Минфин - Курсы валют Украины

Установить
24 ноября 2016, 8:05 Читати українською

Діамантбанк забезпечив медичним обладнанням Черкаський обласний перинатальний центр

Діамантбанк передав колективу новозбудованого Черкаського обласного перинатального центру сучасний пульсоксиметр.

Дане обладнання є вкрай необхідним для визначення ступеня насичення киснем артеріальної крові та частоти пульсу та безперервного моніторингу стану пацієнтів в операційних і пологових відділеннях, реанімаціях, палатах інтенсивної терапії та під час транспортування. Це незамінне обладнання є універсальним та застосовується для всіх вікових груп пацієнтів. За його допомогою спеціалісти зможуть оперативно надавати допомогу жінкам з патологією вагітності та недоношеним немовлятам.

«Колектив Діамантбанку думає не лише про власний розвиток, розширення своїх послуг та прибуток, але й піклується про суспільство, в якому, власне, живе і працює. Насамперед ми дбаємо про щасливе, а головне – здорове, дитинство. У рамках корпоративної соціальної програми «Подумай про життя!» банк постійно допомагає перинатальним центрам», – зазначив Дмитро Ткаченко, керуючий дирекцією ПАТ «Діамантбанк» у м. Черкаси.

Насамперед, отриманий пульсоксиметр допоможе лікарям перинатального центру значно швидше діагностувати легеневі й серцево-судинні патології у вагітних.

«У нас отримують допомогу жінки з усієї області. Завдяки пульсоксиметру, який нам подарував Діамантбанк, ми зможемо надавати невідкладну допомогу вагітним одразу – як тільки вони потраплять до нас у приймальне відділення, – зауважив Владислав Починок, головний позаштатний акушер-гінеколог управління охорони здоров`я, заступник головного лікаря з акушерсько-гінекологічної допомоги Черкаської обласної лікарні. – Цей апарат і справді незамінний на першому етапі діагностування та в подальшому процесі підтримання роботи організму вагітних».

Нагадаємо, соціальна програма Діамантбанку «Подумай про життя!» успішно діє з 2007 року. Вона передбачає придбання необхідного медичного устаткування для порятунку новонароджених. Життєво важливим обладнанням банк уже забезпечив 37 лікарень у 22 містах України.

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться