Минфин - Курсы валют Украины

Установить
21 ноября 2016, 12:12 Читати українською

Кредобанк виступив партнером Днів польського сільського господарства у Львові

Кредобанк виступив партнером Днів польського сільського господарства, що відбулися у Львові 17-19 листопада у рамках другої міжнародної сільськогосподарської виставки «Euro Agro 2016». У рамках заходу українські агропідприємці ознайомилися з найновішими пропозиціями українських та польських компаній для агросектору, а також взяли участь у конференції «Польсько-українська співпраця в агропромисловому комплексі».

Дні польського сільського господарства та конференція «Польсько-українська співпраця в агропромисловому комплексі» були організовані відділом сприяння торгівлі та інвестиціям посольства Польщі в Україні. Учасники конференції обговорили актуальні питання інвестиційної привабливості сільського господарства Львівщини, успіхи та проблеми польських агропідприємств, ефективності інвестування в агробізнес, а також ознайомилися з пропозиціями польських агропідприємств, інвестиційними проектами українських агрофірм та можливостями фінансування агробізнесу. Кредобанк під час конференції представив спеціальні пропозиції для фінансування підприємств аграрного сектору.

«Розвиток аграрного бізнесу та українсько-польської співпраці є одним з ключових пріоритетів роботи Кредобанку. Вже нині ми пропонуємо вигідні кредитні пропозиції для підприємств агросектору, які враховують сезонність аграрного бізнесу, пільгове розрахунково-касове обслуговування таких підприємств та спеціальні умови швидких міжнародних розрахунків для підприємств, які мають партнерів у Польщі, – розповідає виконавчий директор напрямку корпоративного бізнесу та малого і середнього бізнесу Кредобанку Євген Заіграєв. – Вже найближчим часом банк запропонує клієнтам новий продукт – фінансовий лізинг сільськогосподарської техніки, який зробить придбання техніки простішим та вигіднішим»

Робота з агробізнесом є одним зі стратегічних напрямків діяльності Кредобанку. Перевагою пропозицій від банку є спрощений процес подачі заявок на кредит, швидкість прийняття рішення, можливість надання інвестиційних кредитів та наявність спільних програм з дилерами сільськогосподарської техніки. Крім Днів польського сільського господарства у Львові, у листопаді Кредобанк також представив свої можливості для сектору на зустрічі польських та українських аграріїв на базі Генерального консульства Польщі в Луцьку. Лише за 2016 рік клієнтами Кредобанку стали 400 аграрних підприємств України, а в цілому за рік банк планує видати агрокредитів на більш як 1 млрд грн.

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться