100 грн (з ПДВ) та номінальної вартості доставки, що не перевищує 500 грн. Скористатися умовами акції можна в період з 03.12.2016 р. до 31.01.2017 р. на всій території України.

Для участі в акції потрібно:

  • оформити та оплатити замовлення карткою Mastercard на сайті www.27.ua;
  • обрати зручний спосіб отримання товару: доставку за вказаною адресою або самовивіз із відділення кур’єрської служби.

Замовляйте товари для дому та сім’ї на сайті 27.UA, розраховуйтесь карткою Mastercard CARD BLANCE BLUE та CARD BLANCE WHITE від Ідея Банку та насолоджуйтесь подарунками. З картками CARD BLANCE BLUE та CARD BLANCE WHITE Ви можете здійснити покупки в кредит на суму до 200 тисяч грн, скористатися пільговим періодом без сплати відсотків до 3-х місяців, та ще повернути до 10% від суми покупки протягом першого місяця після оформлення картки.

Готуйтесь до свят та даруйте гарні емоції близьким разом із Ідея Банк та Mastercard!

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться